aaa canim ben senin yorumunu daha yeni görüyorum uzun zamandir girememistim....azönce bende senin topigini okudum sana yazdim seninde söz günün yaklasti ha insaallah hersey cooook güzel gecer sende de 2014 bekle bizi geliyoruuuuuuuuuzzzz
yorumun beni nekadar mutlu etti anlatamam canim cok sagol...sen suan kesin heyecandan ölüyorsundur ben bunlari yazarken insaallah hersey diledigin gibi cok güzel gecer yarin mutlaka bekliyorum havadisleri senden...evet bazilar bilezik takiyor bazilari set takiyor bana kayinvalidem altin kolye takmisti cokta hostu ben ondan sözde aslinda hic birsey istemedim ama icinden gelmis sagolsun. Valla söz bohcasi yapmayarak en dogrusunu yapmissin ki senin söz mendilin HARIKA olmus simdiye kadar gördügüm en güzel söz mendillerinden biri. Bende cok özenerek yaptim herseyimi bak busekilde kolonyami süslemistimmakasimda aynen busekilde bu taslarla süslemistim ahhh ahhhhh biranda gelip geciyor hayal gibi geliyor insana sonra. Sendede spiegelreflex vardi dimi ver birinin eline koy 16GB karti icine herseyi ceksin gercekten sonunda harika fotograflar cikiyor ortaya birde bizde 2tane spiegelreflex vardi her acidan cekmisler sagolsun sevdigimin kahve icerken bile saniyelik görüntüleri var
yorumun beni nekadar mutlu etti anlatamam canim cok sagol...sen suan kesin heyecandan ölüyorsundur ben bunlari yazarken insaallah hersey diledigin gibi cok güzel gecer yarin mutlaka bekliyorum havadisleri senden...evet bazilar bilezik takiyor bazilari set takiyor bana kayinvalidem altin kolye takmisti cokta hostu ben ondan sözde aslinda hic birsey istemedim ama icinden gelmis sagolsun. Valla söz bohcasi yapmayarak en dogrusunu yapmissin ki senin söz mendilin HARIKA olmus simdiye kadar gördügüm en güzel söz mendillerinden biri. Bende cok özenerek yaptim herseyimi bak busekilde kolonyami süslemistimEki Görüntüle 652599
makasimda aynen busekilde bu taslarla süslemistim ahhh ahhhhh biranda gelip geciyor hayal gibi geliyor insana sonra. Sendede spiegelreflex vardi dimi ver birinin eline koy 16GB karti icine herseyi ceksin gercekten sonunda harika fotograflar cikiyor ortaya birde bizde 2tane spiegelreflex vardi her acidan cekmisler sagolsun sevdigimin kahve icerken bile saniyelik görüntüleri var