Şişttt diğer konudaki hatunlar gelinde bi bakın.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması tartışmalarına Yüksek Seçim Kurulu noktayı koydu. HDP'nin başvurusunu değerlendiren YSK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın noter tasdikli diplomasını HDP'ye gönderdi.
Sitene Ekle
Diploma fotoğraflarını Twitter hesabında yayınlayan HDP twitter hesabından yapılan açıklamada "Başvurumuz üzerine, YSK tarafından iletilen noter onaylı diploma örneğini paylaşıyoruz" denildi.
HDP "Diplomanın gerçek olup olmadığına ilişkin hukuki başvurularımız devam edecek" paylaşımı yaptı.
http://www.milliyet.com.tr/iste-cumhurbaskani-erdogan-in-siyaset-2260453/
Yani biliyorsun düzmece olduğunuŞişttt diğer konudaki hatunlar gelinde bi bakın.ama kesin düzmecedir bu
Bilmez miyim konu Erdoğan sa Bacım..adamın yaptığı her bişi yenilir,yutulur değil.şöyle alalım onu ortaya bir sağdan bir soldan çekiştirelim.Yani biliyorsun düzmece olduğunu
Ciddi soruyorum gerçekten Erdoğanın hiçmi hatası yok hiçmi eleştirebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz böyle körü körüne sadakat doğru mu sizceBilmez miyim konu Erdoğan sa Bacım..adamın yaptığı her bişi yenilir,yutulur değil.şöyle alalım onu ortaya bir sağdan bir soldan çekiştirelim.
Ciddi soruyorum gerçekten Erdoğanın hiçmi hatası yok hiçmi eleştirebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz böyle körü körüne sadakat doğru mu sizce
Bende inanmıyorum.g onlunu ferah tut.üzülme senBosuna Kakao ile muhatab olma derim ben. Tüm konu batabilir. Simdi bir taraftan yuvarlak cevaplar verir, bir taraftanda insanlari cildirtan aciklamalarda bulunur. Sonra 5 sayfa tartisirsin ve bani yersin. Yani hic olaya girme derim ben.
Neyse daha öncede yazdim, zerre kadar inanmiyorum diplomasinin oldugunu.
Sen denk gelmemissin.hep yazarım yüzde 65takdir ederim.g erişi eleştirdiğimyüzdeye girerCiddi soruyorum gerçekten Erdoğanın hiçmi hatası yok hiçmi eleştirebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz böyle körü körüne sadakat doğru mu sizce
Evet oglu da testis kanseriydi. Yersen diyecem de yemeye dunden razisinizKesin sahte.. İnanmıyoruk sahte.. Bırakın da mutlu olalım azcık ne var sanki sahte işte bana ne yaaa(((((
%35 hangi durumlarda eleştirirsin kakaoSen denk gelmemissin.hep yazarım yüzde 65takdir ederim.g erişi eleştirdiğimyüzdeye girer
Gercek o gercek. Oglu da testis kanseriydi o sebepten askere gitmedi bak o da gercek. Allahin hikmeti iste cocugu da olmusHa iste biz de bu diplomadan bahsediyorduk.. Bu fakulte 1982 de kurulmus. Bu fakulteye baglanan yuksek okullar o gune, yani 1982 yilina dek 3 yillik okullarmis. 82de 4 yilliga cikmislar, emme velakin bizimki 1981de mezun zaten, almis uc yillik diplomasini cikmis.. ne 4 yillik diplomasi?
Nerde 1981 de kazandigi 3 yillik gercek diploma? Tabii, 4 yillik diplomasi olmayani TC Anayasasi CB yapmayinca cikar mi asil diploma ortaya..
Bilmiyorum kararsız bana kalırsa biraz inatlaşma var aksi takdirde kimse kör değilBosuna Kakao ile muhatab olma derim ben. Tüm konu batabilir. Simdi bir taraftan yuvarlak cevaplar verir, bir taraftanda insanlari cildirtan aciklamalarda bulunur. Sonra 5 sayfa tartisirsin ve bani yersin. Yani hic olaya girme derim ben.
Neyse daha öncede yazdim, zerre kadar inanmiyorum diplomasinin oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?