• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı işte 40 numara gelin ve kına ayakkabılarım

merhaba . benim de ayaklarım 40 numara hatta buçuklu da + olarak diyeblirim. taraklı yani. bende dğün kına hazırlgındayım ayakkabılara daha hiç bakmadım. genelde az topuklu giyerim yada düz ama şık olması için de biraz topuklu olması gerek. ama o zaman da ayaklarım çabuk yoruluyor bi de biraz kiloluym. acaba sen rahat ettin mi ayakkabılarla. o kadar saat ayakta duruluyor sonuçta

merhaba . benim de ayaklarım 40 numara hatta buçuklu da + olarak diyeblirim. taraklı yani. bende dğün kına hazırlgındayım ayakkabılara daha hiç bakmadım. genelde az topuklu giyerim yada düz ama şık olması için de biraz topuklu olması gerek. ama o zaman da ayaklarım çabuk yoruluyor bi de biraz kiloluym. acaba sen rahat ettin mi ayakkabılarla. o kadar saat ayakta duruluyor sonuçta

benımde ayaklarım taraklıydı zorlanmadım ama ayaklar sıstı tabı bellı saatten sonra bırde rahat oynayamadıgım için yanımda beyaz converse ayakkabı bulundurdum ilerleyen saatlerde onları gıydım sende öyle yapabılrsın canım ayakkabı bulamazsan tavsıye edecegım yerler olabılr ıstanbuldaysan

Back