Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte benim begenerek aldıgın nişanlıgım

griiiiiiii bayılırım cok sık elbisen cnm allah mutlu gununde giymeyi nasip etsin

sosyal pasajının 2 katından aldın degilmi bende bakmıstım senın elbısenın aynısının bal köpügüne 550 ytl demıstı nakıtte en son 500 düşeriz demişlerdi ayıp olmazsa fiyatını ögrenebilirmiyim?benımde cok hosuma gıtmıstı kına ıcın düşünmüştüm ama fazla ındırım yapmadıkları ıcın almak ıstememıstım...secıle ekole falan baktım oraya tekrar gıdıcem fiyatta anlaşabilirsek belki alabilirim...

sosyal pasajının 2 katından aldın degilmi bende bakmıstım senın elbısenın aynısının bal köpügüne 550 ytl demıstı nakıtte en son 500 düşeriz demişlerdi ayıp olmazsa fiyatını ögrenebilirmiyim?benımde cok hosuma gıtmıstı kına ıcın düşünmüştüm ama fazla ındırım yapmadıkları ıcın almak ıstememıstım...secıle ekole falan baktım oraya tekrar gıdıcem fiyatta anlaşabilirsek belki alabilirim...

benim nişanlımı kayınvalidem aldıgı için fiyatın ne kadar oldugunu bilmiyorum inan ki alırsan elbiseni remnini eklermisin merak ettimde

begenilmicek gibi diilki
cok hos
yakismisda masallah
ayakkabilarlada cok uyumlu olmus canim
:nazar::nazar::nazar:

ayy tesekkürler korkuyorum nazar degcek diye....Şala şakaa biraz sımarıklık yapamyım dedim..begenmeniz hoşuma gittiii amaa nişanda tek sorunum elbısemle ılgılı elımle nereyı tutsam iz bırakıyodu :(

:nazar:cokk cokk güzel
bayildim sanada cok yakismis
allhim tamamina erdirsin ins
resimlerini bekliyoruz canim

Valla ne yalan söyliyim bende beğendim.

Ayakkabılarda şık.

Fekat biraz uzunmu:delphin:

Canım çok şıkmış gerçekten.

kuzum ordaki boydan resimde ayakkabılarım yok ayagımda giymemiştim daha :)

gerçekten çok şık. ben nişanlığın pastel reenk olmasından yanayım. daha asil duruyor. çok yakışmış gerçekten. ayakkabını gelinlikle giyebilirsin canım. zaten çok nadir görünüyor gelinlik ayakkabısı.

Back