E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Annişim canım heyecanla okudum hikayeni :)) Kendime hiç yakıştıramam çok cesurumdur normalde, ama doğum düşüncesi beni acayip korkutuyor :)) Hatta eşim bu korku yüzünden hamile kalamazsın diyor:) Çok güzel bir hikaye çok güldüm ve duygulandım canım Şeniz EEE ne zaman KK ya üye yapacaksın yeğenimizi :roflol::roflol:
Allah uzun,sağlıklı,mutlu,başarılı bir ömür versin Ecrin Su prensesimize Şeniz
Hamile olan arkadaşlarıma da kolay doğum nasip etsin:)Doğum esnasında bizleri unutmayın :))Dua edin noooooluuuur jeyyar Söylemesi kolay tabii:))
Allah her isteyene bu güzel duyguları tattırsın hayırlısıyla:))
cok güzel bı hıkayeydi cok güldüm vallah :roflol: canım benım yüzünden gulucukler hıç eksık olmasın emi a.s. benıde saydın demı bebek ısteyenlerın arasında :asigim:
annisim,bebısını saglıcakla kucagına almısın cok sukur..Allah analı babalı buyutmeyı nasıl etsın canım benım..
hıc bu kadar komık bır okadar da duygu yuklu dogum hıkayesı okumamıstım..cok etkılendım..senağlamadarısı bıze ınsallah bacım..
mınık melegının pamuk ellerınden benım ıcın op lutfen..:1hug:
sevgıler..a.s.
ya ne kadat tatlısın arkadaşım yerim ben senii de o lokum kızınıda speedy gonzeles
çok güzeldi hikayeniz biraz güldüm sonlara doğru çok duydulandım bende hamileyim inş. rabbim bizede hayırlı doğum nasip eder.Allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun canım.