• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte benim begenerek aldıgın nişanlıgım

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Kızlar nişanlıgımızı almaya gittigimizde gri siyah lavicer beyaz felan olmasın istemiştik taki abiyemi görene kadar çok begener ve hoşuma giderek aldım

:nazar:

çok beğendim çok asil ve şık güle güle kullanın.ben ki çok zor beğenirim.çok iğrenç nişanlıklar oluyor güzelini bulmak çok zor.tebrikler harika seçim.hayırlı olsun bu arada.

çok şık gerçekten.
bende kırmızısını görmüştüm burda.
taşlı şeylere bayıldığım için ilgimi çekmişti.
gerçekten çok güzel bi seçim yapmışsın.

Allah tamamına erdirsin gelinliğinide görürüz inşallah.

gerçekten çok hoş
rengide modele çok uymuş başka bi renk olsa bu denli hoş olmazdı

amin inşallah görürsünüz gelinligimide....tesekkürler kızlar gercekten bende çok zor begenirim bu modeli kayın valdem begenmiş daha önce ilk once magzaları dolastım bişe begenemedim ama bu nişanlıgımı görür görmez tamam dedim ayakkabılarımıda gelinligimle gıymek istıyorum ama kararsız kalıyorum

Son düzenleme:
bence tek kelimeyle süper ne bi eksik ne de fazla çok yakışmış ALLAH tamamı ı erdirsin canım

Çok güzelmiş güle güle giy,:nazar:
Allah tamamına erdirsin
Ayakkabılarında çok güzel uymuş ama gelinliğine farklı ayakkabı al bence çok güzel gelinlik ayakkabıları var, beyazında güzel bir modelini giymiş olursun.a.s

cok guzeeeeeeeeeel......ankarada nerden aldın acaba bende kına ıcın bu tarz bı abıye arıyorum ama hıc hosuma gıden bısı bulamadım senınkını gercekten cok begendım adres verırsen sevınırım...

çok güzelmiş çok beğendim tacınla ve ayakkabılarınlada uyum içinde harika bir seçim...

tesekkurler kızlar zeliş06 soysal pasajından aldım ama adını hatırlamıyorum magzanın ınan ki birde abiye için seçil magzasına bak ordada güzel abiyeler var sonra mavi nin arkadasındakı sokakta güzel abiyeler var...Ben kına kıyafetimi sade siyah almak istiyorum ki herzaman kullanabileyim özel günlerde diye

çok şık olmuşsun canım bayıldım. elbisen geçrekten çok alımlı ve kibar.allah tamamına erdirsin inşallah.gelinlik resimlerini de bekliyoruz

Bende çok beğendim şık ve zarif..Güle güle giy canım..
Renk seçimin de hoş..

Back