Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Iste buda benim *SÖZÜÜMMM* 12.08.2012

Amin cnm inşallah görürüz bizde o günleri :) düğün nezaman kısmetse bide sen denizliye mi gelin gitceksin?

artik zamanda kisitli olunca napalim insani bi panik sariyor iyi ama bak sen bu karari verebilmissin. ben cevremdeki arkadaslarimada diyorum begendiginiz seyler almaya baslayin azda olsa koyun kenara diye amaaan daha aday yok piyasada diye umursamiyorlar

canım benım keske zaman azalsada onun derdı kalsa valla bu bilşe güzel heyecan yaniii beni düşün mutlu ol ama allahım sizii nazalardan korusun

Son düzenleme:
6 yıl sonra sonunda mutlu bir adım attınız ha vayy bee nasıl özendimm nasıl özendim anlatamammm ben de o günleri görebilicek miyim acaba hep böyle ayrı kalıcaz gibi geliyor bana bazende
neyse canım ALLAH tamamını erdirsin ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun AMİN

Aminnn canim cok sagol güzel düsüncelerin icin Öyle deme insan bazen umutsuzluga kapiliyor bendede oluyordu biliyorum anliyorum seni ama hayirlisiyla o günler geliyormus anladim insaallah en kisa zamanda seninde resimlerini görürüz

İNŞALLAH canım AMİN hayırlısı benim için ne zaman ise ve kimileyse o zaman olsun
herşeyin hayırlısını istiyorum

Konu sahibi arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel ve içine sinen bir söz olmuş, darısı tüm bekarlara :)

ayy sizi tanımıyorum ama çok mutlu oldum ve çok güzel herşeyiniz 6 yıl bekledikten sonra çok güzel olsa gerek bizde 2 sene sonra düşünüyoruz tam bizimde 6 seneden sonra olucak inşallah :) Allah tamamını erdirsin mutluluğunuzu daim etsin :)

Allah mesut etsin. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz. herkesin hikayesi mutlu sonla biter inşallah :)

INSAALLAH canim rabbim tüm sevenleri kavustursun

Aminnn canim sagolasin.Sabrin sonu selametmis derler ya 6sene onca mesafeye ragmen sabrettik ve artik ilk adim atildi geriside gelir insaallah darisi senin basina.

Konu sahibi arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel ve içine sinen bir söz olmuş, darısı tüm bekarlara :)

Cok tesekür ederim canim Amin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…