• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

@Kazen ve Mune Mune tamam siyasette hakaret,tartışma serbest ancak burası da kadınlar kulübü cennet mahallesi değil. beyazgri beyazgri bildiğin elini beline koymuş bağıran teyze modunda.bu kadari fazla değil mi?

Bu onemli degil kadesa..isterse ana avrat duz gitsin..

Ataturke sulalesi belirsiz soytarı dedi. Ve bunun hesabını feci verecek. Bu sahıs Turkiyede bu arada.

Bu onemli degil kadesa..isterse ana avrat duz gitsin..

Ataturke sulalesi belirsiz soytarı dedi. Ve bunun hesabını feci verecek. Bu sahıs Turkiyede bu arada.
Benim için önemli med tamam herkes laf sokuyor vs.de bu ne ya hu?

Zaten Atatürk'e dedikleri günlerdir ortada o konuda bence yasal işlem başlatmak lazım. ama girdiği bütün topikler bu hale geliyor.

Nolur sende aynı tarzda cevap verme ona kuzum. Lütfen.

Benim için önemli med tamam herkes laf sokuyor vs.de bu ne ya hu?

Zaten Atatürk'e dedikleri günlerdir ortada o konuda bence yasal işlem başlatmak lazım. ama girdiği bütün topikler bu hale geliyor.

Nolur sende aynı tarzda cevap verme ona kuzum. Lütfen.

Yok zıvanadan cıkardı bikere beni..tabi bunun kadar rezillesemem ama bir kere dustuk seviyesine..

YAsal islemi yarın baslatıyorum. Kisisel hakaretlerden degil de, Soytarından bası iyi agrıyacak. Bizzat takip edicem sureci.

Öyle herkes istediği gibi herkese hakaret edemez özellikle de uluslararası arenada lider görülmüş biri için hiç edemez.
Korkup kaçacaksan hiç yazmayacaksın. konuşmayacaksın. Bir gün çıkar biri karşına. İnsanı hakikaten zıvanadan çıkarıyorlar.

insana hakaret olmaz, eleştirmeyi beceremiyorsak susmak lazım.
siz nasıl sevdiğinize edilen hakarete dayanamayıp mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorsanız, sevseniz de sevmeseniz de yanlış yaptığını düşünseniz de bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve sevenlerine seviyesizce ifadeler kullanamazsınız. bir gün bu sözlerden başınız ağrıdığında da demokrasi yok diye istismara kalkışmayın.

insana hakaret olmaz, eleştirmeyi beceremiyorsak susmak lazım.
siz nasıl sevdiğinize edilen hakarete dayanamayıp mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorsanız, sevseniz de sevmeseniz de yanlış yaptığını düşünseniz de bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve sevenlerine seviyesizce ifadeler kullanamazsınız. bir gün bu sözlerden başınız ağrıdığında da demokrasi yok diye istismara kalkışmayın.

Cumhurbaskanına edilen hakareti gosterir misiniz?

Cumhurbaskanına edilen hakareti gosterir misiniz?
okuyabilirsin onunla ilgili tüm başlıkları. özellikle biz onlara oy veriyoruz diye kıl tüy vb hakaretlere maruz kalıyoruz.
görmek isteyen görüyor da görmek istemeyenin gözüne soksan hani nerede diyor.

okuyabilirsin onunla ilgili tüm başlıkları. özellikle biz onlara oy veriyoruz diye kıl tüy vb hakaretlere maruz kalıyoruz.

edilen hakaret varsa savcılık orada... Biz ettirmiyoruz siz de ettirmeyin.

@Kazen ve Mune Mune tamam siyasette hakaret,tartışma serbest ancak burası da kadınlar kulübü cennet mahallesi değil. beyazgri beyazgri bildiğin elini beline koymuş bağıran teyze modunda.bu kadari fazla değil mi?

Üsluba bak buna rağmen ban yemiyor ama hak etmeyen kişilere 1 hafta ceza veriliyor bu sitede çifte standart var@ mune...

Bu bölümle ilgili ne dedik? Üyeler birbirine ne yazarsa yazsın ceza verilmeyecek, siyasilere, devlet kurum/kuruluşlarına hakaret, küfür olursa banlanacak.

1 hafta banlı kalanlar siyasilere hakaret etmişse yapılan çifte standart değildir, bu Bölümün kuralları gereğidir ki, siyasilere, devlete hakaret suçtur.
Kişilerin birbirine hakaretindeyse yasal yollar Açıktır, bana hakaret etti der verirsiniz mahkemeye.

Valla çifte standartsa hele bu bölümdekiler hiiççç demesin çifte standart diye, millet diğer bölümlerde polemikten banlanırken, siz burda birbirinizin sülalesine saydırıyorsunuzda banlanmıyorsunuz.

Bu bölümle ilgili ne dedik? Üyeler birbirine ne yazarsa yazsın ceza verilmeyecek, siyasilere, devlet kurum/kuruluşlarına hakaret, küfür olursa banlanacak.

1 hafta banlı kalanlar siyasilere hakaret etmişse yapılan çifte standart değildir, bu Bölümün kuralları gereğidir ki, siyasilere, devlete hakaret suçtur.
Kişilerin birbirine hakaretindeyse yasal yollar Açıktır, bana hakaret etti der verirsiniz mahkemeye.

Valla çifte standartsa hele bu bölümdekiler hiiççç demesin çifte standart diye, millet diğer bölümlerde polemikten banlanırken, siz burda birbirinizin sülalesine saydırıyorsunuzda banlanmıyorsunuz.
küfür serbest miydi ya?
tüh küfür de bilmiyorum ki :)
şaka bir yana hakaret etmeden konuşamamak çok üzücü. bazen nefsi ve meşru müdafaya mecbur kalıyorum bu yüzden.

Size hakaret baska cumhurbaskanına baska..dava edin rahatsız oldugunuz soylemleri ;)

Back
X