İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

hehehe saçlarımız benziyorrrrrr hemen akıllara azra geldii
alici taklidini yaptı hemen açıyım mııı saçlarınııı diyor du ya hanii fathipaşada
orada konuşmuştuk aliciyle merak etmişti onun için açtım saçlarımı
aaa bitlinin kızının saçları gibiymiiişşşşş dedi hemennnn unutmamışda

:89::89::89::89::89::89:

Kaçtım ben evimi temizlicem ama su yok yaaa uuufff:KK43: sular akmıııııyııııııııııııııı

:KK70: gel denızden su cekım sana :KK70:

selam kızçeler puahahha hala okey diyolar yaaa bidaha okey oynarkene baya düşünücem galiba hani fark olurda bukadarmı olur neyse bidaha oynayakta bu sefer yeniyim sizi c.tesi günü formda deildim:KK1: kumpir ortaköy olayı süper olar bakalım ayarlamaya çalışcaz:KK69::KK69:

:KK70: gel denızden su cekım sana :KK70:
anaaaa geldiydi su oramı buramı oynatarak sevindim :KK66::KK64::KK62:
çamaşır attım balkonu yıkamaya başladım kesildi yineee:KK47: dalga mı geçiyonuuuuzzzz leeeyyyynnn iski sinir oldum balkon kaldı köpüklü köpüklüüüüü kurursa yandımmm
selam kızçeler puahahha hala okey diyolar yaaa bidaha okey oynarkene baya düşünücem galiba hani fark olurda bukadarmı olur neyse bidaha oynayakta bu sefer yeniyim sizi c.tesi günü formda deildim:KK1: kumpir ortaköy olayı süper olar bakalım ayarlamaya çalışcaz:KK69::KK69:

hahhaaa ilk o kağıdı yayınlıcam hatta face de mi koysam :KK28: evet evet güzel fikirrr:118::126::128::128::128::128::128:

Uyaaanıınnn uleyyynnnnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

uyandık ulennn sana bısye dıcem benım yan tarfımdakı ev bosalıyor:KK70: kız gel sen tasınsana aklıma ılk sen geldın bebem :KK70: aynı bahcenın ıcındeyız :KK70: apsam esıme deıdmde dıyorkı adam gıbı bırı gelsın bahcemızde oturalım yıyelım ıcelım :KK70: cayımızı yapalım mangalımıı yapalım :KK70: hemencık dedım deryosa haber verım:KK70:

uyandık ulennn sana bısye dıcem benım yan tarfımdakı ev bosalıyor:KK70: kız gel sen tasınsana aklıma ılk sen geldın bebem :KK70: aynı bahcenın ıcındeyız :KK70: apsam esıme deıdmde dıyorkı adam gıbı bırı gelsın bahcemızde oturalım yıyelım ıcelım :KK70: cayımızı yapalım mangalımıı yapalım :KK70: hemencık dedım deryosa haber verım:KK70:

ben gelemmi?? bayilirim bahce keyfine

annaaaammmmmmmmmmmmmmmm ne ka güzel olur ama heç taşınasım yok
ev güzel mi
kombisi var mı
Temiz mi
Tek kat mı
Kaça vereceklermiş
Hiç taşınası olmayanada bakın:KK60::KK60::KK60::KK60:
gunaydin kizceler:KK3:
:KK71::KK71::KK71::KK71:

gel gel bak benım kızce havuza gırıyor ordek gıbı cıkıyor hopluyor suyu tasırca dıye ceblesıyor gelde yardım et suna suyu tasırmaya:KK70:
ben yüzerim azraylaa oohh misss
Havuz açmazsa denize atlarızz:KK42:

annaaaammmmmmmmmmmmmmmm ne ka güzel olur ama heç taşınasım yok
ev güzel mi
kombisi var mı
Temiz mi
Tek kat mı
Kaça vereceklermiş
Hiç taşınası olmayanada bakın:KK60::KK60::KK60::KK60:
he kombılı yerden ısıtmalı :KK70: hahha len ev tek katlı benım ev ıle yan yana mutfakdan derya dıye bagırsam efendım dersın :KK70: ıkı oda bı salon mutfagı ufak artı tuvalet banyo bır ev aynı bahcedeyız kapılarımız aynı:KK70: 350 tl emme ev sobalı

hımmm bizdeki resimleri hemen ekleyiverim ben.. Ben ne olur ne olmaz diye yüzlerimizi kapadım zaten bilen biliyor kimin kim olduğunu :KK1:

bolşekerlim ve ben :)
$fdsffsd.jpg

bunlarda harika dörtlüü :)

$nnhlkhhkh.jpg

Son düzenleme:
Acil komsu aranıyor :KK70: arıyorum arıyorum bahcemde bas basa kahvemı yudumlıcam somınemde bas basa mangal yapıcagım yerı geldıgınde dertescegım sokak sokak gezecegım gecenın bı vakdı duvarıma vurup uyumadınsa sıgara ıcelım dıyen:KK70: haha delı dolu komsu aranıyor

X