- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Ha.. evet tirsiyoruz :)
Ortada rirsacak birsey yok. O konu hakkinda bilgim yok. Ayrica yalan soylemis olsa bile. Benim sorumlulugum mu ki de ben tirsayim.Yok öyle degil diyorsan buyur, konusalim. Fikir alis verisine daima acigim. Yoksa güya ironi yapmaya gerek yok, cidden tirsmis olursun.
Ortada rirsacak birsey yok. O konu hakkinda bilgim yok. Ayrica yalan soylemis olsa bile. Benim sorumlulugum mu ki de ben tirsayim.
Simayetiniz varsa oy vermezsiniz olur biter.
Sen ankamamakta israr ediyorsun. Beni tirsmakla sucladigin icin. Tirsmama gerek yok yani. Kusura bakma ama chp mhp hdp oy verecegime erdogana oy vermeyi yeylerim.Ben Erdogan'in yaptiklarindan seni mi sorumlu tuttu'? Kusura bakmada iyicene sacmaliyorsun. O zaman bilgin yoksa, nasil bu adami savunuyorsun? Tüm ülkede cok konusulan kabatastan bile bir haberin yoksa, ne üzerine bu adami savunuyorsun cidden merak ettim.
Bu arada sorun bizim oy vermemiz degil. Oy verenlerde. Sonucta ondan dolayi degnegin ucu bizede dokunuyor.
14-15 sene önce ülkemizin itibarı vardı.. Şimdi lafımızın dinlendiği kısıma pardon ama
14-15 sene önce kredi kartlarını millet 36 taksitle bir şey almadan önce düşünürdü..
Cep telefonunu mevcut hükümet getirmedi, zaten cep telefonu 1993 ten itibaren dünyaya tanıtıldı ve mevcut teknoloji gelişerek tüm ülkelere yayıldı.. Kısacası o var olan teknoloji idi..
Duble yol diyorsan, var olan yada yol yapımına müsait yerler yol oldu, bizim vergimizle.. O da teknoloji nimetidir ve olması gerekendi.. O iş akp değil herhangi hükümette olsa olurdu.. Öncesi kıyasını bırak, yani teknoloji gereksinimine göre her şey..
İnternette 1995 sonrası dünyada yavaştan yaygınlaştı, benim 96-97 o civarlarda da mail hesabım vardı, facebook diyorsan 2004 te zuckerberg kurdu (abd li kendisi), akp yapmadı yani Daha sonraki bir çok sosyal ağı da ..
4,5 g yide Binali bakan icat etmedi, mevcut teknolojiyi geldi..Yani daha önce mesela 15 yıl önce vardıda getirilmedi değil hiç birşey..
Hani şu teknoloji kıyasını yapmanızda komik oluyor..
Utanmasanız çamaşır bulaşık makinasını hatta buz dolabınıda getirdiler diyeceksiniz
Zam haberine uyanmak diyorsun ama galiba sen başka boyutta yaşıyorsun
Ramazan pidesini bile hala ayarayamadılar be.. Et konusuna girmiyorum bile kıyma kilosu 40 tl den aşağı değil.. Avrupada kıymanın kilosu 3 euro yani yaklaşık 10 Tl.. (Bizde yaklaşık 15 euro ya tekabül ediyor)
Bunuda örnek alsınlar lütfen
Bu arada insanlar cebinden yiyor yani onlar meh meh deyip milleti doyurmuyor, eşek gibi çalışıyoruz bey gibi yiyoruz.. Bu her devir böyle oldu..
Milletide anlamıyorum bu arada ayranı yok içmeye I phone ile gider z.çmaya ve kıyaslar 20 yıl önce Türkiyede yoktu gibisine
ben farkındaysan binali yada erdoğan yada akp demedim şua anda mevcut olan hükümet dedim.. cep telini binali yada erdoğan da getirdi demedim . yapılması gereken yapıldı o kadar bu binali olur yada ahmet yada mehmet ..işte bak yazdıklarınla işi cıvıtmaya götürdün.14-15 sene önce ülkemizin itibarı vardı.. Şimdi lafımızın dinlendiği kısıma pardon ama
14-15 sene önce kredi kartlarını millet 36 taksitle bir şey almadan önce düşünürdü..
