Gelinlik Modelleri işte bu dediğim gelinlik

bencede eteğinde değişiklik yapmalısın eteğindeki çicek ortada değilde daha yanlarda olsa daha hoş olur diye düşünüyorum üstü çok şahane arkasıda güzel ama önünün biraz değişmesi lazım bence zevkler ve renkler tartışılmazmış benim düşüncem.inş. çok mutlu olursunuzopuyorumnanaktan

ben de o çiçeğin yanda olmasını istiyorum çünkü böyle biraz garip duruyor.kuyruğu da biraz kısalacak çünkü bütün akaşm onla uğraşamam. güzel yorumun için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

güzelmiş ama eteğindeki o sonradan eklenen yeri kaldırsan daha hos durur bence cunku kollarıda dantel eteğiyle uyumlu olur kuyrugunu fln alttan uzattırabilirsn

saolun kızlar yorumlar için. bi türlü modaevine gitmeye vakit bulamıyorum en son şekli orada alacak bakalım.kollarını daha uzun istiyorum ben yani o bol kısmı daha da bol olacak

üzerindeki tül değiştirilebilir. ne bileym, yuvalrlak yaka gitmemiş pek, kare yaka olabilir mesela, ya da o tül tümden kaldırılıp -mutlaka gerekiyorsa- ayrı bir bolero alınıp/diktirilip kullanılabilir.

çok güzel cnm aysefridinden mi alacaksn bende ordan alacaktmda sonra vazgeçtm ama hoş gelinlik bende çok beğenmiştm bu modeli

üzerindeki tül değiştirilebilir. ne bileym, yuvalrlak yaka gitmemiş pek, kare yaka olabilir mesela, ya da o tül tümden kaldırılıp -mutlaka gerekiyorsa- ayrı bir bolero alınıp/diktirilip kullanılabilir.

kare yaka olma fikrine katılıyorum ama bencee o tül kalkarsa o gelinliğin şıklığı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…