Kızlar sonunda ev işini hallettik... Gönlümüze ve içimize sindi.
Tabii içinde daha ne eşya var, ne elektrik, ne su...
Tam takır kuru bakır hesabı
Kısmetse hepsini halledeceğiz. Buyrun bakalım dairemizi boş olarak ilk tutulduğu hali ile görün

Salon neyseki geniş, zaten camlarından da belli oluyordur.
Bu camları silmeye de insan gerekecek vallahi
Daireye girince ufak bir alan var, ayakkabı dolabı koyulabilecek kadar geniş.
Bu alandan ilk girildiğinde yemek odası takımının konulacağı bölmeye giriliyor.
Salon L şeklinde sayılır.
Uzun bir holü var, holden girince sağda banyo, solda mutfak bulunuyor.
Biraz daha ilerleyince de boş odamız var. Onun fotoğrafları elimde olmadığı için ekleyemedim.

Evimiz 2 + 1, 110m2 civarı sanıyorum.
Daracık bir evde oturacağız korkusu ile içim bunalmıştı, ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Yatak odası ne ufak, ne de kocaman. Tam ideal benim düşünceme göre.
Balkonunun olması ve balkonun kapalı olması benim için avantaj oldu.
Balkonsuz ev düşünemiyorum doğrusu, fakat kapalı balkon kışın daha çok işime yarayacak o kesin.
Karanlık odası yok, bir tek mutfak hava boşluğuna bakıyor ve banyo karanlıkta kalıyor, ama zaten o da sorun değil.
Ay kızlar sonunda bu da halloldu ya... Şimdi sıra geldi diğer işlerin yapılmasına...
İnşallah sorunsuz herşeyin üstesinden geliriz, Allah bana ve tüm yuva kuranlara yardım etsin inşallah...
Tabii içinde daha ne eşya var, ne elektrik, ne su...
Tam takır kuru bakır hesabı

Kısmetse hepsini halledeceğiz. Buyrun bakalım dairemizi boş olarak ilk tutulduğu hali ile görün

Salon neyseki geniş, zaten camlarından da belli oluyordur.
Bu camları silmeye de insan gerekecek vallahi

Daireye girince ufak bir alan var, ayakkabı dolabı koyulabilecek kadar geniş.
Bu alandan ilk girildiğinde yemek odası takımının konulacağı bölmeye giriliyor.
Salon L şeklinde sayılır.
Uzun bir holü var, holden girince sağda banyo, solda mutfak bulunuyor.
Biraz daha ilerleyince de boş odamız var. Onun fotoğrafları elimde olmadığı için ekleyemedim.

Evimiz 2 + 1, 110m2 civarı sanıyorum.
Daracık bir evde oturacağız korkusu ile içim bunalmıştı, ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Yatak odası ne ufak, ne de kocaman. Tam ideal benim düşünceme göre.
Balkonunun olması ve balkonun kapalı olması benim için avantaj oldu.
Balkonsuz ev düşünemiyorum doğrusu, fakat kapalı balkon kışın daha çok işime yarayacak o kesin.

Karanlık odası yok, bir tek mutfak hava boşluğuna bakıyor ve banyo karanlıkta kalıyor, ama zaten o da sorun değil.
Ay kızlar sonunda bu da halloldu ya... Şimdi sıra geldi diğer işlerin yapılmasına...

İnşallah sorunsuz herşeyin üstesinden geliriz, Allah bana ve tüm yuva kuranlara yardım etsin inşallah...