Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maşallah ben görmedim bu resimleri nasılda kaçırmışım yaa...öldüüm bittim bu mavişee bu vesileyle senide gördümm..annede ayrı güsel..maşallahh..oğluş büyümüşş..koca delikanlı olmuşş...kilosu felan çok güzel..yanlız sana benzemiyor bu tosun..kime benziyorr..
maşallah çok tatlı allah analı babalı ve sağlıklı büyümeyi nasip etsin birşey dikkatimi çekti daha önceden 2008de doğacak çocukların gözleri çoğunlukla renkli olucağını sölemişti astrologlar ve şimdiye kadar bu sene doğan bebeklere baktığımda hep renkli göz çok ilginç geldi demek ki doğruluk payları olabiliyormuş :smiley-cool:
Çok geçmiş olsun canım, Doktora götürdünmü, bu benzeri bir olaya şahit oldum, seninle paylaşmak isterim belki yardımcı olabilirim.. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.. Allaha emanet olsun yavrun...
ayerbacım nereye yazdın batunun ateşi oldugunu görmedim hiç geyik topiginde sitem etmişsin ama bende ege ile uprasıyorum bizde hastalandık inan görmedim kuzum yaaaa walla çok üzüldüm bak şimdii geçmiş olsun cnm ya
teşekkür ederim kızlar,sağolun.banyo yaptırdım yatırdım şimdi uyuyor aslında ama kafasını sürekli sağa sola çevirip duruyor...bide inliyor gibi sesler çıkarıyor.ateşimiz 37ye düştü...