• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte benim minik prensim BATUHAN'IM

saol cnm tşk ederim hormuk ne kız anlayamadımkaydirigubbakcemile3bizimkide bu ay sağlık ocağında tartıldığında 800 gr almış öle aşırı kilo almıo bakalım doktora gidicez inş çok kilo alırda mama vermeye gerek kalmaz bide hangi biberonla veriosun ben mememi bırakırsa diede korkuyorum dr browns mı ne varmış çektikçe geliomuş ondanmı kullanıosun çok soru sordum ama öptüm cnm saol cvp verdiğin için :1hug:
canım hormuk çok yiyen,doymayan anlamında...
biberonu nuk airsystem kullanıyorum.bende ilk başlarda memeyi bırakır diye korktum ama korktuğum gibi olmadı.biberonuda memeyide güzel emiyor.benimkide geçen ay 650gr almıştı.o yüzden başlamıştık mamaya.bu ay bayramdan sonra gidicez.bakalım mamanın faydası oluyomu görecez.
seninkinin kilosu iyi çıkar inşallah zinedilacım .anne sütünün üstüne yok.bide ama beğenmiyo küçük erkek.öyle herşeyi içmiyo.milupa aptamili beğendi.bebelac,hero baby,sma ve nutrilonu beğenmedi...
bende öpüyorum canımcım.rica ederim canım ne demek.

ayyy yavrum benim kıs koyma böle güzel bebişi buralara nazarlanır allah korusun
çok tatlı allah bağışlasın.maaşallah subanallah

ayyy yavrum benim kıs koyma böle güzel bebişi buralara nazarlanır allah korusun
çok tatlı allah bağışlasın.maaşallah subanallah
canım sağol.teyzeleri hep maşallah diyo sağolsunlar...
Allah korusun,nazarlardan esirgesin hepimizin yavrusunu...

ayyy yerım ben bunuuuuu yerımmmm...anem denızede gırmışş kız nerede çektınız bu resımlerı havalar donuyor burdaaa..sız denıze gırıyonuzz..allahım nazarlardan korusun çokk tatlııı .acık ısırıver benım için tontış yanaklarındannnn....

maşallah barekallah
çooook tatlı ya Allah analı babalı büyütsün,cin gibi bakıyo yerim ben onu ya Allah nazarlardan saklasın:1hug:

ayyy yerım ben bunuuuuu yerımmmm...anem denızede gırmışş kız nerede çektınız bu resımlerı havalar donuyor burdaaa..sız denıze gırıyonuzz..allahım nazarlardan korusun çokk tatlııı .acık ısırıver benım için tontış yanaklarındannnn....
canım ankarada oturuyoruz aslında buralarda buz gibi ama 9 gün bayram tatilini değerlendirip alanyaya gittik.çok sıcaktı hava.oğluşumda ilk tatilini yapmış oldu...
ben ısırıyorum o gülüyo teyzesi...bide öptüm senin yerine...

anam maşallah yerim ben batuhanı çok yakışıklı olucak allah nazarlardan saklasın canım

kız ne çırkını maaşallah ne tatlı yerım ham yaparım ben onu

çok tatlu yaaa..birazçık kepçeyiz galiba ama yerım ben onun kulaklarını çok tatlı allahım sizlere bağışlasın minik batuhanııı..maşallah barikallahh..

maşallah ne kadar tatlı rabbim nazarlardan saklasın...güle güle büyüt yavrunu....

ÇOK TATLI YAVRUM BENİM.
:naza:r NAZAR DEĞMESİN ONA :nazar:
KIYAMAM BONCUK GİBİ ÇOK SEVİMLİ ve ÇOK ŞEKER.

:nazar::nazar::nazar::nazar:
mansallah cok tatli
oglumun adasi oglum kadar yakisikli be batuhanlar hepmi böyle acaba sırnaşık şey

Back