• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama işte boyadım kızlar saçımı (resimli)

waow cesaret isteyen bir renk ama çok güzel olmuş isabetli bir seçimm,güle güle kullannnvereliniortak

2 yıl kullandım aslında benimki güneşte mor oluyodu normalde bu kadar belli diildi kolestonun patlıcan moru muhteşem bi renk ama hiç kullanışlı diil ömrü sadece 10 gün sonra tuhaf bi kızıla dönüyo saçını 3-4 haftada bir boyamak istemeyen sakın bulaşmasın :)

istediğim renk bu ama saçlarım ı sarıdan kahveye boyadım ...bu renk tıtarmı bilmiyorum ama istediğim renk bu ...sana da çok yakışmış... ne kadar sürede aktı ? yada çok aktı mı ?

slm kızlar bende mavi siyahtan patlıcan moruna öndüm koleston evet çok akıyo bir haftada renk koyu kızıl oluyoo ben kışkırtıcı viyole istiyorum olur mu acaba patlıcan moru üstüne mavi sayah vardı allta acar mı acaba zarar olur mu evde yapsam olur mu tskürler cvp lütfennn

bu rengi saçta pek sevmem ama gerçekten size yakışmış
güle güle kullanın:)

Buna yakın bi tonu ben de kullanmıştım, çevremdeki insanların bana en çok yakıştırdığı rekti, hala söylerler yine o renge boyat diye ama sanırım biraz iddialı bi renk olduğundan şuan cesaret edemiyorum, yapsam bile kışın ancak.. Kuaförüm 2 renki karıştırarak bu rengi uygulamıştı ama şuan boyanın markasını hatırlamıyorum. Akmış hali de çok güzeldi yolda durdurup soruyolardı bu renk ne diye :) Bu yüzden ben de boyatmamıştım saçımı uzun bi süre.

Ben de bu renge boyadım. Bu kadar mor olmadı bende. Daha kızılımsı oldu. Gerçi altta 3 tonlarında bi kızıl vardı; ama belli bile olmuyordu.

Back