Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

bırde ne kadar güzel düşünüyorsun gercekten erkek tarafı kız tarafı alacak falan dıye toplumda bı onyargıdır gıdıyor. bızde nişanlımla bırlıkte alıcaz ınşallah eşyalarımızı ve bende eşyalarımı hem kullanış acısından kolay ve işimi gorecek cınsten secmek ıstıyorum evlendıgımızde cok borcumuz olsun da istemıyorum o yuzden cok araştırıyorum allahım bu hem zorlu hemde keyıflı yolda hepımızın yardımcısı olsun inşallah...

niyet hayır akıbet hayır demişler önemli olan niyetin güzelliği sonuçta herkes elinden geleni yapacaktır fazla yüklenmenin anlamı yok

hayatta hiçbir şey sevdiğin insanla yaşadığın huzurlu birandan daha değerli olamaz bunun kıymetini bilmek gerekir

inş ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım

6. sayfadakı çkb porselen takımı ve tencere seti

canım yaa eğer monaco iseee beğendiğin sanırım porselen farklı olacak öyle yazmışsın ... bencede farklı olsun zaten ama..
bu setteki çatal bıçak takımları bana göre biraz kullanışsız .. sadece florida modeli kullanılabilir dikkat ettiyse kaşıklar falan bir garip bence biraz araştırmalısın ikl mesajımda düzenleme yaptım istersen oradaki yazdıklarımı bir oku sana cevap verdiğim ilk mesajımda..

bence biraz araştırma yap basmakalıp bu setlerdende uzak dur canım naçizhane fikrim

haklısın aslında baktım ama sade şeyler ıstıyorum bu settekılerde sade ve benım ıhtıyalarıma cevap verecek cınsten mesela başka kampanyada olan urunlerı var onlar ıcıme sınmedı bugun ıyıce kataloğu ınceledım bunlar hoşuma gıttı cnm ama bakarım tabı

evet ıstanbul ama anadolu yakasındayım cnm

bırde yemek takımı olarak hangı marka alınabılır kı jumbonun bı modelı ve tencere setını cok begendım ama sadece ıkısı 4.500 tl falan tutuyor bunlara parar verırsem bana bışeycıkler kalmaz kı o yuzden hısar daha uygun dıye bu setıbegendım resımlerını bulursam eklıcem

amin canım amin allah sanada ağıztadı huzur sağlık versin inşallah..
çok mutlu ettin beni böyle söyleyerek sağol ... seninde konularına bakıcam şimdi fikir shibi olmak için..

bende mutlu oldum seni tanıyarak canım tşk ederim

ya ben daha hiç konu açmadım kii

bırde bu konu hakkında konu açmak istıyorum am anasıl yapıldıgını bılmıyorum :26::26::26::26::26:

bırde bu konu hakkında konu açmak istıyorum am anasıl yapıldıgını bılmıyorum :26::26::26::26::26:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/

canım çeyizizimiz iöin neler aldık sayfasında sol üst köşede yeni konu aç var pembe renkli oraya tıkla konunu açabilirsin..

ama bence hisar için acele etme..
şişlide kütahya poselenin kocaman bir mağazası var kesinlikle gelmeni ve oradan birşey ler seçmeni tavsiye ederim..ben poselen takımımı ilk sayfadakini 280 tl ye aldım...

Ozlemcim asıl ben talep etmeden göndermen beni çok mutlu etti... Çok düşüncelisin canım...

Bu arada, ben sana mj atamıyorum dediğin gibi. Face varsa eklememde sakınca var mı seni?

:):):) bende mutlu oldum bu akşam çok güzel geçti seni,psikologözlemi ve begümü tanımış oldumm :):):)

evet yazmayı unuttum biraz önce psikologözlem'in de yorumlarını aynı derecede çok beğendim hepinize sevgiler kızlar

anladım cnm tamam acele etmiim en azından ÇKB ve tencere setını hısar alacagım kesın gerci bende kutahya istıyordum ama ade bır odel bulamadım kutahya dan netten baktıgım kadarıyla tabı var mı ole modeler??

öslemys senın görüşlerını dıkkate alıyorum ve acele etmıyorum ama konu actım senın sayende cnm bıde kızlardan fıkır alayım iznınle olur mu cok teşekkur ederım

öslemys senın görüşlerını dıkkate alıyorum ve acele etmıyorum ama konu actım senın sayende cnm bıde kızlardan fıkır alayım iznınle olur mu cok teşekkur ederım

ahh canım benim ne demek o öyle izninle ... bana düşermi hiç izin vermek sen sordun ben yanıtladım .. yani kendi tercihimi sana söyledim elbet ki senin kafandaki farklıdır.. sor danış senin en tabii hakkın..
teşekkürler fikirlerimi önemsediğin için inşallah en güzel içine sinen kesene uyan eşyaları alırsın canım. öpüyorum

Kızlar son aldığım taç pamuk saten nevresim takımım ... Normalde tarzım olan bir model değil ama internetten kampanya olarak aldım
normalde 210 tl bu nevresim takımı 63 tl ye aldım bu fiyata bulunca hem taç hem pamuk saten olunca kaptım hemen:):):)

birde bunu aldım kızlar
bunuda aynı kampanyadan aldım normalde fiyatı 125 tl ben 39 tl ye aldım bununda markası taç lisanslı
fiyatı bulmuşken kaçırmadım en kötü sevgililer gününde serrrim :):):):):)

Eki Görüntüle 544077

MİCKY 39
SANTA 63 TL

Son düzenleme:

canım çok iyi almışssın nereden aldın acaba bu arada güle güle kullan

canım çok iyi almışssın nereden aldın acaba Bu arada güle güle kullan

facebook üzerinden aldım canım zaten sadece 10 kişi alabiliyor çok zor alabiliyorum sürekli takip gerekli ...

Bunalrda altıncıcaddeden aldığın kahve kupalarım 20 tl 4 lü seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…