• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'un neresine gelin geleceksiniz ?

sımarma bak zaten kımse yazmıor ıkımıze kaldı koca sayfa :D calısmıyormusun sen patronun basıcak

,

çalışıyorum bide başka topicklere laf yetiştiriyorum delikafaduldendelikafadulden
burada uyarı almadan kaçalım bence konu dışında konuşuyoruz diye sositosositosositososito
sipaydiye yardım konuma beklerim :delphin:Şeniz

ümraniye heralde kesin belli değil ama ben hiç bi yerine gitmek istemiyorum yaa küçücük evler bir sürü para:(:(:(:sinifsinif:

ümraniye çakmak olucak büyük olasılıkla alışmam için nişanlımın ailesine yakın olcakmışız ben yakın olmak istemiyorum ama bakalım ev nerden bulursak mafoldumben

Keşke bende İstanbul'a gelin gitsem :delphin:
Bizim mekana gelin oluyosun gülsencim evet ev kiraları malesef çok pahalı, merkezi bir yer düşünürsen küçücük evi çok pahalıya tutmak zorunda kalırsın...

Keşke bende İstanbul'a gelin gitsem :delphin:
Bizim mekana gelin oluyosun gülsencim evet ev kiraları malesef çok pahalı, merkezi bir yer düşünürsen küçücük evi çok pahalıya tutmak zorunda kalırsın...

hayırlısı olsun diyelim belkide ailemden çevremden uzaklaşmanın zorudur benimkisi ısınamadım İstanbul a korkutuyor beni..

karbeyaz tatlım bende kasımpaşadayım. neresine geliyrsun ne zaman geliyorsun bakıyım.

kulaksıza geliyorum hayatım...ay dur bi sevindim:) hadi kulaksızdayım de nolur daha da sevineyim:)))
nisanda orda olucam:) hatta bu ayın sonundan itibaren haftanın bikaç günü de orda olucam:)) ev hazırlanıyor..hatta istersen görüşürüz evin yapımını sen de görürsün:)))

Son düzenleme:
Back