işte erkeklerin bayıldığı HADİSE.......:PPPP

neye inanamıyosunuz ya.. bence çirkin değil :umursamaz:
en güzel kadınlar bile bazen fotolarda kötü çıkabiliyor..
makyaj değiştiriyor kabul ama yinede temelde güzl olmak lazım
bülent ersoyada makyaj yapıyorlar ona kalırsa

zaten son zamanlarda güzelleşti
bende nedenini anlayamıyordum
gerçekler makyajında gizliymiş

arkadaşlar siz kendiniz sabah uyanınca hadiseden daha mı güzelsiniz?
böyle insanlara ıyyy mıyy diyorsunuz da sizi makyajlı ve makyajsız görmek isterdim

Makyajlı haline alıştığımız insanlar ne kadar güzel olurlarsa olsun o an çirkin görünürler. Çünkü göz aşinalığı var. Eğer Hadise 1 ay boyunca bu hali ile tv de görünse inanın yadırgamazsınız hiç. Yani güzellik ve çirkinlikle ilgili bir şey değil, makyajın kontrastı ile makyajsızlığın solukluğu ile alakalı. Fotoğrafın ani çekilmiş oluşunu saymıyorum bile.

Hadise'yi hiç sevmem, gıcık da olmam ama. Yani umursadığım bir insan değil, ancak haksızlık yapmışsınız.

çok normal, sıradan bir yüzü var hadisenin....

ayrıca yaşına göre göz kenarları fazla kırışık geldi bana....

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

94881173.jpg

ama bu makyajsız değil ki yüzünde allık,far,dudak renklendirici falan var sadece porselen makyaj olmadığı için böyle aman bide tamamen makyajsız görsek nolucfak bilmemeyvahedigeldismile

bu kadının makyajlı halide çirkin zaten.ohaoldumsmile seside kötü eurovisionda gerçek sesini dinleyince soğudum.

Cilt bakımı topiğimize hadiseyide alalım yazıkkk :lepi: sırnaşık şeyalsanaalsanasmile

Sevmiyorum hiç.Eurovision'da sesi ne kötüydü.
Bir de o İstiklal Marşımızı acayip okuyuşu yok muydu
sinir oldum sinir:kızgın:

İyi de bu kadını beğenen erkekler yüzünü değil, başka yerlerini beğeniyor bence; çünkü yüzü makyajlıyken de normal bir kadın gibi, abartılacak bir güzelliği yok. :KK1:

X