İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması

Simdi Erdoganin diplomasi olsa ne olmasa ne? Yani universite mezunu olsa ne olur olmasa ne olur? Bizim halkimizin egitim umrunda mi ki? Egitime goremi secim yapiyorlar hic sanmiyorum. Farzedin ki yok diplomasi ne degiscek ki? YsK kendimi suclumu cikartir? Aaaa pardon diplomasi yokmus Cumhurbaskani olamaz mi diycekti? Ve bizde buna sevinecekmiyiz.Ne sacma muhabbetler hersey tamam bi diplomamiz eksikti guluyorum valla konustugumuz seylere bakin

Kimse kimseye saygi duymak zorunda degildir. İnsan sevmedigine saygida duymaz. Ornegin bebek katili Apoyu sevmiyorum saygida duymuyorum. Sevmedigim diger kisilerede saygi duymuyorum. Siz nasil beceriyorsunuz sevmediginiz halde saygi duymayi gercekten anlamiyorum. Bana cok sanimiyetsiz gelio bi cumle.Sevmek zorunda degiliz ama saygi duymak zorundayiz. Benim boyle bir zorunlulugum yok valla. Sevmedigim, tasvip etmedigim kimseye saygi duyamadim hayatim boyunca.

Vay be. Su an Türkiyede en iyisi olan iftiraci, dolandirici, yolsuzluk yapan, istedigi sekilde basbakan sutlayan, ülkede güvenlik, emniyet saglayamayan biri ise vay Türkiyenin haline diyorum baska birsey demiyorum.

Bu yorumumdan dolayi ban yemisim. Sanirim bazeleri gercekleri okumaktan hoslanmiyorlar. Kisiyi kötülemeden dolayi ban almisim. Keske dediklerim gercek olmasa ve ben sadece fesat düsünsem, kötülesem.

Ama maalesef...

Bu yorumumdan dolayi ban yemisim. Sanirim bazeleri gercekleri okumaktan hoslanmiyorlar. Kisiyi kötülemeden dolayi ban almisim. Keske dediklerim gercek olmasa ve ben sadece fesat düsünsem, kötülesem.

Ama maalesef...
Vay be. Su an Türkiyede en iyisi olan iftiraci, dolandirici, yolsuzluk yapan, istedigi sekilde basbakan sutlayan, ülkede güvenlik, emniyet saglayamayan biri ise vay Türkiyenin haline diyorum baska birsey demiyorum.

kararsız,
sitede kural ihlalleri kadar yasalara aykırı durumlarda değerlendirilir. Siteler kullanıcıları hukuka aykırı bir içerik paylaştığında müdahale etmek zorundadır.

Lütfen siyasiler, devlet, kurum ve kuruluşlar vb hakkında kurallar ve kanunlar gözetilerek eleştiriler yapılsın, kullanılan kelimelere dikkat edilsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/
MADDE 299 – (1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında artırılır. (Değişik 2. fıkra: 5377 – 29.6.2005 / m.35) (2) Suçun alenen işlenmesi halinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…