- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
- Konu Sahibi environmentaleng
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu terliklerin ve ev botlarının fiyatı ne canım çok tatlılar bende ev botu mu alsam diyorum
canım 55 di sanırım ev botlarıcanım bu terliklerin ve ev botlarının fiyatı ne canım çok tatlılar bende ev botu mu alsam diyorum
canım oda 37 metrekare inş kocaman durmazMobilyalarin hayirli olsun canimm, cok şiklar, renklerine bayildimmm. Yalniz baya buyukler, ev genis dimi? Dukkanda kucuk gorunuyo eve geliyo kocamann
tesk ederim..evet canım düğünüme 5 ay kaldı nerdeyse koltuklarımı 7500 tlye aldım canım onur mobilyadanHayırlı olsun öncelikle aldiklariniz Allah sevdiginizle güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin herhalde mobilyalar da alındığına göre dugun yakın pek bi eksik kalmamis koltuklarinizi rengi disinda cok begendim spor ve cok rahat görünüyorlar sehpalar da farkli cok hosuma gitti sakincasi yoksa nerden ne kadara aldiniz mobilyalari
tesk ederim canımmerhaba ben de çok beğendim koltuklarını mobilya magzalarını gezerken dikkatimi çekmişti bu model renklerine de bayıldım güle güle kullanın