İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması tartışmalarına Yüksek Seçim Kurulu noktayı koydu. HDP'nin başvurusunu değerlendiren YSK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın noter tasdikli diplomasını HDP'ye gönderdi.
Sitene Ekle

Diploma fotoğraflarını Twitter hesabında yayınlayan HDP twitter hesabından yapılan açıklamada "Başvurumuz üzerine, YSK tarafından iletilen noter onaylı diploma örneğini paylaşıyoruz" denildi.

HDP "Diplomanın gerçek olup olmadığına ilişkin hukuki başvurularımız devam edecek" paylaşımı yaptı.

http://www.milliyet.com.tr/iste-cumhurbaskani-erdogan-in-siyaset-2260453/

Şişttt diğer konudaki hatunlar gelinde bi bakın.ama kesin düzmecedir bu

Bilmez miyim konu Erdoğan sa Bacım..adamın yaptığı her bişi yenilir,yutulur değil.şöyle alalım onu ortaya bir sağdan bir soldan çekiştirelim.
Ciddi soruyorum gerçekten Erdoğanın hiçmi hatası yok hiçmi eleştirebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz böyle körü körüne sadakat doğru mu sizce

Ciddi soruyorum gerçekten Erdoğanın hiçmi hatası yok hiçmi eleştirebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz böyle körü körüne sadakat doğru mu sizce

Bosuna Kakao ile muhatab olma derim ben. Tüm konu batabilir. Simdi bir taraftan yuvarlak cevaplar verir, bir taraftanda insanlari cildirtan aciklamalarda bulunur. Sonra 5 sayfa tartisirsin ve bani yersin. Yani hic olaya girme derim ben.

Neyse daha öncede yazdim, zerre kadar inanmiyorum diplomasinin oldugunu.

Bende inanmıyorum.g onlunu ferah tut.üzülme sen

Sen denk gelmemissin.hep yazarım yüzde 65takdir ederim.g erişi eleştirdiğimyüzdeye girer

Ha iste biz de bu diplomadan bahsediyorduk.. Bu fakulte 1982 de kurulmus. Bu fakulteye baglanan yuksek okullar o gune, yani 1982 yilina dek 3 yillik okullarmis. 82de 4 yilliga cikmislar, emme velakin bizimki 1981de mezun zaten, almis uc yillik diplomasini cikmis.. ne 4 yillik diplomasi?
Nerde 1981 de kazandigi 3 yillik gercek diploma? Tabii, 4 yillik diplomasi olmayani TC Anayasasi CB yapmayinca cikar mi asil diploma ortaya..

Gercek o gercek. Oglu da testis kanseriydi o sebepten askere gitmedi bak o da gercek. Allahin hikmeti iste cocugu da olmus

Yahu adam her kurumu kendine bağlamış hala bundan belge falan istiyorsunuz. Daha bu kadar guclu degilken bile her seyi kilifina uydurup halletmis birinden bahsediyoruz.

Siz kandirilmaya mecbursunuz da bizi kendinizle karistirmayin cok rica ediyorum

Bilmiyorum kararsız bana kalırsa biraz inatlaşma var aksi takdirde kimse kör değil

1982 de kurulmuş bir üniversiteden 1981 mezunu biri nasıl diploma alıyor. Hadi bir şekilde olmuş diyelim 1981 mezunları arasında iktisadi ve idari bilimler fakültesi diplomasi alan başka bir mezun neden yok? Varsa çıksınlar ortaya biz de rahat edelim. Bu ayrıcalık tek bir öğrenciye verilmiş olamaz değil mi?

Bunları da geçelim erdoğan öğrenci olduğu dönemde ıett'de sigorta kaydı görünüyor tam gün. Bir insan hem tam gün çalışıp hep örgün öğretim bir fakülteyi nasıl bitirir? Sigorta mı şaibeli yoksa diploma mı? Her ikisi de sahtecilige girmiyor mu bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…