- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz ohhh optum
iyi geldi vallahi bu soğukta içim ısındı :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz ohhh optum
iyi geldi vallahi bu soğukta içim ısındı :jeyyar:
hahah :) gel kızcem opsun senı
sımarma bak zaten kımse yazmıor ıkımıze kaldı koca sayfa calısmıyormusun sen patronun basıcak
ümraniye heralde kesin belli değil ama ben hiç bi yerine gitmek istemiyorum yaa küçücük evler bir sürü para:sinifsinif:
ahan aramıza gulsen gırdı kız umranıyenın neresı sen en ıyısı cengelkoye gel annem burda mustakıl evelr bahcelı D:
ümraniye çakmak olucak büyük olasılıkla alışmam için nişanlımın ailesine yakın olcakmışız ben yakın olmak istemiyorum ama bakalım ev nerden bulursak mafoldumben
Keşke bende İstanbul'a gelin gitsem
Bizim mekana gelin oluyosun gülsencim evet ev kiraları malesef çok pahalı, merkezi bir yer düşünürsen küçücük evi çok pahalıya tutmak zorunda kalırsın...
hayırlısı olsun diyelim belkide ailemden çevremden uzaklaşmanın zorudur benimkisi ısınamadım İstanbul a korkutuyor beni..
Dışarıdan gelenleri korkutuyor nedense bu şehir, bende de başka şehire alışamama tedirginliği var :))
cengelkoyun neresındesın sen kız
Ata 2 Sitesinde oturuyorum
karbeyaz tatlım bende kasımpaşadayım. neresine geliyrsun ne zaman geliyorsun bakıyım.