Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun size tavsiyem çok eşya kalabalığı yapmayın taşınırken çok zor oluyor az öz eşy alın mobilyanın esiri olmayın tecrübe konuşuyor :)
hayırlı olsun canımmm...
güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla...ne güzeldir şimdi temizliğini bile yapmak o evin..
her şey yeni sıfır,o duyguyu kardeşimin evini yerleştirip temizlerken yaşamıştım...
Allah ağız tadıyla,huzurla oturmayı nasip etsin,hoş sohbetleriniz,güzel sofralarınız,gelip giden dostlarınız,sevdikleriniz bol olsun....![]()
Ay canım benim, Allah razı olsun... İnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Allah sana daha iyi ve güzellerini nasib etsin inşallah...ve cümlesine...
Evet, dediğin gibi heyecan var. Fakat bazen şu sıcaklardan mıdır nedir anlamadım iş gözümde büyüyorAma atlatıcaz hepsini Allah'ın izniyle, bir çırpıda hallolsun herşey isteyenlerdenim, sanırım biraz fevriyim bu konularda ama olucak, olucak... İyi olacak inşallah
![]()
anladığım eylülde evleniyorsun..
benim de en çok istediğim zamanlardan birisi...
o zamana daha serin ama güzel olur inşallah...haklısın,istanbul da nem var epey bunaltıyor..sabah erkenden gayret edebilsen..öğlene kadar biraz halledersin zira
sonrası zor gerçekten..Allah kolaylık versin size...![]()
Amin teşekkürler, cümlesinin inşallah...Güle güle oturun canım :) Allah mutluluğunuzu bozmasın..
Yok satın almadık, keşke alsaydık ama...aa ben bu evi tanıyorum ,siz mi aldınız ? Çaya gelirim artık
![]()
Yok satın almadık, keşke alsaydık ama...
Eskiden bu dairede kirada oturuyorduk... Şimdi farklı semtteyiz...
Allah en kıza zamanda almanızı da nasip etsin inşaALLAH .
En güzelini en mükemmelini,borçsuz harçsız![]()
![]()
Amin inşallah...
Kısmet, bana o günler çok uzak gibi geliyor ama Allah hayırlısını versin inşallah.
Zaten zor olanı yaratmak Alllah için mucizedir.
Benim hikayemi bilsen cidden çok ümitlenirdin .
Allah sana en güzelini nasip etsin ,olmaz deme yaratması çok kolay![]()