- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Nasıl hangi baza canım bana hediye verdiler o zmn bilmiyorum ki memnunum . Yeşil başlık ile kullanıyorumCanım yatak odası ile hangi bazayı kullanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl hangi baza canım bana hediye verdiler o zmn bilmiyorum ki memnunum . Yeşil başlık ile kullanıyorumCanım yatak odası ile hangi bazayı kullanıyorsun
Anladım canım.normalde bazası ayrı satılıyor da hangi model diye merak ettim :)Nasıl hangi baza canım bana hediye verdiler o zmn bilmiyorum ki memnunum . Yeşil başlık ile kullanıyorum
Canim bana baza yatak ve halı hediye ettilerAnladım canım.normalde bazası ayrı satılıyor da hangi model diye merak ettim :)
Çok teşekkür ederim.bana da fiyatları cok iyi geldi ama kullanan birine sormadan cesaret edemedim.ben yatak odasını gül kurusu istiyorum bakalım
Ben de haftasonu alıyorum inşallah:) siz yatak ve bazayı bellonadan mı aldınız ?ben de bu yatak odasını kullanıyorum, krem renk. gayet memnunum, çok seviyorum :)
Ben de haftasonu alıyorum inşallah:) siz yatak ve bazayı bellonadan mı aldınız ?
Çok teşekkür ederimbaza ve yatak eşimde vardı, daha yeni almıştı, o yüzden onları yenilemedik biz. eşiminkileri kullanıyoruz. markası nedir bilmiyorum :)
Canim ya aldığın yere sorsana bi ara hediye veriluyormus alana filan diye çünkü bize hediye verdiler size vermese ler de modelini öğrenin çünkü baya iyi çok memnun kaldık . Yeşilini canlı gorun derimBen de haftasonu alıyorum inşallah:) siz yatak ve bazayı bellonadan mı aldınız ?
Çok güzel duruyor yaCanim ya aldığın yere sorsana bi ara hediye veriluyormus alana filan diye çünkü bize hediye verdiler size vermese ler de modelini öğrenin çünkü baya iyi çok memnun kaldık . Yeşilini canlı gorun derim Eki Görüntüle 1920997
Aynen halimi da bellona dan aldım hangi renk örtü ortsem o yakışıyor . Ama en çok yeşil ve pembe . Dizi de görmüştüm bu modeli o an bayilmistimÇok güzel duruyor ya
Canim dolabın niye öyle baya geniismis odanız Güle güle oturun bende markiz aldım odama sığMadi ondan dolayi girişte kullandım oraya da çok yakıştıbunlar da benden gelsin madem :)
Eki Görüntüle 1921883 Eki Görüntüle 1921885 Eki Görüntüle 1921886 Eki Görüntüle 1921887
Canim dolabın niye öyle baya geniismis odanız Güle güle oturun bende markiz aldım odama sığMadi ondan dolayi girişte kullandım oraya da çok yakıştı
İyi yapmışsınız canım bana da yetmiyor dolap ama alanım çok darkıyafetlerim çok olduğu için, odamızda da yeterince alan olduğu için 2 dolap aldık biz.
Odan da güzel olmuş çok seviyorum ben bu takımı birde yemek odası takımı çok sık duruyor hep huzurla oturalim insallahkıyafetlerim çok olduğu için, odamızda da yeterince alan olduğu için 2 dolap aldık biz.
İyi yapmışsınız canım bana da yetmiyor dolap ama alanım çok dar
Odan da güzel olmuş çok seviyorum ben bu takımı birde yemek odası takımı çok sık duruyor hep huzurla oturalim insallah