İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

uyudum uyandım
yemek yedim
uyudum uyandım
yemek yedim
uyudum birde dondurma yedimm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

güya pehlilerle buluşup kahve içmeye gidecektik aramadı sanırım müsait olamadılar

bide açım çok açım hemde çorbayla ayakta durmaya çalışıyorum bakalım ne kadar dayanacağım:KK5:

dikişlerimi cuma alıcaklar ama sağlam olan tarafta yani artık sağlam değil dişimdeki dolgu da bir problem var anlayacağın ağızda sağlam yer yok:KK5::KK5::KK5:

anlastıksa sorun yok bebegım :KK70: annem ıle yıgenım gelıyor azranın etekler tutusdu yasıtı bırısı gelıyor dıye havada ucuyor :KK70: senı gorse allah bılır ne yapar senıde sevmıs :KK70: bu arada bebegım resımlerımızı bana posta ıle atarmısın :KK70: msnden

ayy yerim ben onuu sevmiş demek beniii
bu buluşmada saçlarımı alici için açık bıraktım hemen akıllara azra geldi zaten:KK71:
resimleri akşam atayım mı canım

ayy yerim ben onuu sevmiş demek beniii
bu buluşmada saçlarımı alici için açık bıraktım hemen akıllara azra geldi zaten:KK71:
resimleri akşam atayım mı canım

tamm bebegım benım ıcın sorun yok ne zman atrasan at :KK70:sııt kzıımı kıskandın demı :KK70: kzımın neyını cınlatını kulagını de bakem :) neyını begendın kızımın

tamm bebegım benım ıcın sorun yok ne zman atrasan at :KK70:sııt kzıımı kıskandın demı :KK70: kzımın neyını cınlatını kulagını de bakem :) neyını begendın kızımın

hehehe saçlarımız benziyorrrrrr hemen akıllara azra geldii
alici taklidini yaptı hemen açıyım mııı saçlarınııı diyor du ya hanii fathipaşada
orada konuşmuştuk aliciyle merak etmişti onun için açtım saçlarımı
aaa bitlinin kızının saçları gibiymiiişşşşş dedi hemennnn unutmamışda

:89::89::89::89::89::89:

Kaçtım ben evimi temizlicem ama su yok yaaa uuufff:KK43: sular akmıııııyııııııııııııııı

X