• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimiz :)

Güle güle oturman dileğiyle
Darısı başıma internetten evlere baktıkça içim daralıyor umarım bende içime sinen bir ev bulabilirim...

Aynı durum bende de mevcuttu biliyor musun...
Nasıl üzüldüm, nasıl strese girdim, ne ağladım bir ben bilirim...
Ama çok sıkma kendini, ben o kadar sıkmışım ki yüzümde çıban çıkmıştı düşün artık... :50: Şimdi suratımda bir iz kalacak malesef...

Bizim hiç ummadığımız ve en umutsuz olduğumuz anda çıktı karşımıza.
İnşallah seninde karşına tez zamanda içinize sinen bir yer çıkar ve bir an önce stresten kurtulursunuz canım...

Ama çok sıkma kendini, ben o kadar sıkmışım ki yüzümde çıban çıkmıştı düşün artık... :50: Şimdi suratımda bir iz kalacak malesef...

İnşallah seninde karşına tez zamanda içinize sinen bir yer çıkar ve bir an önce stresten kurtulursunuz canım...

İnşallah canım ama sen yinede İstanbulu bilen birisin birde beni düşün :)
Başka şehirden oraya geleceğim ve evler cok kötü durumda Eyüp yeşilpınardan bakıcaz eşimin işi nedeniyle bakalım hayırlısı artık umarım güzel bir ev bulurum...

İnşallah canım ama sen yinede İstanbulu bilen birisin birde beni düşün :)
Başka şehirden oraya geleceğim ve evler cok kötü durumda Eyüp yeşilpınardan bakıcaz eşimin işi nedeniyle bakalım hayırlısı artık umarım güzel bir ev bulurum...

Bulursunuz canım, içini ferah tut.
Ben biliyorum o tarafları biraz (görmedim ama kulak dolgunluğu ile) güzel daireler varmış diye duydum.
Ama inşallah kendi evinizi aldığınız günleri nasib etsin Allah. :34:

Amin canım, bizim bu evi tutmamız da enteresan oldu.

Kayınvalidem benim çok rahatsızlıklar geçiren bir insan (biraz da psikolojik olabiliyor) o akşam biz bir emlakçı ile görüşecektik.
Bir kaç daire bakacaktık fakat ne hikmetse 3 sefer randevulaşmıştık bu emlakçı ile bi türlü görüşememiştik.
Cuma akşamı (geçen hafta) randevulaştık tekrar ve dedik ki saat 7 gibi buluşalım.
Gittik saray muhallebicisinin oraya, telefon bekliyoruz emlakçıdan.
Bu arada ben ve nişanlımda defalarca aradık tel cevap vermiyor.

O sırada kayınpederim aradı nişanlımı, tahlil için onlar hastaneye gitmişlerdi oradan dönerken eve gitmeden bir kaç sokağa bakalım demişler, bu evin olduğu sokağı tarif etti gelin diye.
Bizde gittik, onlarda tesadüfen görmüşler kiralık yazısını ve zor okunuyordu telefon numarası, biz bile şaşırdık nasıl aradılar da buldular adamları diye.
Gerçi yan apartmanda oturuyor daire sahibi :9:

Kadın baya aksi davranmış kayınvalidemlere "ne biliyorsun gelin beğenecek mi daireyi, gelinin ailesi beğenecekmi" diye.
Kayınvalidemde kadına demiş ya ben konuştum gelinimle biliyorum nasıl birşey düşünüyor, hem bir görsünler falan gibisinden bi sohbet geçmiş aralarında.
Neyse biz hemen yanlarına gidince zaten ev sahipleri de şaşırdı. O akşam öyleydi böyleydi derken tuttuk evi.
Kayınvalidem bile şoktaydı "tarih yazmaz böyle 1 günde ev tutanı" diye :9:

Zaten evi alan bu kadının kızıymış.
Evi alalı 40 gün olmuş ve daha o gün asmış kiralık yazısını.
Bizim de nasibimizdeymiş.

Kayın pederim kıza dedi ki "sen belki daha güzel daire alır bunu da bize satarsın"... Ay öyle birşey olsa dünya benim olur.
Ev tam istediğim genişlikte ve istediğim düzende... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Tek dileğim o, yoksa dediğin gibi ev almak en mantıklısı ve en doğrusu...
Kira havaya gideceğine, bari ödediğimiz para ile mal sahibi oluruz...

Hep öyle olur zaten çünkü emlakçıların geneli üç kağıtçı oluyor :1: ya ilandaki resimler fazla süslenip püsleniyor daha devasa gösteriliyor odalar ya da ararsın bulunmaz 100 binlik arıyorum dersin 120 binlikleri sunup durur :34:

Nasip olunca cidden böyle güzel tevafuklar oluyor.. Sevindim.

Bizde evimizi internetten bulup emlakçı ile kontağa geçenlerdeniz.. Evi görmeye götürdü bizi emlakçı , bir de ne görelim :53: camda sahibinin numarası :1: Bizden kaçar mı o numarayı telefonumuza kaydedip emlakçıdan dönüşte aradık sahibi ile görüştük 11bin daha uyguna geldi ev şükürler olsun :16:

Hep öyle olur zaten çünkü emlakçıların geneli üç kağıtçı oluyor :1: ya ilandaki resimler fazla süslenip püsleniyor daha devasa gösteriliyor odalar ya da ararsın bulunmaz 100 binlik arıyorum dersin 120 binlikleri sunup durur :34:

Nasip olunca cidden böyle güzel tevafuklar oluyor.. Sevindim.

