• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimiz :)

hayırlı olsun size tavsiyem çok eşya kalabalığı yapmayın taşınırken çok zor oluyor az öz eşy alın mobilyanın esiri olmayın tecrübe konuşuyor :)

hayırlı olsun size tavsiyem çok eşya kalabalığı yapmayın taşınırken çok zor oluyor az öz eşy alın mobilyanın esiri olmayın tecrübe konuşuyor :)

Sağolasın canım, muhakkak dikkate alacağım...
Fakat az öz eşya derken, ben oturma takımı, tv ünitesi, yemek takımı (vitrin istemiyorum - ufak bir gümüşlük istiyorum sadece, fakat konsolda olsun :9:), fazla odaya bir çekyat tipi yatak olabilen bir koltuk, yatak odası takımı... Bunlardan ibaret alacaklarımız. Bende fazla doldurma yanlısı değilim, ama odalarıda bomboş bırakamayacağımız için, yine alınacak birşeyler tabii... Ama herşeyin fazlası zarar zaten değil mi :34:

hayırlı olsun canımmm...:nazar::16::16::16:

güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla...ne güzeldir şimdi temizliğini bile yapmak o evin..:31:
her şey yeni sıfır,o duyguyu kardeşimin evini yerleştirip temizlerken yaşamıştım...

Allah ağız tadıyla,huzurla oturmayı nasip etsin,hoş sohbetleriniz,güzel sofralarınız,gelip giden dostlarınız,sevdikleriniz bol olsun....:16::16::16::38:

hayırlı olsun canımmm...:nazar::16::16::16:

güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla...ne güzeldir şimdi temizliğini bile yapmak o evin..:31:
her şey yeni sıfır,o duyguyu kardeşimin evini yerleştirip temizlerken yaşamıştım...

Allah ağız tadıyla,huzurla oturmayı nasip etsin,hoş sohbetleriniz,güzel sofralarınız,gelip giden dostlarınız,sevdikleriniz bol olsun....:16::16::16::38:

Ay canım benim, Allah razı olsun... İnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Allah sana daha iyi ve güzellerini nasib etsin inşallah... :16: ve cümlesine...

Evet, dediğin gibi heyecan var. Fakat bazen şu sıcaklardan mıdır nedir anlamadım iş gözümde büyüyor :9: Ama atlatıcaz hepsini Allah'ın izniyle, bir çırpıda hallolsun herşey isteyenlerdenim, sanırım biraz fevriyim bu konularda ama olucak, olucak... İyi olacak inşallah :16:

Ay canım benim, Allah razı olsun... İnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Allah sana daha iyi ve güzellerini nasib etsin inşallah... :16: ve cümlesine...

Evet, dediğin gibi heyecan var. Fakat bazen şu sıcaklardan mıdır nedir anlamadım iş gözümde büyüyor :9: Ama atlatıcaz hepsini Allah'ın izniyle, bir çırpıda hallolsun herşey isteyenlerdenim, sanırım biraz fevriyim bu konularda ama olucak, olucak... İyi olacak inşallah :16:

anladığım eylülde evleniyorsun..:31:
benim de en çok istediğim zamanlardan birisi...:17:
o zamana daha serin ama güzel olur inşallah...haklısın,istanbul da nem var epey bunaltıyor..sabah erkenden gayret edebilsen..öğlene kadar biraz halledersin zira
sonrası zor gerçekten..Allah kolaylık versin size...:34::16:

anladığım eylülde evleniyorsun..:31:
benim de en çok istediğim zamanlardan birisi...:17:
o zamana daha serin ama güzel olur inşallah...haklısın,istanbul da nem var epey bunaltıyor..sabah erkenden gayret edebilsen..öğlene kadar biraz halledersin zira
sonrası zor gerçekten..Allah kolaylık versin size...:34::16:

Sağolasın canım, haklısın günün erken saatlerinde yapmakta fayda var.
Hayırlısı ile herşey bir olsunda, ona da sıra gelecek inşallah.. Daha vakit var en azından, kafamda da çok büyütüyorum galiba :9: Herşeyin heyecanı da ayrı olduğu için, insan kendine hakim olamayabiliyor bazen.

Güle güle oturun canım :) Allah mutluluğunuzu bozmasın..
Amin teşekkürler, cümlesinin inşallah...

Çok severek oturdum bu evde tam 4 sene.
Bazı mecburiyetler sebebiyle taşındım, şimdi farklı semtte nispeten daha iyi bir evde oturuyoruz.
Ancak insan ilk evini arıyormuş, bunu öğrendim zamanla.

Ev sahibini tanııyoruz, bir ara mesajlaştıkta, dairesi boşalırsa haber vermesini bile istedim.
Belki yine aynı yere taşınabiliriz, kısmet artık.
Kiracı olmakta böyle birşey işte...
Şimdi eski konularıma göz atınca, yorum yapmak istedim...
:cry:

aa ben bu evi tanıyorum ,siz mi aldınız ? Çaya gelirim artık
music-gif.1318486

Amin inşallah...
Kısmet, bana o günler çok uzak gibi geliyor ama Allah hayırlısını versin inşallah.

Zaten zor olanı yaratmak Alllah için mucizedir.
Benim hikayemi bilsen cidden çok ümitlenirdin .
Allah sana en güzelini nasip etsin ,olmaz deme yaratması çok kolay
c014-gif.1318327

Back
X