• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte buda benim çeyizciklerim buyrun bakalım

kızlar bikaç resmi kkdaki başka gelinlerin çeyizlerinden kopyaladım birebir aynı oldukları için.kusura bakmayın

bunlarda çeyizimin ufak tefek parçaları $REELLI~1.webp$SAKLAM~1.webp$silikon%20mandal.webp$KREMA%~1.webp$5476_060720107622.webp$640Arg62.webp

güle güle agız tadıyla kullanırsınız inşallah cnm.. hepsi çok güzel..

hepsi çook güzel bayıldım bittim :) 14 aylık iki kızım var şimdiden almaya başlıyım ben onlara ancak birikir bunca şey..

şaka bi yana hepsini güzel günlerde kullanın inşallah...

hepsi çook güzel bayıldım bittim :) 14 aylık iki kızım var şimdiden almaya başlıyım ben onlara ancak birikir bunca şey..

şaka bi yana hepsini güzel günlerde kullanın inşallah...

yok canım daha erken ya bende erkenden şuanki nişanlımı bulunca 16 yaşında başladım almaya 8 senede doldu taştı ev dahada eksikler var inşallah düğüne kadar tamamlanır.buarada kızını Allah bağışlasın 14 aylık tam sevmelik olmuş valla inşallah 1 2 seneye bizede verir Allah güzel bi kız bebiş

canım hepsi çoook çok güzel iyi günlerde sağlıklı mutlu günlerde kullan inşallah kocişleee:38:

gülle güle kullan herşeyini,en önemlisi beyazeşyaları halletmişsin,ne güzel.çok güzeller.

gülle güle kullan herşeyini,en önemlisi beyazeşyaları halletmişsin,ne güzel.çok güzeller.

çok sağol canım nişandan hemen sonra hallettik beyaz eşyelrıda.sende kamucumusun canım hangi okul mezunmusun okuyomusun kamu yönetimini gördümde merak ettim

çok güzelmiş aldıkların allah hepsini güzel günlerde kullanmanı nasip etsin baya biriktirmişsin düğün yakınlardamı:71:

canım benim maşallah herşey tamam ne güzeller bende biraz çeyiz yapayım açıcak topik çok beğendim hele hele yatak örtüne aşık oldum ne güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanmaı nasip etsin allah:71:

çok sağol canım nişandan hemen sonra hallettik beyaz eşyelrıda.sende kamucumusun canım hangi okul mezunmusun okuyomusun kamu yönetimini gördümde merak ettim

rabbim tamamlamayı nasip eylesin,borçsuz huzurlu bir evlilik yaşarsın inşallah canım..evet canım açıköğretm 2.sınıfım artık açıklanırsa 3 mü yoksa hala 2 de mi olucağım belirlenicek.:)sende kamucusun sanırım

Güle güle kullanın :)
Kedili anahtarınız çok şirin :)
Ve çay seti almam lazım of :(

çok güzelmiş aldıkların allah hepsini güzel günlerde kullanmanı nasip etsin baya biriktirmişsin düğün yakınlardamı:71:

daha 8 ay falan var canım mayıs sonu inşallah yada haziran başı 8 9 yıldır nişanlımla birlikteyiz ozamandan beri bayağı oldu çeyizler ama hala eksikler var düğüne kadar tamamlıcaz inşallah

rabbim tamamlamayı nasip eylesin,borçsuz huzurlu bir evlilik yaşarsın inşallah canım..evet canım açıköğretm 2.sınıfım artık açıklanırsa 3 mü yoksa hala 2 de mi olucağım belirlenicek.:)sende kamucusun sanırım

amin canım ne güzel dua etmişsin huzurlu mutlu olmak en önemlisi ağzına sağlık.uludağ kamudan bu yıl mezun oldum canım benimde aöf var buarada işletme 4 ordada bütünlemedeki 2derside verirsem oda bitcek inşallah.bu arada canım inşallah sende 3e geçersin

Son düzenleme:
Back
X