- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Aminnnnn canim insaallah. Bende 1sene önce burda yazilanlari okurken sen gibi acaba banada nasip olcakmiki birgün böyle seyler derdim kendi kendime özenirdim ve cok sükür oldu rabbim banada nasip etti insaallah en kisa zamanda sen daha güzelini yasarsin canim
Valla canım sen en azından son 3 yıldır alıyormussun ole dusun bırde benım gibi sıfır olanları dusun. burda duygu_onur diye bir arkadaş var(arkadaslarımın arasından bakabilisin) çeyizinn resımlerını koymus o an dedim calıstıgın paraları harcamak icin yer arama yerleri belli oldu diye:) ayrıca denizli güzeldir.
Amin cnm inşallah görürüz bizde o günleri :) düğün nezaman kısmetse bide sen denizliye mi gelin gitceksin?
Dügün büyük ihtimal 2014 yaza anca yetisir ama belli olmaz yinede bizeevet kismet olursa insaallah denizliye gelin gidiyorum
artik zamanda kisitli olunca napalim insani bi panik sariyoriyi ama bak sen bu karari verebilmissin. ben cevremdeki arkadaslarimada diyorum begendiginiz seyler almaya baslayin azda olsa koyun kenara diye amaaan daha aday yok piyasada diye umursamiyorlar
[/B]Hadi bakalım hayırlısı, denizlim güzeldir memneketim.. :)
Hayırlı olsun canım Allah pişmanlık vermesin inş. :)
canım benım keske zaman azalsada onun derdı kalsa valla bu bilşe güzel heyecan yaniii beni düşün mutlu olama allahım sizii nazalardan korusun
hayırlı olsun allah tamamını erdirsinher şey çok güzel görünüyor
6 yıl sonra sonunda mutlu bir adım attınız ha vayy bee nasıl özendimm nasıl özendim anlatamammm ben de o günleri görebilicek miyim acaba hep böyle ayrı kalıcaz gibi geliyor bana bazende
neyse canım ALLAH tamamını erdirsin ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun AMİN
Aminnn canim cok sagol güzel düsüncelerin icinÖyle deme insan bazen umutsuzluga kapiliyor bendede oluyordu biliyorum anliyorum seni ama hayirlisiyla o günler geliyormus anladim insaallah en kisa zamanda seninde resimlerini görürüz
Allah mesut etsin. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz. herkesin hikayesi mutlu sonla biter inşallah :)
ayy sizi tanımıyorum ama çok mutlu oldum ve çok güzel herşeyiniz 6 yıl bekledikten sonra çok güzel olsa gerek bizde 2 sene sonra düşünüyoruz tam bizimde 6 seneden sonra olucak inşallah :) Allah tamamını erdirsin mutluluğunuzu daim etsin :)
Konu sahibi arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel ve içine sinen bir söz olmuş, darısı tüm bekarlara :)
herşey şahane görünüyor canım Allah mutlulugunuzu daim etsin