Saç Rengi ve Saç Boyama işte boyadım kızlar saçımı (resimli)

Güle güle kullan canımm.
Akarsa bi kez daha boyasın rengi tam oturur böylece..
Çok yakışmışş..

hepinize tşk ederim kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz için sagolun yakıştırdıgınıza sevindim saçlarım yıpranmasına gelince doğum yapan anneler bilirler saçlar güçsüzleşiyo ve zayıflıyo toparlamakta okadar kolay olmuyo saçıma bakım yapıyorum ama düzelmesi zaman alıcak sanırım düzelmesede saçım ben çok begendim saçımı olsun varsın oğluma saçlarım feda olsun...

gerçeği mi söylim yoksa üzülmemen için politik bi cevap mı vereyim CADIARZU

politik bir cevaba gerek yok canım zaten üzülmemen için demişsin cevap belli olmuş begenmemişsin olsun canın sagolsun ama üzülmem merak etme okadar ufak seyleri kafama takacak degilim herkes fikrini söylesin diye konu açtım zaten olumsuz şeyleride söyleyinki bende biliyim yoksa niye konu açmaya gerek duyuyım herkese ayrı ayrı tşk ediyorum...a.s.

bunu bilmiyodum gerçekten.. :uhm:

şimdi kuaföre gitsem oo yaparım yaparım olur der boyar. sonra alttan sarılar çıkmasın. sarı mor bi saç düşünsene punk gibi :roflol:

evet canım doğru söylüyosun ama benim sarılarım vardı ama ara araydı bide kahve atmıştım üstünee onun üstüne boyadımm güzel oldu dur saçımı bulayım atıyım sana bir bak istersen...a.s.

her şeyden önce senin beğenmen önemli zaten

Güzel olmuş güneşte çok daha güzel durur...
Ama kızıl ve mor gibi renkler çabuk akıyor malesef:S

çok güzel olmuş güle güle kullan cnm bende sonunda boyadım ama malesef istediğim gibi olmadı bende sendeki gibi durur diye tahmin etmiştim ama ( dipler kızıl uçlar daha koyu mor gibi bişey oldu sizce bi kere daha mı patlıcan moruna boyayayım yoksa şansımı zorlamadan kahve tonlarına mı geçsem ???

Ne kadar cesaret,Günlerdir ,röflem vardı daha yeni üzerine çikolalta kahve boyadım,üzerin karamel boyasam mı diye düşünüyorum,hatun mor'a boyamış.Yakışmamış değil tabi ki,ama ben olsaydım çikolata kahve tonu yapardım saçımı şöyle parlak..Çünkü gözlerinizin şekli ve rengi çok müsait=)

Bence yakışmış ama daha koyu bi renk yapmayı tercih ederdim ben tabi o benim cesaretsizligimden sana yakışmış...:)

alışkın olmadığımız bir renk,gözüm alışmadı yani:)
izmirde mağazanın birinde cart pembe saçlı bir kız vardı çok tuhaftı ama senin saçın mor gibi daha kullanışlı.
Ben cesaret edemem tabiakannehir

bence çok yakışmış morda kızıl gibi çabuk akmıyo bende kullanmıştım bilgin
ize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…