utandımmm öyle deyinceeee :)):) çok teşekkür ederim sen iyi niyetinden öyle düşünmüş olabilirsin
herşey kendi mutluluğum için allahım mantık çerçevesinde hareket etmeyi nasip eetsin müstakbel eşimi hiç kırmak istemiyorum bu hususta.. beni aç gözlü biri olarak tanımasını asla istemem... elimde geldiğince herşeyi elbirliğiyle yapmaya çalışıyorum...
ne ona yük olsun ne bana yuvamız güzelliklerle kurulsun inşallah.
onunda bütçesi belli kalburüstü insanlar değiliz ama çük şükür birçok eşyamızı en iyisine yakın aldık almaya çalıştık yüce allah da karşımıza güzel fırsatlar çıkardı...
hepinize daha iyileri nasip olsun ben çok çok mutlu olurum o zaman
6. sayfadakı çkb porselen takımı ve tencere seti
merhaba begüm hoşgeldin teşekkürler..
seçtiğin bu setmi acaba
Hisar.com.tr - Kurumsal
yada bu
Dukkan360 - HİSAR MONACO PORSELENLİ ÇEYİZ SETİ 194 PARÇA
ama bence çok acele karar verme sonra aldıklarından pişman olma yani araştır gez bak içine sineni al ki ben şu çeyiz setlerini açıkçası sevmiyorum çok basmakalıp oluyor içindekiler..
annemde zamanında bana tuna tomby çelik set almışrı resimleri var ilk sayfada.. ama o kadar büyükki tencereler ben onları oooo misafirden misafire ya kullanırım ya kullanmam...
yani çok kaliteli evet ama bazen bazı şeyler gereksiz olabiliyor..
ayrıca bence her parça yanı marka olmak zorunda değil..
ama şu varki ben jumbonun BRIDE model porselen takımına hayranım
aynen ismi gibi resmen gelin gibi süzlüyor masada çok şıkkkk
fiyatıda 1150 tl kadardı geçen yıl o kadar para vermemedim açıkçası ama içimde uhde birgün evim olursa ve o model kalırsa kendime ev hediyesi jumboda BRIDE alıcam..
ayrıca nerede oturyorsun birkaç yer tavsiye edeyim sana eğer istanbuldaysan..
niyet hayır akıbet hayır demişler önemli olan niyetin güzelliği sonuçta herkes elinden geleni yapacaktır fazla yüklenmenin anlamı yok
hayatta hiçbir şey sevdiğin insanla yaşadığın huzurlu birandan daha değerli olamaz bunun kıymetini bilmek gerekir
inş ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım
bırde bu konu hakkında konu açmak istıyorum am anasıl yapıldıgını bılmıyorum :26::26::26::26::26:
bende mutlu oldum seni tanıyarak canım tşk ederim
ya ben daha hiç konu açmadım kii
yanlış anlamadıysan eğer çook sevinirim... içimden geldi ve sanada göndermek istedim aslında herkese açık bir konuda yazıyor ama neticede o kişi bu konu hakkında tavsiye istemişti sen istemeden gönderdim ben ...
:):):) bende mutlu oldum bu akşam çok güzel geçti seni,psikologözlemi ve begümü tanımış oldumm :):):)
:):):) bende mutlu oldum bu akşam çok güzel geçti seni,psikologözlemi ve begümü tanımış oldumm :):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/
canım çeyizizimiz iöin neler aldık sayfasında sol üst köşede yeni konu aç var pembe renkli oraya tıkla konunu açabilirsin..
ama bence hisar için acele etme..
şişlide kütahya poselenin kocaman bir mağazası var kesinlikle gelmeni ve oradan birşey ler seçmeni tavsiye ederim..ben poselen takımımı ilk sayfadakini 280 tl ye aldım...
öslemys senın görüşlerını dıkkate alıyorum ve acele etmıyorum ama konu actım senın sayende cnm bıde kızlardan fıkır alayım iznınle olur mu cok teşekkur ederım
Kızlar son aldığım taç pamuk saten nevresim takımım ... Normalde tarzım olan bir model değil ama internetten kampanya olarak aldım
normalde 210 tl bu nevresim takımı 63 tl ye aldım bu fiyata bulunca hem taç hem pamuk saten olunca kaptım hemen:):):)
Eki Görüntüle 544076
birde bunu aldım kızlar
bunuda aynı kampanyadan aldım normalde fiyatı 125 tl ben 39 tl ye aldım bununda markası taç lisanslı
fiyatı bulmuşken kaçırmadım en kötü sevgililer gününde serrrim :):):):):)
Eki Görüntüle 544077
MİCKY 39
SANTA 63 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?