• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte benim minik prensim BATUHAN'IM

ayerbaa çoook tatlı batuşşşşşşşş
maşallah...
ya gözleri ne kadar belirgin, bana daha belli olmaz bebişlerin gözlerinin ne renk olacağı diyorlar ama seninki basbaya mavişşşş
nazar boncuğu olsun gözleri inşallaaahhh

ayerbaa çoook tatlı batuşşşşşşşş
maşallah...
ya gözleri ne kadar belirgin, bana daha belli olmaz bebişlerin gözlerinin ne renk olacağı diyorlar ama seninki basbaya mavişşşş
nazar boncuğu olsun gözleri inşallaaahhh
canım sende babamızın ve benim dediğim gibi batuş demişsin :) :) :)
benimde gözlerim ilk 6 ay maviymiş sonradan ela olmuş.inşallah Batuşumun gözleri değişmez...

ALLAHIM yarabbim kırkbin kere maşşallah:nazar: sana ya çok tatlı yerim ben onu:emir_bebek: canım çok şirin oğlun var allah analı babalı büyütün inşallah
:nazar:ALLAH nazarlardan korusun :emir_bebek: ve seni canım

yerim ben seni 41 kere maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bayıldım oğluna inşallah bizlerde yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza

yerim ben seni 41 kere maşallah canım allah analı babalı büyütsün bayıldım oğluna inşallah bizlerde yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza
sağol canim.allah hayirlisiyla yavrunu kucağina almayi nasip etsin.hayirli doğumlar canim.

Ayy çok tatli bu yaa maşalllahhh gözleri de maiş maviş benim oğlumunda mavi ama bukadar belli değil dönecek heraldee

ayerbacım sen naptın doktorun mama vermişti veriomusun mamayıı yoksa emzirioyomusun sadece?çok şeker çıkmış yeni resimlerdede maşallah ona

ayerbacım sen naptın doktorun mama vermişti veriomusun mamayıı yoksa emzirioyomusun sadece?çok şeker çıkmış yeni resimlerdede maşallah ona
canım baya bi direndim ama olmadı.mama vermeye başladım yaklaşık 2 haftadır.hem emziriyorum,hem mama.ama düzenli olarak değil.sütüme bağlı.bide oğluşum uyumazsa,ağlarsa mama veriyorum.4gündür vermiyorum mesela.sütümü sağıyorum bazen ikisinden 50ml bile çıkmıyo,bazende birinden 110ml falan çıkıyo.yediklerimle alakalı olarak pek değişmiyo kontrol ettiğim kadarıyla.130,150ml le doyuyo benim sıpa.bazen sadece süt,bazen süt,mama,bazende sadece mama veriyorum.karışık benim işler.ay çok uzatmışım canım ya pardon...

kaç dk emiyo ayerbacım benimki bazen 10 bazen 15 uyuyokalıo yada istemio 10 dk emdikten sonra sıkıyorum süt fışkırıo doyuyo herhalde değilmi yoksa ağlar çişte yapıo her bezi çişli

allah nazarlardan saklasın
canım benim çok tatlı
sağlıklı uzun ömürler onun olsun

kaç dk emiyo ayerbacım benimki bazen 10 bazen 15 uyuyokalıo yada istemio 10 dk emdikten sonra sıkıyorum süt fışkırıo doyuyo herhalde değilmi yoksa ağlar çişte yapıo her bezi çişli
tabi canım doymazsa ağlar yada uyumaz.memede uyuyan bebek hem doymuş hemde rahat keyifli bebek oluyormuş.(bunu biyerde okumuştum ama nerde hatırlayamadım)sütün demekki bol bol geliyor ki(maşallah) 10dakikada doyuyor Ege bey.benimde sütüm fışkırıyor,çok geliyor ama bazen 20,25 dk emiyor.kilosuda çok fazla değil ama hormuk gibi benimki.bugün süt sağdım 120ml içti.bir saat sonrada 90ml mama içti.sütüm doyurucumu değil bilmiyorumki.benimki durmuyo,uyumuyo her emdiğinde arkasından bazen mama vermek zorunda kalıyorum.seninki uyuyormuş bak ne güzel,çişinide yapıyomuş düzenli(aferin oğluşuma).sakın az mı emiyo acaba falan diye dert etme kendine.

bu arada oğluşunun şu alttaki,ana kucağındaki fotosuna bayılıyorum.tam erkek valla.nazar değmesin...

tabi canım doymazsa ağlar yada uyumaz.memede uyuyan bebek hem doymuş hemde rahat keyifli bebek oluyormuş.(bunu biyerde okumuştum ama nerde hatırlayamadım)sütün demekki bol bol geliyor ki(maşallah) 10dakikada doyuyor Ege bey.benimde sütüm fışkırıyor,çok geliyor ama bazen 20,25 dk emiyor.kilosuda çok fazla değil ama hormuk gibi benimki.bugün süt sağdım 120ml içti.bir saat sonrada 90ml mama içti.sütüm doyurucumu değil bilmiyorumki.benimki durmuyo,uyumuyo her emdiğinde arkasından bazen mama vermek zorunda kalıyorum.seninki uyuyormuş bak ne güzel,çişinide yapıyomuş düzenli(aferin oğluşuma).sakın az mı emiyo acaba falan diye dert etme kendine.

bu arada oğluşunun şu alttaki,ana kucağındaki fotosuna bayılıyorum.tam erkek valla.nazar değmesin...

saol cnm tşk ederim hormuk ne kız anlayamadımkaydirigubbakcemile3bizimkide bu ay sağlık ocağında tartıldığında 800 gr almış öle aşırı kilo almıo bakalım doktora gidicez inş çok kilo alırda mama vermeye gerek kalmaz bide hangi biberonla veriosun ben mememi bırakırsa diede korkuyorum dr browns mı ne varmış çektikçe geliomuş ondanmı kullanıosun çok soru sordum ama öptüm cnm saol cvp verdiğin için :1hug:

canım sende babamızın ve benim dediğim gibi batuş demişsin :) :) :)
benimde gözlerim ilk 6 ay maviymiş sonradan ela olmuş.inşallah Batuşumun gözleri değişmez...

ayyy inşallah değişmezzz..çok güzel çünküüüü..
olsun ama her turlu tatlı olur batuşşşş

:)) kaydirigubbakcemile3

saol cnm tşk ederim hormuk ne kız anlayamadımkaydirigubbakcemile3bizimkide bu ay sağlık ocağında tartıldığında 800 gr almış öle aşırı kilo almıo bakalım doktora gidicez inş çok kilo alırda mama vermeye gerek kalmaz bide hangi biberonla veriosun ben mememi bırakırsa diede korkuyorum dr browns mı ne varmış çektikçe geliomuş ondanmı kullanıosun çok soru sordum ama öptüm cnm saol cvp verdiğin için :1hug:

denizcim drbrowns biberon kullanıyorum bende..gerçekten çektikçe geliyor, hatta annem kızım bundan akmıyor diyor..bende zorlansın birazda kolaya alışmasın anne memesini bırakmasın dedim..

benim oğlumda memeye çok düşkün biberondan mı bilmiyorum , gerci gunde 1 kez mama ya veriyorum ya vermiyorum

denizcim bizimde dr.browns biberonumuz içinde gaz oluşumunu önleyici bir aparatı var ,,,bizde bu ay şurup kullandığımız için mecburen mama ve ya süt sıkıp biberon kullandık...onlar iyi olsunda gerisi önemli değil...bizim kız çok az emiyor 5 dk max 10 dk....perşembe kontrolümüz var bakalım...

Back