Ben tutamicam kendimi ne demek asmaya zorlamis ya nasil bir vicdandir bu canim sen bu en sonuncu mesaji yazdin ben kendimden gectim bu mesajimi moderatorler silebilir bile cunku kan beynime sicradi. Arkadasim bizden baska bir iranla arabistan var geri kafali kizi sadece cezalandirip erkek tarafina bisey yapmayan. Iranda bir kizda tecavuze ugramisti idam edildi adama 100 kirbac yedi hak mi bu simdi adalet mi.. Allah bunlarin topunun belasini versin hemen oldurmesin yavasca gebertsin...Boyleleri erkek olcak birse bunlar olmeye zorlasalar ya kizi zorlayacaklarina. Bu adiligi yapan insan olmasi gereken mahlukatlar elini kolunu salalyip elin karisina kizinada aynisini yapacaklar. AmCASININ kizina yapan herkese yapar.Yaslari kucuksede onemli degil boyle igrenclige akli erenin herseye akli erer ceza almalidir bence.Bunlara terbiye vermeye useniyolar sonra bir pislik ciktimi zorla kizi intihara cunku alan olmaz namus meselesi ama yapan hayvanlari sal meydana oh be ne guzel ... Adalalet nedir bilmiyosaniz ogrenin be onu bile yerine getirmeyi beceremiyosunuz. Sizi yattiginiz yerdeki toprak bile kabul etmez geri kusar. Rezil insanlar adiler