- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Bence sizin olduğunuzu anlamıştır
Ayrılıyorsunuz msnden biri ekliyor ve senin hakkında konuşulur siz olsanız öyle düşünmezmiydiniz
Bu arada ne kadar ayrı kaldınız başka biriyle görüşmeye başladınız?
Gorustugun kisi iftira atmis olabilir,
gercekten bazi erkekler kendilerini ovmek icin sadece oturmus olsan bile opustuk koklastik diyebilcek kadar alcak olabiliyolar.
Bos ver sen onu tatlim, eger inanmicaksa sana, guvenemicek ve hic bir zaman saglam bir iliskiniz olamayacak.
Kendini ne kadar savunsanda, birine umit vermisin sonucta, belkide o senin adini kotuleyerek senden intikam aldi.
Sen bence bundan sonra sabirli ol,
facein varsa erkek arkadaslarindan biraz daha mesafeli ol.
Once kendini toparla.
Canim benim, oyle bisey olsada hic bir erkek senin arkandan atip tuttum demezzki..
Konustugu kisinin sen oldugunuda hissetmis olabilir,
yazma seklinden felan agzini aramista olabilir.
Sabret canim, birde bu donemde kapilarinida baskalarina acma,
once kendini toparla, sonrasina bakarsin zamanla.
canım çok haklısın doğru bir yol değildi ama bak neler öğrendimçocuk salak değil ya canm anlamıştır sen olduğunu ve bişey duyduğuna inanmıyorum yem atıyo gibi geldi bana...
çocukla iletişim kurma şeklini doğru bulmadım ben ne yalan söleyim
hmm cnm bence erkek arkadaşın msnde onunla konuşan kişinin sen olabileceğinide düşünmüştür.Yada düşünmedi diyelim madem o kadar anlatmış işte böyl böyle biri ondan nfret edyrm dye o kadar anlatmışken nedenini de söylerdi nye söylemedi diye düşünüyorum şuyüzdn olabilir snn olabileceğinden süphelenmiştir yada bilmiyorum gerçktende duyduğu birşey olabilir ama bunu öğrenmelisin
birde tel numarası varsa arayıp konuş cnm msnden yazmasan daha iyi olur bence
ya ayak yapıyor... kimbilir ne nedenle ayrıldı senden de kimse kendini haksız görmesn dşye uydutruyor.. madem bir kabahatin vardı adam gibi söylerdi. yalan.. aklı sıra ya sen oldğunu anladı ya da asılacak konuştuğu kişiye ayak yapıyo
canım haklı olabilirsin ben hiç bu açıdan düşünmemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?