• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iste bu!!!!!

canım çok vasat:(
bence daha güzel kızıllar deneyebilirsin ama illada bunu diorsan git kuaföre bi sor.en iyi onlar bilir

berbat bi renk insan dışı bi varlık olma çabasnda mısın be canm en azndan koyu kızıl yapsannnnn...laelaelaelaelae[/QUOTE

Ha ha ha.O nasıl bir yorum ya gülmekten öldüm valla ama haklısın yaa çok kötü tuhaf ve berbat bir saç.Bencede sakın o renk yaptırma çok kötü

yaptırcaksan kuaförde yaptır kendin elde edemeyebilirsin.
birde yıkandıkça açılacak başka bi hal alıcak sürekli boyatman gerekecek bunlarıda göz önüne al.

ya kız size bu renk nasıl beğendiniz mi gibi sorular sormamış ki.
canım,saçın koyuysa önce açtırman lazım.sen en iyisi kuaföre git

bende beğenmedim ama nar çiçeği rengi bu evde yapamazsın..

berbat bi renk insan dışı bi varlık olma çabasnda mısın be canm en azndan koyu kızıl yapsannnnn...laelaelaelaelae[/QUOTE

Ha ha ha.O nasıl bir yorum ya gülmekten öldüm valla ama haklısın yaa çok kötü tuhaf ve berbat bir saç.Bencede sakın o renk yaptırma çok kötü

aaaaaa nedemek arkadasimm sen begenmedin demek ozaman kesinlikle yaptirmayayim yaaa haklisinnn sakin bu renk yaptirmam sen merak etmee
allakim yaa cildirmamak elde diilll hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar fotoyu sildim tesekkur ederim:içelim:

Back