Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

maşallah herşeyini almışsın nerdeyse, aşkla kullan inşallah çok güzeller
ben de 2013 geliniyim ama daha çok az şey aldım

canım seninle daha önceede yazışmıştık hayırlısı ile biran önce kuralım yuvamızı inşallah..

güle güle kullan canım eşyalarını ben en çok tencerelerine bayıldım çok güzeller

sağol canım teşekkür ederim
tuna olanlardan bahsediyorsun sanırım

maşallahh herşeyin çok güzeell..
Rabbim ağı tadıyla kullanmayı nasip etsin canım..

aminnn çok sağolun herşeyin başı sağlık ve huzur bencede .. ağız tadı versin rabbim

Canım her şeyin çokkk güzel. Allah huzurla kullanmayı nasip etsin Maşallah tupper yatırımı yapmışsın Senin çeyiz bitmiş canım hele beyaz eşyaları almışsın tamam.

Canım her şeyin çokkk güzel. Allah huzurla kullanmayı nasip etsin Maşallah tupper yatırımı yapmışsın Senin çeyiz bitmiş canım hele beyaz eşyaları almışsın tamam.

daha tupper var evde ayrıca daha başka porselenlerim nevresimlerim ıvır zıvırımda var ama ekleyemedim daha canım.. çok şükür hallettik biz geçen yıl ağustosta başladık almaya tabi benim öncesindede bayağı çeyizim vardı..

ama beyazeşları sevgiliyken aldık ve 3 lü setin tamamını ortak ödedik sözlümle iyiki almış ve halletmişsiz borcu 2 ay önce bitti şükürler olsun ...

Arçelik kapaklı dumansız grill
bu avon satarken hediye gelmişti bunu kazanmak için ne kadar çok uğraşmıştım
il satfaya ekleyemiyorum resim yüklenmiyor artık ilk konuya neden acaba ???

Merhabalar..

Çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel,Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp eder inşallah :)

Bende Allah nasıp ederse 2013 hazıranda evlenıyorum, beyaz esyalarımız aynı ama ben alamadım sadece model olarak kararımızı verdık :) Çok gezdık dolaştık.. Ama çamaşır makınesı 8 kg mı olmalı 7 mi karar veremıyorum hala 7 kg 'ma yorgan sığmıyormuş :S samsungtada 8 kg 1400 devır sadece tek model var camasır makınesı oda bıraz pahalı gelıyor acıkcası..
Ve alışveriş merkezlerındekı samsung bayılerı 2 aydan fazla depoda tutmuyorlar beyaz eşyayı.. Siz nereden aldınız acaba? İstanbulda oturuyosunuz sanırım bnde ıstanbuldayım :) eğer deposunda saklayabılen bı samsung bayii varsa hemen almak istiyoruz bizde.. Birde toplamda ne kadar ödediniz beyaz eşyalara öğrenebılırmıyım :)

merhaba güzel dilekleriniz için amin diyorum...
öncelikle beyaz eşlarımızı geçen yıl ağustos ayında yeşilköy samsung bayinden aldık evet maalesef samsunglar bekletmiyorlar biz de evimize almak zorunda kaldık eşyalarımızı..

ben beyaz eşyalarımı çok uygun bir fiyata aldım güzel bir indirim dönemine denk geldi şükür..
ama dikkatli ol bu ürünlern aynı modeli ama daha düşük veya çam mak da eco bubble olmayanıda var ama model aynı ..

çamaşır mak. 1200 devir + 7 kg kapasiteli mevcut programalra el ile bile müdehale edebiliyorsun eco bubble var elmas kazan = 1100 tl aldık

bulaşık makinem a++ özellikli 12 kişilik ayarlanabilir üst raf vs. 1100 tl

buzdolabım ki bu çk ucuza geldi ... 500 litre geniş hacimli normal buzdolaplarından biraz daha geniş = 1600 tl ye aldık canım
toplamda 3800 tl ödedik
birkaç ay sonra sorduğumda 4250 tl demişti bu sete

bence o pahalı olanı almana gerek yok neden sığmasın yorgan dediğin yün yıkamıcaksın herhalde yün yorgan zaten makinede yıkanmaz ..
silikon yorganlarda taş çatlasın 2500 kg falandır yani

Son düzenleme:

yok yahu ne yünü normal çift kişilik kaz tuyu fln yıkarım..

tamam cnm cok sağol bn bıraz daha arastırıym bızde almalıyız artık ancak ödenır :)

Çok sağol...

