İstanbul'un neresine gelin geleceksiniz ?

Dörtyolda çocuk karakolu var onun oraya gelicem zaten 4senedir birlikteyiz gidip geliyorum oralara ama evlenince temelli oradayım gop sürekli gelişen biyer o yüzden zorluk çekceğimi sanmıyorum

hoşgeldin diyelim ozaman gop a waşşa tam bilmiyorum ben tam olarak nerde mesela meydana yakınmı

Hoşbulduk
Yani minibüsle 5dk filan meydana çok uzak değil yürüyorumda bazen hava güzel olduğunda
Sen memnunmusun yaşadığın yerden yeni mi evlisin nası gidiyor hyat?

evet canım memnunum yeni evliyim daha bendee bağlarbaşının
arka sokagında oturuyorum canım

Ben pek çevreyi bilmiyorum aslında meydanı birde evin oraları biliyorum kısmetse geldiğimde heryeri öğrenicem ben anadolu yakasındayım avrupa tarafını pek bilmem aslında

ay ne güzel yeni evlisin seneye inşallah bende evli olucam kaç yaşındasın ben 22yim bide çalışıyomusun evlilik iş nası gidiyor ben çalışıyorum evlenincede devam etmeyi düşünüyorum ama zorlanıcam onuda biliyorum

pendik'in güzelyalı semtine gelin gidiyorum.

annemin evine çok uzak, benim hayatımı tamamlayan semtlere çok uzak. ben ne yapıcam.

kuaförüme, alışveriş yaptığım mağazalara, alışveriş merkezlerine, akrabalarıma, hep 2-3 araba
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Daha evlenmeme cok var ama yinede yorum yapmak istedim bea
Allah izin verirse gop'ya gelin gidecem bende. Erkek arkadasim biraz uzaklasmak istiyor, garibim bikmis gop dan 30 yildir orda Ama ben istemiyorum

Daha evlenmeme cok var ama yinede yorum yapmak istedim bea
Allah izin verirse gop'ya gelin gidecem bende. Erkek arkadasim biraz uzaklasmak istiyor, garibim bikmis gop dan 30 yildir orda Ama ben istemiyorum

hayırlısı olsun düğün ne zaman canım benimde kayınvalidem orada oturuyor ama biz ona da kendi anneme de uzağız
en güzeli ikisinin ortası işimize yakın olan

hayırlısı olsun düğün ne zaman canım benimde kayınvalidem orada oturuyor ama biz ona da kendi anneme de uzağız
en güzeli ikisinin ortası işimize yakın olan

Tesekkur ederim :)
Dugun 3 sene sonra insallah
Ben ailemden cokkk uzak kalacam, sacma gelebilir ama simdi onun ailesindende uzak kalirsak kendimi birak yalniz hissederim gibi geliyor.

Tesekkur ederim :)
Dugun 3 sene sonra insallah
Ben ailemden cokkk uzak kalacam, sacma gelebilir ama simdi onun ailesindende uzak kalirsak kendimi birak yalniz hissederim gibi geliyor.

yoo mantıksız değil düşüncen madem öyle birisine yakın olmakta fayda var
benim evim önce işime sonra ise kendi anneme yakın ama kendi annenden uzak isen norma olarak kayınvalidene yakın ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…