• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte benim minik prensim BATUHAN'IM

allah bağışlasın canım pek yakışıklı maaşallah:nazar: bende bi kız annesiyim duyurulur sırnaşık şey

Ya maşallah, maşallah.. Allah nazarlardan saklasın evladınızı, eşimle resmen bilgisayarın ekranına yapıştık, ne kadar güzel, Allahım kem gözlerden korusun,şansını bahtını da yüzü gibi güzel nasip etsin.

oy oy oy pek tatli masallah.allah nazarlardan saklasin,uzun ömürler versin insallah oglumun ada$ina.:nazar:

ayyyy allahımmm şunun güzelliğini yerim ben senin ya maşşallah sana ya çok tatlı allah nazarlardan korusun yesinler seni ya

ayerbacıgım prensın cook tatlı cok yakısıklı masallah allah analı babalı buyutsun ızdıvacını da gosresın ınsaallah.....

amin canım cümlemize.
Allah bizleri prens ve prenseslerimizden ayırmasın...

maşallah ayerbacım çok yakışıklı yerim ben onu o resimdeki senmisin cnm

kıs anacım sen oğlişi büyütmüşsün. ilk sayfadaki resimlerle son sayfadakilere bakınca anlaşılıyo. Allah can sağlığı versin :Saruboceq: öp onu bizim yerimize. Şeniz

:emir_bebek::ecrin_bebek:maşşalah oğluşuna baştan sona bütün fotolara baktım allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin. Göz açıp kapatasıya büyüyorlar anlamıyoruz; bu günlerin kıymetini bilelim bi bakmışız büyümüşler onların arkalarından koştuturken:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet kızlar haklısınız.her dakika beraberiz ya pek anlamıyorum büyüdüğünü ama fotolara bakınca fark ortaya çıkıyor....

ANGEL canımmtekrardan hamilemisin anlamadım ben....9 hafta 5 günlük bişeyler yazıyoooo

Masallah oglusuna...
buyutmusun annesı sen oglusu....
bastan sona bakınca anlasılıo...ne cabuk buyuyolar yafs...Rabbım nazardan saklasın...
batuhan boksor falan olcak heralde,bı resmı war yumruk yapmış bayıldımmmm:sm_cool:
darısı benım basıma ,bende oglusumun bole olduu gunlerı gorcekmıyım acaba?:Saruboceq:
Rabbım oglusunu korusun....sewgılera.s.

siribroncum
sağol canım...
valla bizde aynen senin gibi düşünüyoruz.boksörmü olcak ne?tabii önceden eller hep yumruk halindeydi,şimdi pek yapmıyor öyle...eczacı ol,cerrah ol,mimar ol falan diyorum ama boksör olurmuş oğlan :)
zaman o kadar çabuk geçiyorki canım,görürsün görürsün,damatlığını da görürsün.hayırlısıyla bir doğsunda...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.bir avazda kurtarsın canım...

Back