Cep telefonunu mevcut hükümet getirmedi, zaten cep telefonu 1993 ten itibaren dünyaya tanıtıldı ve mevcut teknoloji gelişerek tüm ülkelere yayıldı.. Kısacası o var olan teknoloji idi..
Duble yol diyorsan, var olan yada yol yapımına müsait yerler yol oldu, bizim vergimizle.. O da teknoloji nimetidir ve olması gerekendi.. O iş akp değil herhangi hükümette olsa olurdu.. Öncesi kıyasını bırak, yani teknoloji gereksinimine göre her şey..
İnternette 1995 sonrası dünyada yavaştan yaygınlaştı, benim 96-97 o civarlarda da mail hesabım vardı, facebook diyorsan 2004 te zuckerberg kurdu (abd li kendisi), akp yapmadı yani Daha sonraki bir çok sosyal ağı da ..
4,5 g yide Binali bakan icat etmedi, mevcut teknolojiyi geldi..Yani daha önce mesela 15 yıl önce vardıda getirilmedi değil hiç birşey..
Utanmasanız çamaşır bulaşık makinasını hatta buz dolabınıda getirdiler diyeceksiniz
Zam haberine uyanmak diyorsun ama galiba sen başka boyutta yaşıyorsun
Ramazan pidesini bile hala ayarayamadılar be.. Et konusuna girmiyorum bile kıyma kilosu 40 tl den aşağı değil.. Avrupada kıymanın kilosu 3 euro yani yaklaşık 10 Tl.. (Bizde yaklaşık 15 euro ya tekabül ediyor)
Bunuda örnek alsınlar lütfen
Bu arada insanlar cebinden yiyor yani onlar meh meh deyip milleti doyurmuyor, eşek gibi çalışıyoruz bey gibi yiyoruz.. Bu her devir böyle oldu..
Milletide anlamıyorum bu arada ayranı yok içmeye I phone ile gider z.çmaya ve kıyaslar 20 yıl önce Türkiyede yoktu gibisine
dur sanada bu videoyu izlettireyim. de bi kendine gelTelevizyon, buzdolabı ve çamaşır makinasını da menderes icat etti diyolla.
O olmasa şimdi yemeklerimizi tel dolapta saklıyor, internete girebiliyor ama tv izleyemiyorduk.
Teknolojik gelişmeleri hükümete bağlama kafasına hastayım.
Bundan 14 sene önce ve daha öncesinde babam memur maaşıyla ev taksidi ödeyip dört çocuk okutuyordu. Şimdi emekli maaşıyla geçinemiyor.
Bundan 14 sene önce korkunç cirolar yapan bir sanayi işletmesine sahip ablam ve eniştem şimdi evlerini satma derdindeler. Çünkü iş yaptıkları devlet kurumları artık yok, kapatıldı, ihracat yaptıkları ülkeler artık bizim ülkemizle çalışmıyor.
Ama çok itibarlıyız dünyada. Cebimizde de aypon var aypet var. Duple yollarımızı da unutmayalım. Ha bi de uçağa biniyoruz artık hepimiz. Tüp kuyrukları da yok, doğalgaz forever.
Dünyada ki itibarımızTelevizyon, buzdolabı ve çamaşır makinasını da menderes icat etti diyolla.
O olmasa şimdi yemeklerimizi tel dolapta saklıyor, internete girebiliyor ama tv izleyemiyorduk.
Teknolojik gelişmeleri hükümete bağlama kafasına hastayım.
Bundan 14 sene önce ve daha öncesinde babam memur maaşıyla ev taksidi ödeyip dört çocuk okutuyordu. Şimdi emekli maaşıyla geçinemiyor.
Bundan 14 sene önce korkunç cirolar yapan bir sanayi işletmesine sahip ablam ve eniştem şimdi evlerini satma derdindeler. Çünkü iş yaptıkları devlet kurumları artık yok, kapatıldı, ihracat yaptıkları ülkeler artık bizim ülkemizle çalışmıyor.
Ama çok itibarlıyız dünyada. Cebimizde de aypon var aypet var. Duple yollarımızı da unutmayalım. Ha bi de uçağa biniyoruz artık hepimiz. Tüp kuyrukları da yok, doğalgaz forever.
