Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım mutlu günlerde takarsın inşallah darısı sıra bekleyenlerin
ya bişi sorcam yüzüğün nasıl rahat mı?? taşlı sanırım taşlarla rahat edebiiliyomusun bide ne kadar tuttu fiyat olarakk?
sanırım çok sordum
canım mutlu günlerde takarsın inşallah darısı sıra bekleyenlerin
ya bişi sorcam yüzüğün nasıl rahat mı?? taşlı sanırım taşlarla rahat edebiiliyomusun bide ne kadar tuttu fiyat olarakk?
sanırım çok sordum
Çok saol canım, yüzüğüm çok çok rahat taş konusunda başta tereddüt ettim ama hiç sorun yaşamadım. Rahatlıkla ince çorap bile giyinebiliyorum o kadar yaniiii
Fiyatıda nişanlımın akrabasından aldığımız için indirimli 350 TL idi. :106:
canım önncelikle hayırlı olsun. alyansınız bizimkinin aynısı biz de 4 şubatta nişan yaptık. yalnız bizimki çok çizildi şimdiden hele nişanlımınki. sende böyle bir sorun var mı?
canım önncelikle hayırlı olsun. alyansınız bizimkinin aynısı biz de 4 şubatta nişan yaptık. yalnız bizimki çok çizildi şimdiden hele nişanlımınki. sende böyle bir sorun var mı?
Canımmm aynen biizimkide çizik içinde dediğin gibi nişanlımınki daha çok çizildi. Bizde evlendikten sonra değiştirmeyi düşünüyoruz. Ama bu modelde çokkk güzel :))