• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama işte demet akalının boyadığı marka ve noları ile...

arkadaşlar bi düşünün sanaççılar okadar çok bakım yapıyorlarki paraları var çünki en pahalı kuaför lere gidip en pahalı şeyleri yaptırıyorlar demekki o rengiçok uğraşarak elde etmişler nevacolor diye atmış kafadan kolay elde ettim hiç uğraşmadım der gibi gerçekten gülüyorum ya çok komik

kızlar bakın demetin bir twiti
AkalinDemet Demet Akalın
aaaaa nevacolor valentino hediyeler göndermiş vallahi saolun ama reklam için yazmadım en iyi saç rengm sizde:)teşkkrler...

Demet Akalın Neva Color saç boyası kullanıyor, ama kuaförde boyatıyor.!
Bunu programlarda ve twitter hesabında milyonlarca kez paylaştı, söyledi.

Neva Color'a kalitesiz boya diyen arkadaşlara sesleniyorum; Neva Color sizin Loeral, Voila gibi boyalarla elde edemediğiniz renkleri elde eder.
Çok kaliteli bir boya.
Ve çok büyük bir kozmetik şirketi.
Kuaförlerin kullandığı boya genellikle Neva Color'dur.
Toptan satış yapıyorlar o yüzden çok fazla bulunmuyor.
Neva Color'u ancak büyük marketlerde ve kozmetikçilerde bulabilirsiniz..

İlahi kızlar ya,valla alemsiniz.Ben de sorayım bi boyayan var mı diye bakmaya geldim konu açılmış da dedikodu bile yapılmış:)))Arkadaş belki merak eden vardır,denemek isteyen olur diye paylaşmış,boyadan çok demeti çekiştirmişsiniz ya güldürdünüz :)))Ben de gördüm okudum twittleri,yazayım diyodum arkadaşlar açıklama yapmış zaten.Hatta biri twitter da saç boyasının neva olduğunu görünce şaşırıp boya hakkında bişeyler yazmış,hani işte iyi değil gibi fln yalan olmasın tam cümleleri hatırlamıyorum şimdi,demet akalın da 2 senedir buna boyatıyorum yanmadı fln yazmıştı.Bi tek bu markada tonunun tuttuğunu v.s de yazmış.Kendisinin boyayacak hali yok ya kuaförü boyuyodur işte.O değil de :) Benim saç tonum da koyu boyamayı denesem mi acaba diyorum.Evde hiç boyamadım saçlarımı,değişiklik yapmak istiyorum ama marka hakkında o kadar olumsuz yorum var ki bi taraftan da hiç bulaşmasam mı acaba diyorum.Var mı bi fikri olan?

İlahi kızlar ya,valla alemsiniz.Ben de sorayım bi boyayan var mı diye bakmaya geldim konu açılmış da dedikodu bile yapılmış:)))Arkadaş belki merak eden vardır,denemek isteyen olur diye paylaşmış,boyadan çok demeti çekiştirmişsiniz ya güldürdünüz :)))Ben de gördüm okudum twittleri,yazayım diyodum arkadaşlar açıklama yapmış zaten.Hatta biri twitter da saç boyasının neva olduğunu görünce şaşırıp boya hakkında bişeyler yazmış,hani işte iyi değil gibi fln yalan olmasın tam cümleleri hatırlamıyorum şimdi,demet akalın da 2 senedir buna boyatıyorum yanmadı fln yazmıştı.Bi tek bu markada tonunun tuttuğunu v.s de yazmış.Kendisinin boyayacak hali yok ya kuaförü boyuyodur işte.O değil de :) Benim saç tonum da koyu boyamayı denesem mi acaba diyorum.Evde hiç boyamadım saçlarımı,değişiklik yapmak istiyorum ama marka hakkında o kadar olumsuz yorum var ki bi taraftan da hiç bulaşmasam mı acaba diyorum.Var mı bi fikri olan?

Ben bir üstte gayet güzel açıklama yaptım, ayrıntılarıyla.. :)

suanda bal köpüğü ile açık kumralmıs denedim ben biraz tuttu gibi benim saçlarım simsiyahtı rengini açtım baya bi işlemden geçtiği halde hemen hemen o tonu tuttu

suanda bal köpüğü ile açık kumralmıs denedim ben biraz tuttu gibi benim saçlarım simsiyahtı rengini açtım baya bi işlemden geçtiği halde hemen hemen o tonu tuttu

Saçların doğal mıydı canım?
Ve açıcı kullandın mı?
Yaptığın işlemleri ayrıntılarıyla anlatırsan mutlu olurum..

Son düzenleme:
Demet Akalın Neva Color saç boyası kullanıyor, ama kuaförde boyatıyor.!
Bunu programlarda ve twitter hesabında milyonlarca kez paylaştı, söyledi.

Neva Color'a kalitesiz boya diyen arkadaşlara sesleniyorum; Neva Color sizin Loeral, Voila gibi boyalarla elde edemediğiniz renkleri elde eder.
Çok kaliteli bir boya.
Ve çok büyük bir kozmetik şirketi.
Kuaförlerin kullandığı boya genellikle Neva Color'dur.
Toptan satış yapıyorlar o yüzden çok fazla bulunmuyor.
Neva Color'u ancak büyük marketlerde ve kozmetikçilerde bulabilirsiniz..

kesinlikle katılıyorum.demet belki milyon kez açıkladı neva kullandığını.üstelik burda çoookk kez loreal kahve aldım saçım siyah oldu diyen bi çok insan oldu.neva kullanmasının sebebi bende her marka kullanmış biri olarak en ii renk veren boyanın neva olduğunu gördüm.şu an bende neva kullanıyorum ve herkes saçlarıma hayran.haricinde 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve hocama neden neva kullanıyoruz dediğimde bana aynı cevabı verdi.kuaförlerin çoğu neva kullanır zira dediğim gibi en iyi renk veren boya nevadır.

kızlar bal köpüğü ile açık kumralı karıştırınca hangi rengi elde ediyoruz demet akalının hangi saç rengi bu boyayla elde edilmiş?

Back