- 14 Şubat 2012
- 195
- 28
- 123
- Konu Sahibi siyahlalee
çok beğendim canım musmutlu ol inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle tşk ederim tatlım.. benim provalarım şubatta başlıcak ama gelinlikçim bir kere gelmen yeter falan demedi bana daha öncede hiç bir kere provaya gideni duymadım :44: ablamda gelinliğini diktirmişti bir kere değil ama 3 kere gitmiştik çok fazla gidilmiyor biliyorum da bir krede hiç duymamıştım canım ilk provaya gittiğimde belli olur ben sana söylerim :114:
tamam canım bekliyorum :)
çok beğendim bende ya mutlulukla giyin inşallah canım:)
selam canım, çok şık bir model, güle güle giy mutluluklar yalnız etek kısmında arta ve önce ek bi dantel mi var üçgen şeklinde? arka kuyruk kısmındaki uzun şey kurdale mi?Merhaba kızlar gelinliğim için randevumu aldım internette gördüğüm bayıldığımm ve işte bu benim gelinliğmm olmalı dediğim modelin aynısını diktiriyorum la beria gelinlik tasarıma sorduğumda 3250 TL dediler ve bana oldukça pahalı geldi ben 2000 TL ye diktiriyorum rengi kırık beyaz, dantelide işli fransız danteli olcak şubatta provalara başlıyoruuuz....
Buyrunuz fotoğrafları..:124::124::124:
Eki Görüntüle 931846
Eki Görüntüle 931849
Eki Görüntüle 931850
Eki Görüntüle 931851
selam canım, çok şık bir model, güle güle giy mutluluklar yalnız etek kısmında arta ve önce ek bi dantel mi var üçgen şeklinde? arka kuyruk kısmındaki uzun şey kurdale mi?
Merhaba kızlar gelinliğim için randevumu aldım internette gördüğüm bayıldığımm ve işte bu benim gelinliğmm olmalı dediğim modelin aynısını diktiriyorum la beria gelinlik tasarıma sorduğumda 3250 TL dediler ve bana oldukça pahalı geldi ben 2000 TL ye diktiriyorum rengi kırık beyaz, dantelide işli fransız danteli olcak şubatta provalara başlıyoruuuz....
Buyrunuz fotoğrafları..:124::124::124:
Eki Görüntüle 931846
Eki Görüntüle 931849
Eki Görüntüle 931850
Eki Görüntüle 931851
bayıldımmm çok güzel model seçmişsin dantel işlemesi olsun kabarıklığı olsun kuyruğu duvağı muhteşem bayıldım sende çok güzel taşırsın böyle güzel bir modeli seçtiğine göre maşallah canımm
çok çokk teşekkr ederim... çok mutlu oluyorum böyle yorumları alınca inş. giydikten sonrada fotografımı yüklerim öylede görmüş olursunuz ...:79::81:
canım evliliğinde bu gelinlik kadar güzel olur :)