Saç Rengi ve Saç Boyama işte demet akalının boyadığı marka ve noları ile...

canım saçı açık kumraldı aynı boyaları kullandık süper tuttu:
benimde saçım koyu kumral bu renge boyarsam tutar mı acaba sizce!

canım saçı açık kumraldı aynı boyaları kullandık süper tuttu:
benimde saçım koyu kumral bu renge boyarsam tutar mı acaba sizce!

benimkisi de koyu kumral..
bilrmiyorum tam renk olmaz, biraz koyu olur..
ama açık rengi ,bir ton daha açık alırsan belki olur..

neva color diğer boyalar gibi değğil yani tonları çok güzel bende uucuz diye çok teredüte düşüyordum ama aldım boyadım ben açık kumral we platini karıştırdım çok hoş bir renk çıktı herkes dip boyası için işte bunu istiyorduk dedii we açıkcası lorealden bile çok beğendim :))çoğu kuaförde bu markayı istk üzerine getirtiyormuş arkdşlar bnim kuaförmde bu markayı kullanmaya başladı bilginize olsun çok çabuk akıyor ama aktıkça renk dahada güzelleşiyor :)

bencede dalga geçmiştir belkıde soran çok oluyordu:))..ya allahaşkına boyanın altındaki plastik dantele bakın ne işi olur demet akalının evınde dantel plastik örtü..neva color 6 lıralık boya.üstelık bu kadın lüksüne o kadar düşkünkü türkiyede bıle boyatmıordur bence:

kesinlikle dalga saçmalık ya kadın evine çağırıyo kuaförünü ayağına tonla para döküo bu boya bu örtü hayatta inanmam kimdemiş orda biri evini klasik döşemişmiş kadının evinin kapısı bile türkiyede ilkler arasında parmak iziyle açılıo lütfen yaa biraz mantık savunduğumdan değil hiç sevmem ama bu kadarda değil yaneee sdseda nında dediği twit kendisinin bile olsa kesin biriyle kafa buluodur o manyak

koptum yaa..demet akalın kapı komşumuzmuş gibi konuşmuşunuz.'hmm de***** tweetimi varmı''aa demet tweetini mi kapatmış'=))neva coloru ben bile kullanmıyorum.boya kişiden kişiye farklılık gösterir saç kalınlığına kalitesine göre ama,en ucuz boyalardan biri.benim gittiğim kuaförde ondan kullanıyodu,saçım çok fena olmuştu bi kere ya,haşır haşır.evde palette al boya ya da garnier,daha iyi.
demet akalının asla neva colorla saçını boyatacağını sanmıyorum.bitkisel boya kullanılıyodur onun saçı için,özel çok pahalı açıcılar var,kaç sene sapsarı saç kullandı.benim saçlarım o kadar boyansa kel kalmıştım şu an çoktan.

arkadaşlar size birşey danışıcam buğday tenliyim gözlerim bal rengi kaşlarım siyaj bnde boyatmak istiyorum yakışır mı ne dersiniz??

bal kopgu ve acık kumral paylasmıs sımdıde hangısı dogru

o resım baska kullanıcının koydıgı resım o bayamıs o boyayla guzel oldu dıye koymus demetın koydugu resım o değil allaskına ya duzgun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…