• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte benim minik prensim BATUHAN'IM

batu1yw9.jpg

batu2ck2.jpg

batu3wi9.jpg

oğluşum senace teyzen ne güzel fotolar yapmış sana kıymetini bil haaa :)
tekrardan ellerine sağlık bitanem...süper olmuş hepsi...

maşallah ben görmedim bu resimleri nasılda kaçırmışım yaa...öldüüm bittim bu mavişee bu vesileyle senide gördümm..annede ayrı güsel..maşallahh..oğluş büyümüşş..koca delikanlı olmuşş...kilosu felan çok güzel..yanlız sana benzemiyor bu tosun..kime benziyorr..

canım hep babaya benzetiyorlar ama babamız esmer.ten rengi ben sadece...

bu arada benim resimlerin hepsi gitmiş nolduda böyle oldu anlamadım.ALLAH ALLAH...

ay anacım ben ayakta uyuyorum valla hiç görmedim yaaa.öncekileri kaçırdım ama senace ellerine sağlık.maşallah batuhana.allahım nazarlardan korusun

Maşaallah allah size bağışlasın o negüzel göler rabbim ne büyüksün öpüorum batuhanı

:nazar::nazar: maşallah çok tatlı allah analı babalı ve sağlıklı büyümeyi nasip etsin
birşey dikkatimi çekti daha önceden 2008de doğacak çocukların gözleri çoğunlukla renkli olucağını sölemişti astrologlar ve şimdiye kadar bu sene doğan bebeklere baktığımda hep renkli göz çok ilginç geldi demek ki doğruluk payları olabiliyormuş :smiley-cool:

cnm çok geçmiş olsun neyi var batuhanın az önce okudum birşeyler ben de eskisi kadar giremiyorum,kendine ve batuhana ii bak cnm.

canım tam çıkıyodum...
bikaç gün önce koltuktan düştü çok kötü çarptı kafasını falan.şimdi çok ağlıyor,yeni uyandı,ateşi var 38.5.sağol.çıktım.öptüm.

Çok geçmiş olsun canım,
Doktora götürdünmü,
bu benzeri bir olaya şahit oldum, seninle paylaşmak isterim belki yardımcı olabilirim..
Umarım ciddi bir şeyi yoktur.. Allaha emanet olsun yavrun...

ayerbacım
nereye yazdın batunun ateşi oldugunu görmedim hiç
geyik topiginde sitem etmişsin ama bende ege ile uprasıyorum bizde hastalandık
inan görmedim kuzum yaaaa
walla çok üzüldüm bak şimdii
geçmiş olsun cnm ya

teşekkür ederim kızlar,sağolun.banyo yaptırdım yatırdım şimdi uyuyor aslında ama kafasını sürekli sağa sola çevirip duruyor...bide inliyor gibi sesler çıkarıyor.ateşimiz 37ye düştü...

Back