canım maşallah çok çok çok güzel olmuş.ALLAH nazarlardan saklasın...bende prenses model istiyorum.herşey içine sinen şekilde olur inşallah
Tatlımm çok çok teşekkür ediyorum bende:):)Prense model süper bence kesınlıkle oyle almalısın..Çok içime sindi diktirirken tereddut etmıstım istedigim gibi olmazsa diye ama dün görünce çok rahatladım:)İkimizede mutluluklarr inşallah
amin canım benim amin...ben daha sadece netten bakıyorum modellere.fiyatları ne alemdedir hiç fikrim yok...umarım çok uçuk fiyatlar değildir.ALLAH pişman etmesin canım.ALLAH mutlu etsin...
Tabiki canım zevk meselesi.Gelinliğimin tülünden yaptırıcam kenarları işlemeli olucak sadece oylede cokmu basit olur acaba çok kararsız kaldım
Canım teşekkür ederim.Düğünüm 7 temmuzda Allah kısmet ederse.Gelinliğim diktirdiğim yerde suanda duvak falan yapılıcak ama düğüne kadar almayı düşünmüyorum çünkü evde koymaya yerim yok.Sende aldıgın yerden rıca edersın ama genelı gelınlıgı bekletıyorlar yada yerın varsa odana asabilirsin.Bence evde durmasın gelen gıden bakıcak falan herkes düğünde görsün derim ben:):)
terzide mi duracak canım
alla alla saklıyolarmı onu orda biraz açarmısın
eve de getirme şimdi büyüsü bozulmasın
bende son 1 hafta kala alıcam canım
canım güle güle giy çok beğendim çokta yakışmış mutluluklar dilerim
Ağız tadıyla giyersin inşallah en önemlisi bu ..
Yakışmış sana mutluluklar
Ay çok hevesleniyorum ya bi bitse şu askerlik
Neysekaptırdım gene
Canım cok tesekkur ederım.Daha iyileri senin olsun inşallah buarada Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?