İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması

Üniversiteyi 8 sene önce bitirdim. Tercih edip girdiğim fakülte ilk iki sene x üniversitesine bağlıyken son iki sene y üniversitesine bağlandı. Biz mezun olurken kimse bize y diplomasi vermedi. Girdiğimiz sene hangi üniversiteye bağlıysa ordan aldık diplomamizi, yani x üniversitesinden.

Ben sıradan bir insanım, dört yıllık bir fakülteden mezun, sıradan işlerde çalışmış siradan vatandaşım. Buna rağmen biri bana mezun olduğunu ispatla dese bunu çok rahat yaparım. 10 tane aslı gibidir onaylı diploma fotokopim, üç tane yine onaylı transkriptim var elimde. Onlarca arkadaşım yüzlerce fotografim adımı duyunca evet benim öğrencimdi diyecek hocalarım var. Bitirme tezim var kitap halinde danışman imzalı. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır eminim. Dedim ya ben sıradan bir insanım, cumhurbaşkanı değilim ve mezun olduğumu ispatlayabilirim.

Yav birak.. Bu adamin 10 tane universite diplomasi olsaydi bile kurucusunun adini anmayi bile suc haline getirmis, Turkiye Cumhuriyetini korku cumhuriyeti haline getirmis bir adama Turkiye Cumhuriyeti emanet edilmemeli idi..

Su hale bakin.. Bir imam, bir sehit cenazesinde Ataturk'un adini agzina almaya cesaret edebildigi icin alkislara boguluyor. Halk camide atasinin adini anabilmeye ac.. Bu ne aci bir durumdur bu adamin Turkiyeyi, cumhuriyetimizi getirdigi bu hale bakinca.. Yaziklar olsun diyorum..

Birak simdi hikayeyi niye gidememis askere? Basbayagi curuk olmayan adami curuk yapip yollamadi askere. Tipki sanatciyi ezdigi yerdeki tum izleri sildirip ogluna yalandan ehliyet çıkarttıgi gibi.

Sahi neden inaniyorsunuz bu adama? Yalan soyledigi goruntulerle sabit olan bir insanin sozu neden guvenilir?
Hikaye mi görüyorsun yazılanları,biz yazınca körü körüne ,açıklayan kimmiş O'na bak bakayım.İnanmak istemeyene ne yazsan boş.

Hikaye mi görüyorsun yazılanları,biz yazınca körü körüne ,açıklayan kimmiş O'na bak bakayım.İnanmak istemeyene ne yazsan boş.
Diyorum ki neden curuk raporu almis sapasaglam adam? Yusuf Yerkelin madenci tekmelerken ayagi incindigi icin rapor verenler var bu memlekette. Ne saglik sorunu varmış? Ben soyleyeyim hicbir saglik sorunu yok. Basbayagi oglunu askerden kacirmis babasi. Ötesi yok. Oglunu hapisten de kacirmisti zaten. Basarili

Diploması olmasa cumhurbaşkanı makamından indirecekler güya.Her yolu deniyorlar.:KK66:

İndiremeyiz canım, inan öyle bir niyetimiz de yok. Zaten ülkenin canına okunmuş bu saatten sonra inse de inmese de mesele değil.
Anayasada yükseköğrenim diye geçiyor tanım, muhtemelen yükseköğrenimin içine iki yıllık yüksek okullar da dahildir. O yüzden bişey çıkmaz.
Zamanında sahtecilikten yargılanmış bir adamın, sahte diplomayla, hukuka aykırı işler yaparak ülkeyi yönetmesi içinize siniyorsa yapacak, söyleyecek bişey yok.

İndiremeyiz canım, inan öyle bir niyetimiz de yok. Zaten ülkenin canına okunmuş bu saatten sonra inse de inmese de mesele değil.
Anayasada yükseköğrenim diye geçiyor tanım, muhtemelen yükseköğrenimin içine iki yıllık yüksek okullar da dahildir. O yüzden bişey çıkmaz.
Zamanında sahtecilikten yargılanmış bir adamın, sahte diplomayla, hukuka aykırı işler yaparak ülkeyi yönetmesi içinize siniyorsa yapacak, söyleyecek bişey yok.
Sep zaten Cb nından çok biat edenler diploması olduğunu kanıtlama yolunda
Adamın umru değil
Nede olsa herşekilde kabul görüyor
Sesini çıkaran yok
İlkokul diploması bile olmasa eee nolmuş ??? diyecekler

Adamın umru değil
Sesini çıkaran yok
Kaç gündür diploma diye tutturan sizlersiniz ne yapayım ,dayanamadım.Biat edenlerin kim olduğu apaçık ortada.:KK30:

Adamın umru değil
Sesini çıkaran yok

Derler, desinler çok da umurumda değil.
Benim içime sinmiyor ama. Bu hükümeti, bu yönetimi kendime layık görmüyorum.
Ben kendi eğitimimi beğenmem, eğitim seviyesi benden düşük adamlar tarafından yönetilmek istemiyorum.
Kandırılmak istemiyorum, kanmıyorum.

Reis Kabataş olayi icin de elimizde goruntuler var cuma günü aciklayacagiz dendi uzerinden kaç cuma gecti ustune ustluk Kabataş olayi yalan cikti lakin olay goruntuleri kac cuma gecmesine ragmen aciklanmamasina ragmen sorgulamayan guruh var karşımızda.diploma sahte mi gerçek mi onu arastiracak

%35 hangi durumlarda eleştirirsin kakao
samimiyetine inandığım için cevap yazıyorum vede bu
Asgari ücretin yeterli olmasını isterim,, kadınlarımız en az 45 yaşında emekli olmasını isterim,,(erkek milleti çalışsın) emekli maaşın yeterli olmasını isterim ki emekli olan insan çalışmayıp keyfini sürebilsin,, ev kiralarına bir sınır getirilmesini isterim bu azmış ev sahiplerine bir dur denilsin isterim . ve herkesin ev sahibi olması için daha çok kolaylıklar getirilsin isterim..vs vs 13 ,14 senedir çok güzel yapılandırılmalar oldu ama yetersiz hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi lazımm..

Back