• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DERT BUDUR! kendimden iğreniyorum bile bile hata yapıp tamamen kaybettim onu

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
dün geceden beri kendimde değilim döndüm durdum yatakta bi ara dalmışım kalktım ki başımın ağrısından duramıyorum ben ne yaptım ya ne kadar aptalmışım:50:
konu şu erkek arkadaşımla 1 ay önce ayrıldık hatta evlerine kadar gitmiştim annesi o ben konuşmuştuk falan çok tartıştığımız için olmuyor böyle deyip bitirmişti günlerce kendime gelemedim çok ağladım gecem gündüzüm yoktu dışarı çıkmıyor canım hiçbirşey yapmak dahi istemiyordu hep onun aramasını bekledim.üstelik ona ulaşabileceğim ne bir cep telefonu numarası ne bir facesi hiçbişeyi yoktu annesinin nosu vardı ama arayamazdım yalnızca bir msn adresi...
bende ayrıldığımız ilk zamanlar acaba msnden beni engellemiş mi diye denemek amaçlı üniversiteden bir arkadaşımla öylesine açtığımız bir msn adresi vardı ona ekledim.bu uzun süredir msnye girmeyen biriydi son günlerde girmeye başladı hatta konu açmıştım yazsammı yazmasam mı diye.yani beni engellememiş ama yazmıyorduda hiçbişey.bu arada eklediğim diğer adrese girdim ve kabul etmişti mail atmış tanışıyormuyuz diye bende oyun yaptım işte seni çok önceden ekledm bir arkadaşla ilgili bir mevzu konuşcaktım ama çok zaman geçti üstünden gerek kalmadı dedim.kim arkadaşın falan dedi bende isim veremem konuyu açmaya gerek yok boşver dedim. birisi var aklımda o mu dedi zaten başka seçenek yok dedi (benden bahsetti) bende bilemem isim ver bahsettiğin kişiyse evet diyeceğim dedim oda onun adını bile almam ağzıma şu 2 gün içerisinde duyduklarımdan sonra o melek yüzlü sahtekar yazmış:14: (Bu arada o birlikte okuduğumuz memlekette ben mezun oldum fakat o henüz olamadı ama sadece sınavlara giriyor şuanda okuduğumuz yerde geçici olarak)bende hiç belli etmedim ne yaptı kız sana dedim ne hakaretler etti hayatta kendimden bile şüphe ederdim ama ona ruhumla beynimle kalbimle güvenirdim yazmış:14::14::14::14::14: ne olduğunu çözemedim ama şöyle bir durum varki biz onunla ayrıyken bi çocukla çıkıyor gibi olmuştuk sinemaya falan gitmiştik evlerine gitmiştim oturmuştuk falan onu zaten biliyordu hatta bunun için bana çok laf söylemişti biz tekrar birleştiğimizde. acaba benden bu kadar nefret edeceği ne duymuş olabilir kızlar resmen birileri bana iftira atmış :14::14::14::14::14::14::14: baya muhabbet ettim o benim olduğumdan değil fakat bunu bir arkadaşımın yaptığından emindi fakat ben asla isim vermedim yani kendi ismimi söylemedim ama o ben olduğumdan emin olarak konuştu benimle arkadaşım sanarak tabi gece 3:30 a kadar konuştuk bana şiir yolladı dinle diye ahmet selçuk ilkanın senin adın yalan olsun diye :14: arkasındanda benim kendisiyle ayrıldığımda dinle dediğim bir türkü vardı sağım yalan solum yalan diye onu gönderdi :14::14: zaten onunla ayrı olduğumdan beri hayatın tadı tuzu yoktu üstünede bunları öğrendim artık boşa yaşıyorum yazmış :14::14::14: ne duydu bilmiyorum söylemedi ama ben dayanamıyorum lütfen yardım edin ne yapayım ben çok çaresizim lütfen bana bir yol gösterin kendimi bitmiş hissediyorum tıpkı onun dediği gibi:50: lütfen yardım:14:

Bence sizin olduğunuzu anlamıştır
Ayrılıyorsunuz msnden biri ekliyor ve senin hakkında konuşulur siz olsanız öyle düşünmezmiydiniz
Bu arada ne kadar ayrı kaldınız başka biriyle görüşmeye başladınız?

Bence sizin olduğunuzu anlamıştır
Ayrılıyorsunuz msnden biri ekliyor ve senin hakkında konuşulur siz olsanız öyle düşünmezmiydiniz
Bu arada ne kadar ayrı kaldınız başka biriyle görüşmeye başladınız?

6 ay kadar ayrı kaldık o esnada görüştğm biri oldu işte ama sevmiyordum ilgisi hoşuma gidiyordu sadece çok sabrettim çok bekleim birgün döner diye ama hep ben adım atmıştım yorulmuştum artık o boşlukta oldu olan :14:

Gorustugun kisi iftira atmis olabilir,
gercekten bazi erkekler kendilerini ovmek icin sadece oturmus olsan bile opustuk koklastik diyebilcek kadar alcak olabiliyolar.
Bos ver sen onu tatlim, eger inanmicaksa sana, guvenemicek ve hic bir zaman saglam bir iliskiniz olamayacak.
Kendini ne kadar savunsanda, birine umit vermisin sonucta, belkide o senin adini kotuleyerek senden intikam aldi.
Sen bence bundan sonra sabirli ol,
facein varsa erkek arkadaslarindan biraz daha mesafeli ol.
Once kendini toparla.

