- 17 Kasım 2020
- 75
- 76
- 29
- Konu Sahibi seksibeybi
Herkese merhabalar, başlıktan anladığınız üzere bu konuyla ilgili genel bi sorum olacak. Beden eğitimi öğretmeniyim. 5 yıl oldu mezun olalı ve 5 yıldır özellerde öğretmenlik antrenörlük yapıyorum. Şu anda da bi yerde online eğitmenlik yapıyorum, evden çalıştığım için(miş) sigorta yok, 1700₺ maaş alıyorum 10.00-16.00 arası çalışıyorum haftasonu tatil. Evliyim ve böyle işlerde nereye kadar devam edicem bilmiyorum. Kpss, polislik vs devlet dairesi şanslarımı deniyorum ama bi yandan tam anlamıyla çalışamadığım için bi yandan kısmet olmadığı için olmuyor maalesef. Bi arkadaşımda bi plazada çalışıyor, oraya eleman aranıyormuş güvenlik kamera sistemleriyle ilgili bi firma. İhale, satın alma gibi bölümlere alacaklarmış. Bana söyledi çalışmak istiyor musun diye, çalışma saatleri de 09.00-18.00 haftasonları tatil asgari ücret.. Benim sıkıntım çalışma saatleri.. Yani gerçekten çok fazla geliyor zaten büyükşehirde yaşıyorum arabam yok, eve geleyim demeye saat 7 buçuk olacak. Oturduğım yere çok uzak değil yarım saat kadar ama otobüs bekle metro bekle derken 1 buçuk saati buluyor. Sizce ne yapmalıyım bu gibi şirketlerde yükselme şansım var diğer türlü özel okullarda böyle bi şansım yok maalesef. Sizlerin çalışma saatleri nasıl çok çoğu kişi bu şartlarda çalışıyorda ben mi çok abartıyorum acaba merak ettim gerçekten. Uzun olduysa affola