• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte bu dediğim gelinlik

mutlulukla giyersin inşallah canım opuyorumnanaktan çok hoş görünüyor gelinlik:nazar:

şık bir gelinlik, etek kısmında biraz değişiklik olabilir mesela kuyruk kısmı daha kısa tutulabilir.
şimdiden hayırlı olsun

canımmm harika harika harika bayıldım valla eteği benimki gibi benimde eteği böyle ama etrafındaki küpürsüz kumaş düz geliyor.. sanada çok yakışır inş. güzel yapar diktirdiğin yer..

canımmm harika harika harika bayıldım valla eteği benimki gibi benimde eteği böyle ama etrafındaki küpürsüz kumaş düz geliyor.. sanada çok yakışır inş. güzel yapar diktirdiğin yer..

saol canım e düğünde görürsün artık yakışıp yakışmadığını opuyorumnanaktan

ispanyol tarzı gelinlileri çok beğenirim bende
seçtiğin gelinlik çok güzel ama işlemesi çok abartılı görünüm veriyor işlemeleri en aza indirge derim..

çok şık eteğini biraz daha serbest bırakırsan daha şık durur birde çiçek yerine fiyonkta şık durabilir üst çok şık gelinliğin eteğinide zevkine göre yaptırırsın en kısa sürede başlasan iyi olur bn 4.5 ay önceden sipariş verdim dikilioo bilgine:D:D:D

hoş bir gelinlik

ama belindeki kurdelayı ya daha canlı, dik duran bi şey yaptır ya da kaldır derim böle çok eğreti durmuş

bu detay hariç güzel bir gelinlik olur

bu gelinlik hakkinda daha fazla bilgi ve yorum istiyorsan benim bi zamanlar actigim konuya bakabilirsin canim :)

Back