• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama işte boyadım kızlar saçımı (resimli)

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli
kızlar daha önce koymuştum saçımı işte palette 6.99 kışkırtıcı viole ile boyadım saçımı ve mor oldu çok mutluyumm çok güzelmiş rengi sizce nasıl fikir verirmisiniz akıcak biliyorum ama bu rengi sevdim...a.s.

saçlarınız yıpranmış, keşke boyamadan önce bi bakıma alsaydınız. koyu renkler cansızlığı hemen belli ediyor maalesef.

çok yakışmış canım ya ben çok beğendim bende cesaretimi toplasam bu renklerde yapacam ama bir cesaret edebilsem

valla canım ben çok memnun kaldım banada her yıkamada akar dediler ama bende akma olmadı daha çok sükür benim saçlarım yağlıdır ve ben çok yıkarım saçımı daha renginde bir degişiklik olmadı çok şükür inş hep buna devam edicem bende cesaret edemiyodum ama kırdım zincirleri boyadım iyikide boyamışım...a.s.a.s.

çok güzel olmuş cnm çook beğendim bende palette patlıcan moru aldım ama bi türlü cesaret edemedim bu renge yakın fikir almak için bakınıyorum sen hangi renk üzerine boyadın saçını boyatmadan önce hangi renkti yani benim şuan 2 renk saçım dipler koyu kahve siyah gibi uçlarda da çilek kırmızı var nasıl olur acaba..???

saçlarınız yıpranmış, keşke boyamadan önce bi bakıma alsaydınız. koyu renkler cansızlığı hemen belli ediyor maalesef.

Güle güle kullanın yeni saç renginizi a.s.

Ancak december a katılıyorum,saçlarınız çok yıpranmış ve cansız ve mat görünüyor malesef...:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de beğendim iyi günlerde kullan :) yanlız yıkandıkça kızıla dönecek gibi.. olsun bir daha boyarsın :) güzel renkmiş bu arada...

Back