Gorustugun kisi iftira atmis olabilir,
gercekten bazi erkekler kendilerini ovmek icin sadece oturmus olsan bile opustuk koklastik diyebilcek kadar alcak olabiliyolar.
Bos ver sen onu tatlim, eger inanmicaksa sana, guvenemicek ve hic bir zaman saglam bir iliskiniz olamayacak.
Kendini ne kadar savunsanda, birine umit vermisin sonucta, belkide o senin adini kotuleyerek senden intikam aldi.
Sen bence bundan sonra sabirli ol,
facein varsa erkek arkadaslarindan biraz daha mesafeli ol.
Once kendini toparla.

canım o bi zaman görüştüğüm çocuğa sordum böyle böyle bişey söyledin mi sen ona diye erkeklik şerefi üzerine yemin etti çocuk ben asla bişey demedim diye aklım karmakarıışık oldu ama bunu yapanı ne yapıp edip bulacağım ahdım olsun ve burnundan fitil fitil getireceğim!!!

Konustugu kisinin sen oldugunuda hissetmis olabilir,
yazma seklinden felan agzini aramista olabilir.
Sabret canim, birde bu donemde kapilarinida baskalarina acma,
once kendini toparla, sonrasina bakarsin zamanla.

Konustugu kisinin sen oldugunuda hissetmis olabilir,
yazma seklinden felan agzini aramista olabilir.
Sabret canim, birde bu donemde kapilarinida baskalarina acma,
once kendini toparla, sonrasina bakarsin zamanla.

zaten hiç kimseye karşı içimden gelmez bişey canım o zamanlar üni yıllarıydı bi boşluk doldurma oldu hata yaptım şimdi üni bitti aklımda yalnızca o var çok pişmanım ben :14:

çocuk salak değil ya canm anlamıştır sen olduğunu ve bişey duyduğuna inanmıyorum yem atıyo gibi geldi bana...
çocukla iletişim kurma şeklini doğru bulmadım ben ne yalan söleyim:20:

çocuk salak değil ya canm anlamıştır sen olduğunu ve bişey duyduğuna inanmıyorum yem atıyo gibi geldi bana...
çocukla iletişim kurma şeklini doğru bulmadım ben ne yalan söleyim:20:
canım çok haklısın doğru bir yol değildi ama bak neler öğrendim :14: yem atmaya çalışan biri o kadar laf sayarmıydı bana neler neler söyledi ya kendimden geçtim sabaha kadar uyuyamadım:14: bide arkadaşım zannediyo ya beni istersen görüşelim anlatayım sana herşeyi falan dedi

hmm cnm bence erkek arkadaşın msnde onunla konuşan kişinin sen olabileceğinide düşünmüştür.Yada düşünmedi diyelim madem o kadar anlatmış işte böyl böyle biri ondan nfret edyrm dye o kadar anlatmışken nedenini de söylerdi nye söylemedi diye düşünüyorum şuyüzdn olabilir snn olabileceğinden süphelenmiştir yada bilmiyorum gerçktende duyduğu birşey olabilir ama bunu öğrenmelisin

hmm cnm bence erkek arkadaşın msnde onunla konuşan kişinin sen olabileceğinide düşünmüştür.Yada düşünmedi diyelim madem o kadar anlatmış işte böyl böyle biri ondan nfret edyrm dye o kadar anlatmışken nedenini de söylerdi nye söylemedi diye düşünüyorum şuyüzdn olabilir snn olabileceğinden süphelenmiştir yada bilmiyorum gerçktende duyduğu birşey olabilir ama bunu öğrenmelisin

canım ama nasıl öğreneceğim cesaret gurur hepsi bir yandan engelliyo ona yazmayı ya ters bi cvp verip beni engellerse korkuyorum:14:

Son düzenleme:
peki yine arkadaşının msnine girsen ve onun online yakalarsan o yazarsa sorugulasan onu olmadı diyelim açık açık sor cnm deki geçen gün arkadaşım aradı seninle konuştuğunu söyledi böy böyle bir durum varmış , beni ilgilendirdiğini düşündüm ve arkadaşıma söylediklerin beni rahatsız etti mümkünse konuyu öğrenebilir miyim ? de.Tüm yapman gereken bu şimdi gururluk bir olay yok burda çnkü sen snn hakkında birşeyi öğrenmek istiyorsun yani sevgiline ne olur bana dön vs. demeyeceksin cnm :16:

Son düzenleme:
ya ayak yapıyor... kimbilir ne nedenle ayrıldı senden de kimse kendini haksız görmesn dşye uydutruyor.. madem bir kabahatin vardı adam gibi söylerdi. yalan.. aklı sıra ya sen oldğunu anladı ya da asılacak konuştuğu kişiye ayak yapıyo

ya ayak yapıyor... kimbilir ne nedenle ayrıldı senden de kimse kendini haksız görmesn dşye uydutruyor.. madem bir kabahatin vardı adam gibi söylerdi. yalan.. aklı sıra ya sen oldğunu anladı ya da asılacak konuştuğu kişiye ayak yapıyo

canım haklı olabilirsin ben hiç bu açıdan düşünmemiştim...

Back