İşte benim evim....

salondaki aynana bayıldım cnm ısıl ısıl cok güzel duruyr banyo ve mutfaga zaten söz söylenemez tam benim istedigim gibi nerden buldunuz modelini ne olarak geciyr tam adıyla ögrenmem mümkünmü cnm Allah agız tadıyla mutlu saglıklı bi ömür gecirmeyi nasip eder inş evinizde :)

Evını begendım zevklı dosenmıs.. tonlar cok guzel. Ozellıkle yemek masanı cok begendım

Ben bayıldım evineopuyorumnanaktan çok güzel özellikle mutfak dolaplarına, bana güzel bir fikir oldu bende yeni evimize aynısından yaptırmaya karar verdim canım.vereliniortak:asigim:

Çok güzel canım evin güle güle huzurla otur birde bi şey sorcam izmirin neresi?? bende ev almayı düşünüyorumda ?? evin içi çok hoşuma gitti

canım benim evinizde güle güle oturum

allah ağzınızın tadını bozmasım :Saruboceq:

yuvanız çok güzel, ferah ve zevkle göşenmiş:nazar::nazar::nazar:

gerçekten zevkle döşenmiş tertemiz bir ev..özellikle mutfak ve banyo dolaplarına bayıldım. Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin..:Saruboceq:

ne kadar güzel bir ev Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutfak ve banyona bayıldım çok modern evinin her köşesi sade ve modern ama mutfak ve banyonu daha bi beğendim maşallah

eviniz çok güzel
herşey çok modern ve şık...ışıl ışıl
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin sevdiklerinizle birlikte
yanlız yemek odanzı çok beğendim.markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim :)

çok temiz ferah bir ev.. Allah can sağlığıyla huzurla oturmayı nasip etsin..

Back
X