- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
-
- Konu Sahibi environmentaleng
teşekkür ederim canım dikkat ederim bundan sonrakilerdetopiğin hayırlı uğurlu olsun canımfotoğrafların bir kısmı çok küçük ne olduğu anlaşılmıyor. üzerine tıklanınca da büyümüyor. diğerlerini bunu dikkate alarak eklersen, daha rahat bakarız
Ablama almıştım bu yemek takımını ceyiz olarak :) 5 yıl oldu hala sapasağlam ilk günkü gibi. Kesinlikle doğru bi tercih canım. Iyi günlerde kullan
tesekkür ederim tatlım evet aslında hepsi bitti beyaz esyalar ve mobilyalar hariç ama tekstil ürünlerinin henüz resimlerini arastıracak fırsatım olmadı:)))) zamanla onları da eklerim:)) iyi dileklerin için cok tesekkür ederim tatlımSelam canim hosgeldin :)) aldiklarina ayri ayri bayildim baya hafifletmissin sanirim sira tekstile gelmis :) tupperware in tum katalogunu almissin neredeysee , birde 60 tane ayakkabi kutusu aldigina inanamadimstaub cok merak ettigim bi markaydi baya agir o tavalar ama iyi cikacagina eminim forumda ilk sende gordum guzel gunlerde kullan :)
tatlım çöp kutusu primanovanın ürünü bir mağazaya kendi siparişimle getirttim canımCanim cop kutunu nerden aldigini ogrenebirmiyim cok şikmiiis :) buarada yasasin arcelik telveyle kahve icmek
acaba ikilisini mi almalıydım hala aklım onda:))Canim cop kutunu nerden aldigini ogrenebirmiyim cok şikmiiis :) buarada yasasin arcelik telveyle kahve icmek
yok canım ya, teklisi 2 kahve yapıyo bi seferde evet ama ben ferah mutfaklardan yanayım kargacık burgacık olmasın, ikilisi çok yer tutacaktı. çok kalabalık misafır gelirse bi yandanda cezvede pişer nasılsa telvenin başında durmayacaksın. Düşün bide ilerde filtre kahve makinesi alırsan ona yer lazım, stand mikseri alırsan ona yer lazım, e kettle ortada olacak zaten ohoooacaba ikilisini mi almalıydım hala aklım onda:))