Güle güle kullan :)

zaten kaz tüyünü kuru temizlemeye vermek daha mantıklı canım.. silikon misafir yorganları falan rahatça yıkarsın bu makineden..
siz ne kadar fiyat almıştınız ??? merak ettim

6 yıl önce annem almış haberim bile olmamıştı çook da pahalı birşey şok olmuştum fiyatına iyiki almış ama süpürge derdim yok en azından .. inşallah bende memnun kalırım

6 yıl önce annem almış haberim bile olmamıştı çook da pahalı birşey şok olmuştum fiyatına iyiki almış ama süpürge derdim yok en azından .. inşallah bende memnun kalırım

Evet çok pahalı geçen sene 1800,00 vermişti diye hatırlıyorum.Sulu olduğu için birde parke başlığı ayrı olduğu için çok üşeniyor insan 2 kez ev süpürmüş gibi oluyorsun ama işin bitipte suda ki o tozu pisliği görünce değiyor diyor insan

zaten kaz tüyünü kuru temizlemeye vermek daha mantıklı canım.. silikon misafir yorganları falan rahatça yıkarsın bu makineden..
siz ne kadar fiyat almıştınız ??? merak ettim

cnm bız hepsine 3.680 TL fiyat aldık. buzdolabı 500 lt rt63 modlei

dieğrlerı senınki ile aynı.

cnm bız hepsine 3.680 tl fiyat aldık. Buzdolabı 500 lt rt63 modlei

dieğrlerı senınki ile aynı.

caım benim buzdolabımda rt63 olan 500 litre olan ama sadece bulaşık makinem resimdeki değil diğeri modeli aceleyle bunu ekledim zaten özellikleri aynı diye fotoyu önemsemedim.ama sizde güzel fiyata bulmuşsunuz kaçırmayın siz nerden aldınız bu fiyatı

.

Cevahir avm samsungtan almıştık cnm ıkı hafta oldu ındırımdeydı , ama suan ne durumdadır bılmıyorum :) süreklı ındırıme gırıyo ama takıp etmek lazım :)

güzel günlerde kullan canım..

Bende homebravoyu takip ediyorm ama cesaret edip de alamadım henüz birşey.Ben hiç netten alışveriş yapmadım Hep elimle tutup gözümle gördüğüm şeyleri aldım nasıl oldu cnm seninki teslimatı falan nasıldı..Sorunsuzsa eğer bende güzel bir çelik tepsi almayı planlıyorm homebravo dan

Bu çok ilgimi çekti. Benim nişanlım bayılır ızgaraya acaba böyle bişeymi alsam. Memnun musun dicem ama kullanmamışsındırki:)

homebravo zaten eminönü -mercan tarafınca canm,,rahatlıkla alışveriş yapabilirsin sıkıntısız gönderiyorlar.

Bu çok ilgimi çekti. Benim nişanlım bayılır ızgaraya acaba böyle bişeymi alsam. Memnun musun dicem ama kullanmamışsındırki:)

maalesef canımcım çeyizimde ama kullanışlı olacağından şüphem yok eğer nişanlında seviyorsa almalısın bence hemde daha sağlıklı yağsız yaparsın yemekelrini yani biber falanda közleyebilirsin

bizzzz haftasonu söslümle cevahirdeydik güzel güzel cicler aldık makyaj malz. falan filan onlarıda nişan bohçam diye konu açıp eklicem inşallah tamamlanınca

kızlar merhaba ben ayın 2sinde nişen yapacağım buradakileri görünce çokkk heyecanlandım şimdi benim çeyiz adına hiççç birşeyim yok nasıl başlamalıyım sizce ne yapmalıyım ne kadar zaman gerekli tüm bunlar için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…