Bak işte sorun burada.. İstediğin yerden alıp koparıp durumu başka noktaya getiriyorsun..ben farkındaysan binali yada erdoğan yada akp demedim şua anda mevcut olan hükümet dedim.. cep telini binali yada erdoğan da getirdi demedim . yapılması gereken yapıldı o kadar bu binali olur yada ahmet yada mehmet ..işte bak yazdıklarınla işi cıvıtmaya götürdün.
((((((
Utanmasanız çamaşır bulaşık makinasını hatta buz dolabınıda getirdiler diyeceksiniz)))))).. ondan sonra neden yazışamıyoruzen iyisi ben sana bir vide o bırakayım da onu izle...inönüyü dinle demireli dinle eceviti dinle ..dinle babam dinle.
https://www.facebook.com/
eee neyi konuşuyoruz o zaman bu hizmetleri getirende şu anki mevcut partidir oda AKP dir. o yüzden de o oyları alıyor ve iktidarda zaten...bide şu var rahmetli ÖZALI bir dinle...ehh artık nete takılmak yeter iş zamanı ben çıktım ama bak iyi izle iki gözünle öyle tek gözünü kapatıpta kafayı sallayıpta hıı hıı hııı demedenn. anlaştık..Dünyada ki itibarımız
Bak işte sorun burada.. İstediğin yerden alıp koparıp durumu başka noktaya getiriyorsun..
Kendinle çelişkilisin Kakao..
Mevcut hükümet kim 14 yıldır? Binali Ahmet Mehmet dememişsin.. Ee? Yani? Rte diyorsun..
Öyle bir tavır koyuyorsun ki.. Sanki 14 yıl önce ölmüştük, sanki yoktuk..O videoda da Eceviti İnönü yü zam haberleriyle konulmuş..
Senin düşüncelerin bu video ile mi sınırlı? Orada Özal, menderes, demirel, yılmaz çok masum yapıcı geri kalanlar tü kaka..
Ben özal hükümetini gördüm, demireli gördüm, çilleri gördüm, yılmazı gördüm heleki özal hükümeti zamanı bildiğimiz rüşvetin kendini aşma zamanıdır..
Yeni nesil seçmene bişey diyemem çünkü görmediler bilmiyorlar ama şu sanaldaki videolarda 1 tek tarafsız olsa şaşıcam..
2000 li yıllardan itibaren ilerleyen teknolojinin bu ülkede kullanılması, o insanın getirmesi değildir.. Lütfen şu köle zihniyetinden bir çıkın.
Onlar değil o teknolojiyi getiren, dünya gereksinimi idi.. Yani uçak lüksten normale henüz dönmedi, sadece erken rezervasyonla ucuz biniyoruz bu hükümetlerden değil, artan pazar rekabetinden..
Hızlı tren de teknoloji ürünü biz üretmedik, satın aldık.. Bu ülke üretmiyor satın alıyor, üretince övünürüz. Satıp gelir elde edincede gururlanırız, satın aldığımızla övünmenin gereği yok.
Bu başarı değil, bu olması gerekenin daha 1 tık altı..
Yani göklerden gelen karar değil bunlar..
Aman dinledik senelerce özalı..eee neyi konuşuyoruz o zaman bu hizmetleri getirende şu anki mevcut partidir oda AKP dir. o yüzden de o oyları alıyor ve iktidarda zaten...bide şu var rahmetli ÖZALI bir dinle
https://www.facebook.com/
Dünyada ki itibarımız
Bak işte sorun burada.. İstediğin yerden alıp koparıp durumu başka noktaya getiriyorsun..
Kendinle çelişkilisin Kakao..
Mevcut hükümet kim 14 yıldır? Binali Ahmet Mehmet dememişsin.. Ee? Yani? Rte diyorsun..
Öyle bir tavır koyuyorsun ki.. Sanki 14 yıl önce ölmüştük, sanki yoktuk..O videoda da Eceviti İnönü yü zam haberleriyle konulmuş..
Senin düşüncelerin bu video ile mi sınırlı? Orada Özal, menderes, demirel, yılmaz çok masum yapıcı geri kalanlar tü kaka..
Ben özal hükümetini gördüm, demireli gördüm, çilleri gördüm, yılmazı gördüm heleki özal hükümeti zamanı bildiğimiz rüşvetin kendini aşma zamanıdır..
