- 15 Temmuz 2014
- 494
- 232
Merhaba Can'ım. Henüz perde yaptırmadım düğünüm ağustos ta.Canim Merhaba hangi renk perde kullandin mobilyalarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Can'ım. Henüz perde yaptırmadım düğünüm ağustos ta.Canim Merhaba hangi renk perde kullandin mobilyalarina
Ne tarz düşünüyorsun pekiMerhaba Can'ım. Henüz perde yaptırmadım düğünüm ağustos ta.
Ne tarz düşünüyorsun peki
hayırlı olsun bende aldım hepsını bellisayı .perdeden anlamıyorum pek onerısı olan war mı
Güzelmiş. Benim yatak odamda Mint ya güzel durur aslında. Perde önerisi olan varsa beklerim bendeBir arkadas fon olarak yatak.odasina bunu.yapti fon ve tul uyumu ayarlama zor onersi olan yaptrian warsa resim atarsa svnrm
Benim de var salonumda kullanıyorum şu yeşili çok memnunum . oturma odam da ise köşe takimi var gülkurusuBelissa koltuk takımından memnun musunuz? bende almayi düşünüyorum da
Köşe Takımı çok güzel çok memnunumAnladim. bende ya onu yada alesta koseyi almayi düşünüyorum . İnsallah memnun kaliriz
Ben kullanıyorum çok memnunum . salona takimini oturma odama köşe takimini yatak odama da aldim evin heryeri belissa :)Şuan belissalar indirimde.memnun musunuz takımlarınızdan almayı düşünüyorum da
Çok teşekkür ederim.bana da fiyatları cok iyi geldi ama kullanan birine sormadan cesaret edemedim.ben yatak odasını gül kurusu istiyorum bakalımBen kullanıyorum çok memnunum . salona takimini oturma odama köşe takimini yatak odama da aldim evin heryeri belissa :)
Ben sadece oturma odasini aldım eşim de salon takımı yemek odası yatak odasini aldı eşim 12250 bende 3250 odedim .Benimde agustosda dugunum olacak yavastan esyalara bakiyoruz esyalari cok begendim ama fiyati fazla geldi biraz.. Sizler bu esya masraflarini nasil karsiladiniz erkek tarafimi aldi yoksa ortaklasa mi aldiniz ?
Ben sadece oturma odasini aldım eşim de salon takımı yemek odası yatak odasini aldı eşim 12250 bende 3250 odedim .