Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu renge boyadık arkadaşımın saçını sonuç harika test edildi..:)
zemin saç rengi de önemli..demetin saçı sarıydı..koyu saçlarda o ton tutar mı?:97:[/QUO
Evet , haklısın zemin önemli bencede. Ben de herkes gibi " illede neva" olmasına şaşırdımmmm :)
canım saçı açık kumraldı aynı boyaları kullandık süper tuttu:
benimde saçım koyu kumral bu renge boyarsam tutar mı acaba sizce!
neva olmasının sebebi belki de, bu tonlar yalnızca neva da vardır..
çünkü fındık kabuğu başka bir markada kahvereng,i siyaha yakın yani..denedim çünkü fındık kabuğunu..neva da ise koyu kumral..
bal köpüğünü bilemiyeceğim belki başka markalarda tutan rengi olabilir..
peki eşit oranlardamı kullanılacak bu renkler?..
Bir paylaşım sitesinden demet akalın saçını boyadığı ürünün resmini yayınladı ben de saç rengini beğeniyordumm şu anki saç rengini elde etmek isteyenlere buyrun...
neva color :6.3 fındık kabuğu
8.32:bal köpüğü ikisini bi güzel karıştırıyorsunuz verilen oksidanlarla birlikte..
işte bu kadar....boyamak isteyen arkadaşlara bi fikir olsunn istedimmm....hihoyyyt
neva olmasının sebebi belki de, bu tonlar yalnızca neva da vardır..
çünkü fındık kabuğu başka bir markada kahvereng,i siyaha yakın yani..denedim çünkü fındık kabuğunu..neva da ise koyu kumral..
bal köpüğünü bilemiyeceğim belki başka markalarda tutan rengi olabilir..
peki eşit oranlardamı kullanılacak bu renkler?..
resım yokmu ya cok merak ettım
bencede dalga geçmiştir belkıde soran çok oluyordu:))..ya allahaşkına boyanın altındaki plastik dantele bakın ne işi olur demet akalının evınde dantel plastik örtü..neva color 6 lıralık boya.üstelık bu kadın lüksüne o kadar düşkünkü türkiyede bıle boyatmıordur bence: