• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama işte demet akalının boyadığı marka ve noları ile...

demet akalın bizle kafa buluyor olabilir

twitterda mı face de mi yorum yapan bi kişiye de küfretmiş.
ağzını topla s........ım ağzına demiş.
ben gazetede okudum.
:roflol::roflol: yok artık ya düşün yani orda bunu söyleyen normalde neler diyo neler yapıyodurakannehir

Ne kadar cimri olduğunu bilmiyomuydunuz:1shok: Hiç şaşırmadım biz bile kullanmıyoruz ama işte pinti olunca :roflol:

entresan.
ama demet akalin gercekten cok cimri bi insan olur mu olur
yada dalga gecmek istemistir bilemicem

merak ettim su twitter hesabini

aslında bazı arkadaşlara hak vermemek elde değil paraya para demiyen birisi nevacolor kullanıyor :37:resmini çekmiş koymuş gözümle gördüm yoksa inannmazdım bendeee:60:

184583499.jpg

dalga geçiyor olmalı:9::9::9::9::9::9:

belkide saç rengi bal köpüğüdür gerçekten ama kesinlikle nevacolor deil.. belkide bazı saflar nevacolor sanıp alsınlar da aynı renk olmasn die de yapmş olablr cidden ;)

eğer sedefim'in koyduğu fotoğrafı paylaştıysa demet akalın komik olan bizim kullanmadığımız bir markaa boyayı tercih etmesinden çok anneannemin bile kullanmadığı bir masa örtüsüne sahip olmasıdır:26:

evet aynen bu resmi koymus bende twitter dan aldım

evet aynen bu resmi koymus bende twitter dan aldım

kızım o masa örtüsü ne öyle:53: naylon,dantel efektli, 20 yıl önce kullanılan (o da salonda falan değil ha mutfak masalarında) bir olay yani:52::52:
bu kadın ibrahim kutluay tarafından hem de demet şener denilen erdal acardan inip cem yılmaz'a; ordan beyaz'a ve yılmaz erdoğan'a..üç komikler arasında çizdiği kalın dairenin akabinde daha kimlere kimlere binen şimdinin örnek annesi pozarındaki hanımhanımhanımcığıı uğruna terk edildiğinde nasıl üzülmüştüm.
yaptığı her şarkıda kutluay çiftide sağlam geçiriyor diye ağır demet akalıncıydık biz kız arkadaşlarımla.
şimdi aradan yıllar geçti,düşünüyorum da...yani bir insana yıllar kafa anlamında görgü,bilgi,zevk,zerafet anlamında hiç mi bişey katmaz. yuh artık saç boyasını ortamlarda tefrika edecek kadar hazımsız mısın ya. kim yapar senin şu yaptığını

özel hayatı beni ilgilendirmez ona bakrsan demet şener diğerleride sütten çıkma ak kaşık değil yani...
kadın paylaşmış işte orda yazılanları okursanız daha iyi anlarsınız ama öyle ama böyle saçını bu markayla boyuyor muş resminide koymuş ...
birde evinide gördüm tv den bir kaç katlı katlara göre evini klasik ve modern olarak döşemişti herhalde o masa örtüsünüde klasik katta çekmişş:37:

Son düzenleme:
amaannnnnnnn çok da tınnn..
kendisi örnek alacağım tiplerden değill kesinlikle
ne saçının rengini merak edrim
ne de başka bir şeyini
isterse kına yaksın saçına ...
:60:

bu arada bi programa ben 3.sınıf halka
hitap eden bir şarkıcıyla aynı sahnede olamam
diye katılmamıştı ama kendisi o sınıftan bile
değilmiş meğerse acıyorum böyle insanlara..

Son düzenleme:
kızlar peki o kişinin gerçekten demet akalın olduğuna inandınız mı?bana demet değil gibi geldi facede filan hep onların adına bisürü sayfa var oda fake olmasın sakın yoksa gerçekten demet mi yav kafam karıştı şimdi:19:yoksa birileri demet adına halkla dalga mı geçiyor yav?:26:

yk cnm o cidden demet akalının kendi twitter hesabı.. bnde gördm yayınladığını hala kafam karışık yani

yk cnm o cidden demet akalının kendi twitter hesabı.. bnde gördm yayınladığını hala kafam karışık yani

anladım canım inan var ya bende şaşırdım neva color kullanmasına ben bile kullanmıyorum yane oyüzden acaba demet değil mi diye düşündüm ilginç:36:

Back