Yeni nesil seçmene bişey diyemem çünkü görmediler bilmiyorlar ama şu sanaldaki videolarda 1 tek tarafsız olsa şaşıcam..
2000 li yıllardan itibaren ilerleyen teknolojinin bu ülkede kullanılması, o insanın getirmesi değildir.. Lütfen şu köle zihniyetinden bir çıkın.
Onlar değil o teknolojiyi getiren, dünya gereksinimi idi.. Yani uçak lüksten normale henüz dönmedi, sadece erken rezervasyonla ucuz biniyoruz bu hükümetlerden değil, artan pazar rekabetinden..
Hızlı tren de teknoloji ürünü biz üretmedik, satın aldık.. Bu ülke üretmiyor satın alıyor, üretince övünürüz. Satıp gelir elde edincede gururlanırız, satın aldığımızla övünmenin gereği yok.
Bu başarı değil, bu olması gerekenin daha 1 tık altı..
Yani göklerden gelen karar değil bunlar..
sanada bişey beğendiremiyorumkii..gerçekler diyorum ona kulp ,buna kulp işte sorunne biliyormusun gerçekleri bilenler o tayfa BİZ oluyoruz hayallerde yaşayanlar SİZ şükürlAman dinledik senelerce özalı..
En çok hatırladığımda benim memurum işini bilir.. Benim işçim işini bilir diyerek senelerce işlerini bildiler
Taraflı caps ve videoya karşıyım.. Mesele video ve caps ise bende kendi görüşümden olanı koyarım.. Ama gerek yok.. Yani onlar ispat değil.. Mühim olan kendi düşüncelerim..
Akp o hizmetleri getirmedi.. O hizmetler günün koşullarına uygun olarak geldi.. Yani tekrar tekrar aynı şeyleri söyletiyorsun ama, yine diyorum..
Burası Afrikada bir ülke değildi, aç bilaç yaşamıyorduk, sanki sefillikten kalkınma yapmış gibi görüşlere katılamıyorum, üzgünüm.
Zaten benim yazdıklarımı okumuyorsun alakasız cevap veriyorsun.
Bu arada konu dışından banlanıcaz uzatmıyalım..
Aman dinledik senelerce özalı..
En çok hatırladığımda benim memurum işini bilir.. Benim işçim işini bilir diyerek senelerce işlerini bildiler
Taraflı caps ve videoya karşıyım.. Mesele video ve caps ise bende kendi görüşümden olanı koyarım.. Ama gerek yok.. Yani onlar ispat değil.. Mühim olan kendi düşüncelerim..
Akp o hizmetleri getirmedi.. O hizmetler günün koşullarına uygun olarak geldi.. Yani tekrar tekrar aynı şeyleri söyletiyorsun ama, yine diyorum..
Burası Afrikada bir ülke değildi, aç bilaç yaşamıyorduk, sanki akp den sonra sefillikten kalkınma yapmış gibi görüşlere katılamıyorum, üzgünüm.
Zaten benim yazdıklarımı okumuyorsun alakasız cevap veriyorsun.
Bu arada konu dışından banlanıcaz uzatmıyalım..
Amma uğraşmışım..Mune 'nin affına sığınaraktan ortak aşkımız olan Kore lideri Kim'i anmak istiyorum.
Teknoloji gelmeseydi Kuzey Kore gibi olurduk işte fx fonksiyonum benim. İnternetsiz, bilgisayarsız, bozdolabısız yaşardık öyle. Çok mutlu bir ülke olurduk Kore gibi
Samiyemimi bulduğum için teşekkürlersamimiyetine inandığım için cevap yazıyorum vede bu
Asgari ücretin yeterli olmasını isterim,, kadınlarımız en az 45 yaşında emekli olmasını isterim,,(erkek milleti çalışsın) emekli maaşın yeterli olmasını isterim ki emekli olan insan çalışmayıp keyfini sürebilsin,, ev kiralarına bir sınır getirilmesini isterim bu azmış ev sahiplerine bir dur denilsin isterim . ve herkesin ev sahibi olması için daha çok kolaylıklar getirilsin isterim..vs vs 13 ,14 senedir çok güzel yapılandırılmalar oldu ama yetersiz hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi lazımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?