Bizde evimizi internetten bulup emlakçı ile kontağa geçenlerdeniz.. Evi görmeye götürdü bizi emlakçı , bir de ne görelim :53: camda sahibinin numarası :1: Bizden kaçar mı o numarayı telefonumuza kaydedip emlakçıdan dönüşte aradık sahibi ile görüştük 11bin daha uyguna geldi ev şükürler olsun :16:

Çok haklısın canım, katılıyorum söylediklerine.
Sahibinden denk gelmiş olması iyi oldu bizim içinde, fakat ev alma konusunda hakikaten sahibinden olursa çok daha avantajlı.
Bizde emlakçılar sayesinde tecrübeler edindik, hakikaten üçkağıtçılar malesef.
Konuyu okuyan herkese de en azından bilgi olsun, iyi araştırıp sadece emlakçı ile kısıtlı kalmamak lazım.
Fırsat buldukça ev aradığınız muhitte gezmenin faydası var. :34:

Senin adına da çok sevindim canım.
Mutlulukla oturun inşallah... :16:
Allah bana da burada "evimizi aldık" diye konu açmayı nasib etsin inşallah...

Amin inşallah bizde 2 ay kala evi alabildiğimiz için iki ayağımız bi pabuca girmişti ama :1:

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir , o günleri de görürüz burda :16:

Bir de şey diyecektim ev çok güzel geniş ama çok eşya alma şimdilik... Çünkü satın aldığınız eve fazla gelebilir eşyalar, eksik gelirse tamamlarsın da fazlası boşa masraf olur diye aklıma geldi :40: Bizim ev biraz küçümen de ordan biliyorum :1: Yatak oda sığmamıştı mesela ikeadan ölçüye göre yaptırmıştık dolabı

Amin inşallah bizde 2 ay kala evi alabildiğimiz için iki ayağımız bi pabuca girmişti ama :1:

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir , o günleri de görürüz burda :16:

Bir de şey diyecektim ev çok güzel geniş ama çok eşya alma şimdilik... Çünkü satın aldığınız eve fazla gelebilir eşyalar, eksik gelirse tamamlarsın da fazlası boşa masraf olur diye aklıma geldi :40: Bizim ev biraz küçümen de ordan biliyorum :1: Yatak oda sığmamıştı mesela ikeadan ölçüye göre yaptırmıştık dolabı

Doğru söylüyorsun canım, hayırlısı bakalım.
İnşallah dediğin gibi kullanışlı ve fazla olmayacak şekilde alırız eşyalarımızı.
Bende fazla doldurmak istemiyorum evi, ama kısmet.
Hele bir o aşamaya gelelim de hayırlısı ile :)

of ya eşyalar cumartesi geliyormuş :( yetiştirememişler cumartesi öğlen inş. evmde olcak eşyalrımız :)

Allah mesut etsin cnm..Evlilik hazırlığında en zor iş ev tutmaktı bence..Hele İstanbulda hele ki Fatihte hakkaten iyi bulmuşsunuz tebrikler:16:

of ya eşyalar cumartesi geliyormuş :( yetiştirememişler cumartesi öğlen inş. evmde olcak eşyalrımız :)

Hayırlı olsun canım, olsun daha iyi olmuş haftasonu olması..
Rahat rahat istediğiniz gibi yerleştirirsiniz herşeyinizi...
Ne güzel heyecanlar ya, bende eşyalarımı beklediğim günü göreceğim inşallah...
Düşüncesi bile mutluluk veriyor :16: Mutlulukla oturun sizde canım, ağız tadıyla inşallah her işiniz hallolsun...

Allah mesut etsin cnm..Evlilik hazırlığında en zor iş ev tutmaktı bence..Hele İstanbulda hele ki Fatihte hakkaten iyi bulmuşsunuz tebrikler:16:

Teşekkür ederim canım, hamd olsun hallettik.
Bence de en zoru ev bakmak ve içine sinen evi bulmak.
Neyseki atlattık o günleri, şimdi sıra geldi zevkli kısma :)
İnşallah onu da kazasız belasız ağız tadı ile atlatırız... :9:

evin çok güzel canım ya güle güle otur içinde inşallah darısı evi olmayanlara olsun insanın kendi evi gibisi yok tabide ama evim dediğin bir evinin olmasıda bu şartlarda güzel

tatlım foto göremedm

canım fotoğraf göremedim

Canım fotoğraflar ilk sayfadaydı, konu içeriğinde.
Tekrardan buraya koydum.
Ev boş tabii şu an ve badanası falan yapılmadı.
İnşallah evin eşyalarını da alınca sizlerle paylaşacağım :34:

görüntüde 2 oda var bi balkon ,ne olduğu tam anlamıyla belli olmuyorki ,şöyle bi girişten itibaren çekseydin mutfak banyo detaylı o zaman yorum yapabilridim ,şimdi nötrüm ..
hayırlısıyla yerleş eşyalı bakarız birde ..mutluluklar..

Back
X