Işte benim eviiiiim...:) umarım beğenirsiniz arkadaşlar...:)

mmmrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
196
2
16
İstanbul
ÖNCE SALONUM...:46: (avizem,lambaderim,koltuk takımım,yemek odası takımım)
$78664461.webp$2103949.webpEki Görüntüle 734448 Eki Görüntüle 734449

güle güle kullanın , yatak odası takımınzda sarı renk hakim , avizenin gri olması sizi rahatsız etmez umarım

işte bukadar arkadaşlar,umarım yeni evleniceklerede fikir açısından yardımcı olabilmişimdir,köşe takımım hariç diğerleri maskodan (iki telli masko mobilya kenti)...
köşe takımım sanırım evgördü...
beyaz eşya,halı perde konusundada fikir verip yardımcı olabilirim 1 yıl 1 haftalık evli olarak artık tecrübeliyim :)

bende size katılıyorum fakat eşimin ısrarı üzerine aldım,çok anlarmış gibi müdahale etti bende kıramadım...fakat takıldığındada çok göze batmadı
duvar kağıdımda sarı aralarında gri yapraklar var ona biraz uydu ışığı açınca parladığı için çok kötü durmadı (sanırım)

tv üniten ile yatak odası halına bayıldım cok güzeller güzel günlerde kullanın

ama yatak odanızı görünce aklıma ilk toz alması uzun sürüyordur diye geldi:26::26::26:

ya siz kendiniz demisiniz ben evimden çektim demedim mobilyalarımı paylaştım,lütfen haddinizi aşmayın
maskodan aldım ürünlerimi ve sitesinden bulup yükledim arkadaşların fikir alması açısından,,,
ne den fake hesap açıyım
boş işlerle uğraşıcak vaktim yok benim
beni bilen biliyor tanıyan tanıdı...
bi kaç arkadaşım zevkimi beğeniyor fikir istedi diye onca işimin gücümün arasında bunlarla uğraşıyorum bilip bilmeden kendi kendinize uydurmalarınızla yargısız infaz yapıyorsunuz...
lütfen herkes terbiyesini takınsın...

Back
X