İşte bu da böyle bir hayat

vallahi sonuna kadar sabırla okudum hakikadden filimleri arıtmayan bir hikaye şasen üzüldüm dogu lkerinde bütür olaylara cok raslanılıyor sizin de orda görev yapmanız yaşam koşullarınız zor olsa gerek size tez zamanda dogu tarafı olmadan tayın gelmesini dilerim zor orada yaşamak hakikatden yaşam koşulları sabır diliyorum ama işinizi cok sevdiğiniz için bu tür olaylarla karşılaşmak zorunda kalıyorsunuz umarım ki başka sıkıntılarla karşılaşmazsınız ESEN KALIN

keske okumasaydim mahvoldum
yazacak bir sey bulamiyorum allah yardimcisi olsun berfinin kaderi annesine benzemesin

Nolucak bu kadınlarımızın hali..neden geliştiremiyo kendilerinini bu insanlar bu doğu bölgesinde..daha bugün bende bi haber izledim..15 yaşında gene bi kızımız..tarlaya giderken amcasının oğulları takip ediyo..kıza orda tecavüz ediyorlar..kız ablasına söylüyor.büyükleri zorla kızı kendi kendine intihar etmeye zorluyolar..polis geliyor.15 yaşındaki gencecik kızımız kendisini asmış..ablası itiraf ediyor..amcasının oğullarını karakola alıyorlar..ama yaşları 18 den küçük olduğu için serbest bırakılıyorlar....içler acısıı...olan gene kızımıza oluyor..

insan hayatı ne kadar ucuzz...

yazıkk..çok yazıkk...

Ben tutamicam kendimi ne demek asmaya zorlamis ya nasil bir vicdandir bu canim sen bu en sonuncu mesaji yazdin ben kendimden gectim bu mesajimi moderatorler silebilir bile cunku kan beynime sicradi. Arkadasim bizden baska bir iranla arabistan var geri kafali kizi sadece cezalandirip erkek tarafina bisey yapmayan. Iranda bir kizda tecavuze ugramisti idam edildi adama 100 kirbac yedi hak mi bu simdi adalet mi.. Allah bunlarin topunun belasini versin hemen oldurmesin yavasca gebertsin...Boyleleri erkek olcak birse bunlar olmeye zorlasalar ya kizi zorlayacaklarina. Bu adiligi yapan insan olmasi gereken mahlukatlar elini kolunu salalyip elin karisina kizinada aynisini yapacaklar. AmCASININ kizina yapan herkese yapar.Yaslari kucuksede onemli degil boyle igrenclige akli erenin herseye akli erer ceza almalidir bence.Bunlara terbiye vermeye useniyolar sonra bir pislik ciktimi zorla kizi intihara cunku alan olmaz namus meselesi ama yapan hayvanlari sal meydana oh be ne guzel ... Adalalet nedir bilmiyosaniz ogrenin be onu bile yerine getirmeyi beceremiyosunuz. Sizi yattiginiz yerdeki toprak bile kabul etmez geri kusar. Rezil insanlar adiler

Son düzenleme:

yok bacım yok..kadının doğuda 1 delikli kruş kadar değeri yok.bunlar insan değil..haberin başlangıcıda şöyle .. doğu anadoluda gizli töre cinayetleri bitmiyor..yani bizim duyduklarımız sadece devede kulak..büyük şehirlere göç eden leri var .. ama oranın insanı almanyadada olsa değişmez..değişmez..eski işyerimde doğulu bi adam vardı. iyi biri diyodum ..ama ben işten çıktıktan 1 sene sonra firmayyı dolandırıp kaçtığını öğrendimm..yok bacım yok..söylicek çok söz varda ..burası yeri değil..Allah islah etsinn..allah kadınlarımızında yardımcısı olsunn...devlet buna bir çözüm bulmadıkça daha çok duyarız böyle haberleri..insanın içi parçalanıyor..

Bunlara şahit olup çaresizce seyirci kalmak Sizin için çok acıdır nalansu, birazda olsa anlayabiliyorum...
Bazı şeylerin dinle, imanla alakası yok biliyorum ama islamiyet gibi bir dine mensup olduğunu iddia eden bu caniler nasıl açıklıyorlar kendilerine,vicdanlarına bitkilere, hayvanlara dahi bu kadar değer verilen bir din öğretisiyle karşı karşıyayken bu yaptıklarını..
Malesef bu düzen değişmeyecek bana kalırsa

aslında keşke canına kıymasaydı

oda çok günah !

keşke kaçsaydı izmire bir şekilde

ne oldu şimdi kocası evlenmiştir yine üstelik birde hamile

biz olsun diye bakıyorz kız hamileyken intihar etmiş ne diyim

Bu okuduklarım karşınsında öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterimmm ama inanın bu ülkemizin her yerinde doğusunda batısında bende eşimin görevinden dolayı İçanadolu da bir il de ve ilçe de ikamet etmekteyiz(ÖZ.isim vermiyorum çünkü yaşanan olayların o bölgedeki insanları rencide etmek istemiyorum)Bu sıkıntı inanın burda da var..
duyduğum zaman aklım almıyor kızlar evden öyle kaçıyorlar ki yaşları 13-14 yurda veriyorlar ordan kaçıp sırra kadem basıyorlar ya da kime neye güvenerekten gittikleri belli değil sonra kaçıncı kez evlendikleri de cabası daha da nalatamadığım bir sürü olay Zaman değişti diyorum ileriye doğru gitmek isterken hep geriye doğru gidiyoruz yok cinayetler yok kayıplar olaylar derken insan artık insan olduğundan bile utanıyor Allah sonumuzu hayır etsin AMİN

offffffffffffffffffff offfff mahfoldum okurken(( Görüyoruz buraya bir sevda ugruna gelipte sokaklarda dilencilik yapan yada mendil satan cocuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…