merhaba herkeze :44:
cevap veremedim kimseye
sohbet topiciği iyi olmış yaw ne güzel artk buradayız
meltememre ya canım vallahi beklemek istedim ama numaranda yoktu bende onun için.
nişanlımda bekliyor diye bekleyemedim bi dahakine artık. uzun tutmayalım yaw
ben evlenmeden yapalım :81::81::81::81:yada evlendikten sonra buyrun bize
deryacık bugün yine gittik bi gelinlik daha beğendim2 yer arasında kaldık
kızlar res,imleriniz yokmu yaaa merak ettim sizleri
Umarım bir sonraki buluşmada sen de aramızda olabilirsin..
Çok tatlı çıkmışsınızOrada olabilmeyi isterdim
Ank ablam phil ablam mapıs resminize bayıldım
ben seni görmedim sanırım canım diğer topictede konuşmuştuk daha önce neyse kısmet inş bi dahakineselamlar herkese
güzel bir organizasyondan ve güzel bir ortamdan erken kalkmak zorunda kaldım
herkesle muhabbet imkanım olmadı ama çok memnun oldum sizlerle tanıştıgıma.
bir dahaki sefere daha uzun kalabilirim umarım.
resimler çok güzel yemek kısmında biz yokuz.
yalnız deryanın ekledikleri bende çıkmıyor resim yok neden acaba???
küp şeklinde bişi var hata veriyor galiba.
herkes inanılmaz güleryüzlü ve mutlu idi.
melih'ede söz vermiştim akıllı durursan oyuncak alacagım diye
pahalıya patlasada sözümüzü tuttuk:)))
başlıkta çok güzel olmuş buradan yazışırız artık
en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
çok geçmiş olsun canım aslında zor bi ameliyat değil hayırlısıyla hemen atlatır hiç sıkma canını herşey yola girer öpüyorumslm güzel hatunnlarr bi slm vereyim dedim ee herkes buluşmak istiyor inşallah inşallahhhh :))
bende babama geldim yarın bizim evde tadilat var oğluşumla rahatsız olmayalım dedik evde ama yarın akşam temizlik yapcam poffffff
ha birde kızlar annem guatr ameliyatı olcak prşmbe günü cnm sıkkkın biraz inş. atlatır iy bi şekilde..annemin yanında kalmam lazım hastanede asıl buna canım sıkıldı oğlumda küçük beni emiyor hala gece asla bensiz yapamıyor babasında bile durmuyor geceleri. napcaz bakalım offf inş. bir şekilde ayarlarımm((
Merhaba canım, seninle fazla görüşemesek de tanıştığıma çok sevindim. Neticede gruptan sesini duyduğum ilk arkadaşsın
Toplaşıpp kınaya, düğüne geliriz spidiii iki halay çekeriz seninle
Selammm hanımlar en son ben geldim herhaldeeee resimlerin hepsi süper çıkmış çok güzel bir gün geçirdik hepimizde ben çok mutlu oldum sizleri tanımakla
İnşallah havalar düzelsin tekrar yaparız bir buluşma daha bu sefer hepinizi anadolu yakasına bekliyoruz..
Terasta sigara içecem diye şifayı kaptım boğazlarım resmen berbat olmuş ateşim çıktı kötüydüm bugün yani ama olsun ya değer hasta olmaya
slm güzel hatunnlarr bi slm vereyim dedim ee herkes buluşmak istiyor inşallah inşallahhhh :))
bende babama geldim yarın bizim evde tadilat var oğluşumla rahatsız olmayalım dedik evde ama yarın akşam temizlik yapcam poffffff
ha birde kızlar annem guatr ameliyatı olcak prşmbe günü cnm sıkkkın biraz inş. atlatır iy bi şekilde..annemin yanında kalmam lazım hastanede asıl buna canım sıkıldı oğlumda küçük beni emiyor hala gece asla bensiz yapamıyor babasında bile durmuyor geceleri. napcaz bakalım offf inş. bir şekilde ayarlarımm((
Çok tatlı çıkmışsınızOrada olabilmeyi isterdim
Ank ablam phil ablam mapıs resminize bayıldım
halayın başına da yine KK yazılı kağıdımızla geçerizzevet canım beklerim tabiki yaw. zaten haberiniz olur
hep beraber lorke lorke lorke hanıma eeee lorke deriz :92::92::92::92:
bu arada facede eklemek isteyen eklesin kızlar
hepiniz harikasınız Allah neşenizi daim etsin..gelemedim kısmet olmadı bir dahakine inşallah sevgiler..
Geçmiş olsun ablacım..acil şifalar diliyorum
Anneciğin inş. iyi bir ameliyat geçirir canım, geçmiş olsun. Zor bir dönem geçireceksin sanırım ama canını sıkma, inş. üstesinden geleceksin
skopca, epeydir görüşemiyoruz tatlım..
halayın başına da yine KK yazılı kağıdımızla geçerizzheryerde kendimiiz belli etmemiz lazım di mi ama
Bir sonraki buluşma daha kaabalık olacak sanki
merhaba herkeze :44:
cevap veremedim kimseye
sohbet topiciği iyi olmış yaw ne güzel artk buradayız
meltememre ya canım vallahi beklemek istedim ama numaranda yoktu bende onun için.
nişanlımda bekliyor diye bekleyemedim bi dahakine artık. uzun tutmayalım yaw
ben evlenmeden yapalım :81::81::81::81:yada evlendikten sonra buyrun bize
deryacık bugün yine gittik bi gelinlik daha beğendim2 yer arasında kaldık
Meltemre saçların çok güzel maaşallah çok güzel parlıyor ayrıca uyguladığın bakım var mı?ve hangi şampuanı kullanıyorsun..
şimdi buluşma anına gelelim kızlar çok iyi yapmışınız buluşmakla ben istanbula 1 sene 4ay oldu geleli.kayseriden gelin geldim fazla yer bilmiyorumbi forum istanbulu çok iyi biliyorum bi daha keşke orda bulşsanızda bende gelsem çok özendim sizlere güzeller güzeli kk hatunları
Selammm hanımlar en son ben geldim herhaldeeee resimlerin hepsi süper çıkmış çok güzel bir gün geçirdik hepimizde ben çok mutlu oldum sizleri tanımakla
İnşallah havalar düzelsin tekrar yaparız bir buluşma daha bu sefer hepinizi anadolu yakasına bekliyoruz..
Terasta sigara içecem diye şifayı kaptım boğazlarım resmen berbat olmuş ateşim çıktı kötüydüm bugün yani ama olsun ya değer hasta olmaya
slm güzel hatunnlarr bi slm vereyim dedim ee herkes buluşmak istiyor inşallah inşallahhhh :))
slm kızlarrr resimler çok güzell yemekte daha bir kaynaşmışsınız keşke ben de kalabilseydim eşimle ilgileneyim dedim hastaydı onu iyileştirdim malum şifayı ben kaptım çok fena hastayım :2:
bir dahaki buluşmayı iple çekiorummkıskanan arkadaşalrımızda dahil olurlar bir dahaki buluşmaya
speedy gelinliğine karar verebildin mi cnm
Yerlerde sürünüyorum ben ya ..
sendromu aştım.
gidip bi kahve cigara keyfi yapam ayılırım :78: